gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, dimitris557 είπε Και επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω ☺ Κούκλες είναι! Μπορείς να κάνεις seasoning για να γινουν αντικολλητικές νομίζω ε; Έτσι που είναι επίπεδες νομίζω θα είναι εφικτό! 1
Evgenios_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Canotto style Neapolitan pizza Παρα πολυ καλο αποτέλεσμα μπραβο...!!! Μιας και λιγουρευομαστε τις πιτσες που εφτιαξες... Απο πετρα ψησίματος τι προτεινετε? Κεραμική ή Μαντεμένια? Θα γινει δοκιμή σε φουρνο και στην ψησταριά (αν ερθει ) Ξέρω οτι εχει το ΟΟΝΙ ΚΟΔΑ αλλα αυτη την στιγμή αν πω στην συζυγο να παρω και αυτό, με βλέπω να κοιμάμαι με την ψησταριά στην καλυτερη των περιπτώσεων... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από Evgenios_V
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, gdeli είπε Κούκλες είναι! Μπορείς να κάνεις seasoning για να γινουν αντικολλητικές νομίζω ε; Έτσι που είναι επίπεδες νομίζω θα είναι εφικτό! Δεν το γνωρίζω θα το ψάξω, καλή ιδέα αν γίνεται στο inox
Evgenios_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, dimitris557 είπε Και επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω ☺ κοσμημα... 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, dimitris557 είπε επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω Πόσο πήγαν?? 17 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Απο πετρα ψησίματος τι προτεινετε? Κεραμική ή Μαντεμένια Η πέτρα ίσως έχει λίγο καλύτερο ψήσιμο, αλλά το μαντεμι θα το έχεις μια ζωή και θα ψήνεις Ότι θες πάνω. Οπότε δω προτείνω μαντεμι 2
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ManLion είπε Καλησπέρα. Την συγκεκριμενη την έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και αρχαριος! Της έχω αλλάξει τα φώτα 3-4 φορές την εβδομαδα θα ψησω, και μετά ένα δεκάλεπτο κάψιμο να ανέβει στους 350 βαθμούς και κλείσιμο. Για να αρχίσεις να μαθαίνεις τον τρόπο ψησίματος (ποιο υγιεινού θα έλεγα) σε ψησταριά με υγραέριο είναι best VFM! Μπορείς να μου διευκρινίσεις εάν ο πάτος είναι αφαιρούμενο, φάση αφαιρούμενο ταψί;
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Oi inox δεν εχουν αναγκη να γίνουν αντικολλητικές! Εδω κ κατι μηνες που τις χρησιμοποιώ δεν εχει κολησει τπτ! Ειμαι σίγουρος θα τις ευχαριστηθείς. Απλα εγώ στη θεση σου θα τις ειχα σπασει σε 3 κομματια αντε 2 το πολυ για να μπαίνουν πλυντήριο, δεν έχουν ανάγκη τπτ κ καθαριζονται παρα πολυ πιο εύκολα σε σχεση με οτιδηποτε άλλο. Εαν σου κολησει μαυρίλα λιπος που δε ξύνεται μη διστάσεις να βαλεις μεχρι κ σιδερένιο βουρτσακι σε black and decker να τις σενιαρεις. Καλα οι πίτσες του @SagoniasSlutRosαπλα δεν υπάρχουν καθε φορα που λεω να στρώσω το φαι μου σκαει μια παρόμοια φώτο κ ξεσηκωνομαι να παρω αυτο το koda οσο κ να κάνει Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από sndev 4
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Πόσο πήγαν?? Ήταν δωράκι από τον κουνιάδο μου αλλά πίστεψε ειναι πολυ ακριβό το συγκεκριμένο υλικό και δεν είναι όλα τα inox ίδια,αν θες να ρωτήσω Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από dimitris557 6
prophil1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα Είμαι καινούριος στον νόστιμο κόσμο του ψησίματος και θα ήθελα να μου πείτε που θα μπορούσα να δω ένα αναλυτικό video για ένα απλό πρώτο ψήσιμο πχ χοιρινής μπριζόλας σε ψησταριά αερίου... (χρόνοι προθέρμανσης , χρόνος ψησίματος, καθε πότε τις γυρίζω, σε τι θερμοκρασία τις ψήνω (well done) Σας ευχαριστώ Φίλιππος
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, sndev είπε Oi inox δεν εχουν αναγκη να γίνουν αντικολλητικές! Εδω κ κατι μηνες που τις χρησιμοποιώ δεν εχει κολησει τπτ! Ειμαι σίγουρος θα τις ευχαριστηθείς. Απλα εγώ στη θεση σου θα τις ειχα σπασει σε 3 κομματια αντε 2 το πολυ για να μπαίνουν πλυντήριο, δεν έχουν ανάγκη τπτ κ καθαριζονται παρα πολυ πιο εύκολα σε σχεση με οτιδηποτε άλλο. Εαν σου κολησει μαυρίλα λιπος που δε ξύνεται μη διστάσεις να βαλεις μεχρι κ σιδερένιο βουρτσακι σε black and decker να τις σενιαρεις Είναι 2 κομμάτια 😁 άρα έχει κάνει καλή δουλειά ο μάστορας. 3
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αμα χωράει πλυντήριο πιάτων είσαι κομπλε εμενα μπαινει τσιμα τσιμα διαγώνια αλλα βγαζω το πανω καλάθι! Το καλο με αυτες είναι οτι πλένονται με καθαριστικά σαπούνια τα παντα ολα κ γινονται καινουριες Το μονο αρνητικό που εχω βρει ειναι οτι δε κρατανε θερμοκρασια σαν τις μαντεμενιες αλλα μπροστα στην ευκολία συγκριτικα με το αποτελεσμα ψησιματος ειναι αμελητέο Τα υλικα μονο στη δικη μου κοστισανε 120 ε απο οτι εμαθα απο μισόλογα γτ κ μενα δώρο ηταν Για τους φίλους που εχουν αμφιβολίες για το ποσο βαθια πρέπει να χωθει το meater για να δείξει θερμοκρασία δειτε το υψος του νερου συγκριτικά με την εγκοπή Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από sndev 4
Evgenios_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, dimitris557 είπε Απο κάτω ειναι ακόμα καλυτερες... χαχαχαχχα 1
dimitris557 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Απο κάτω ειναι ακόμα καλυτερες... χαχαχαχχα Χαχαχχα και εμένα μακάρι να τις είχε κάνει ανάποδα μάλλον για το καθάρισμα 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, sndev είπε Καλα οι πίτσες του @SagoniasSlutRosαπλα δεν υπάρχουν καθε φορα που λεω να στρώσω το φαι μου σκαει μια παρόμοια φώτο κ ξεσηκωνομαι να παρω αυτο το koda οσο κ να κάνει Έχουν ξεφύγει οι τιμές, από 200-230€ έχουν πάει 320-350€. Κάνε υπομονή θα έλεγα. Πάντως είχα αρχίσει να δυσκολεύομαι με το ψήσιμο γιατί δεν έβρισκα τις σωστές ρυθμίσεις. Όταν άρχισα να κάνω δοκιμές και να σημειώνω τι δουλεύει, νομίζω το έχω πάει σε άλλο επίπεδο και ευχαριστιέμαι πολύ το φουρνακι. Στην αρχή όλο τις έκαιγε, τώρα το έχω βρει και βγαίνει πραγματικά τέλεια. Όπως και το ζυμάρι πήγε σε άλλο τελείως επίπεδο με τα αμέτρητα βίντεο που είδα από τον Vito. Ο τύπος έχει κάνει βίντεο για πίτσα με ότι τρόπο υπάρχει και ότι τεχνική υπάρχει. Οπότε βλέπεις, σκέφτεσαι τι σε βολεύει σε χρόνους κλπ και πράττεις ανάλογα. Πλέον κάνω ζυμάρι με 70% υγρασία και πριν με ζοριζε ακόμα και το 60%. Μόνο biga δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. 1
Evgenios_V Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Έχουν ξεφύγει οι τιμές, από 200-230€ έχουν πάει 320-350€. Κάνε υπομονή θα έλεγα. Πάντως είχα αρχίσει να δυσκολεύομαι με το ψήσιμο γιατί δεν έβρισκα τις σωστές ρυθμίσεις. Όταν άρχισα να κάνω δοκιμές και να σημειώνω τι δουλεύει, νομίζω το έχω πάει σε άλλο επίπεδο και ευχαριστιέμαι πολύ το φουρνακι. Στην αρχή όλο τις έκαιγε, τώρα το έχω βρει και βγαίνει πραγματικά τέλεια. Όπως και το ζυμάρι πήγε σε άλλο τελείως επίπεδο με τα αμέτρητα βίντεο που είδα από τον Vito. Ο τύπος έχει κάνει βίντεο για πίτσα με ότι τρόπο υπάρχει και ότι τεχνική υπάρχει. Οπότε βλέπεις, σκέφτεσαι τι σε βολεύει σε χρόνους κλπ και πράττεις ανάλογα. Πλέον κάνω ζυμάρι με 70% υγρασία και πριν με ζοριζε ακόμα και το 60%. Μόνο biga δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. O Vito ειναι μεγάλος δασκαλος...pizza is lifestyle... γιατί ειναι πορομένος και με την πιτσα αλλα και με το καναλι του να μοιραστεί ολα τα "μυστικά"... Καλημέρα Καλή εβδομάδα και καλό μήνα Ψηστες...!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα