Astronautis Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, p@nos139 είπε Ναι την είδα. Ευχαριστώ πολύ. Απλά θέλω υποχρεωτικά να έχει και ένα μάτι και κατά προτίμηση 3 καυστήρες. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η εγγύηση που λες... Αν θες τόσο πολύ το εξωτερικό μάτι μπορείς και να αγοράσεις ένα ξεχωριστό από την ψησταριά και να το προσαρμόσεις σε ένα από τα πλαϊνά της. Το κοιτούσα και εγώ αυτό αλλά είδα τιμές που δεν δικαιολογούνται για το μάτι. Με τριάντα ευρώ μπορείς να βρεις ένα σωρό. Αρχικά και εγώ το δικό σου budget είχα στο μυαλό και επειδή ήθελα να μπορώ να ψήσω για ολόκληρη την οικογένεια σε μια δόση αποφάσισα να ανέβω λίγο. Πιστεύω ότι είναι καλή η προσφορά, αν σκεφτείς ότι η τιμή στα περισσότερα καταστήματα είναι κοντά στα 700 1
p@nos139 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 @Astronautis Ευχαριστώ πολύ. Είναι αλήθεια ότι το σκεφτόμουν "μαζεμένο" μάτι και BBQ αλλά και αυτή η ιδέα καλή είναι. Θα το σκεφτώ και άμα δεν δω καμιά προσφορά θα το κάνω μάλλον.
rantevou Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Κάποια γνώμη για αυτήν την ψησταριά αν ήταν εύκολο. Ειμαι πρωτάρης στο ειδος αλλα αρκετα γνωστης του καρβουνου. Την θελω για το μπαλκονι για λογους καθαριοτητας και δεν θελω να δωσω περισσότερα χρήματα https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-ks14047-me-3-1-kaystires-78568
aenaos15 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μη φανταστεις οτι θα κανεις κατι τρομερο με το πλευρικο ματι. Καμια σαλτσα... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από aenaos15
Astronautis Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Μη φανταστεις οτι θα κανεις κατι τρομερο με το πλευρικο ματι. Καμια σαλτσα... Σωστά. Το τρομερό γίνεται στη σχάρα... 😛 Έχει κανείς άποψη περί καλυμμάτων; Κοιτάζω της Weberγια την spirit έχει περίπου 60 ευρώ!!! Για ένα κάλυμμα πολλά μου φαίνονται αλλά η βεράντα μου δεν έχει καλή κάλυψη από τη βροχή γιατί ο επάνω όροφος είναι πιο μέσα. Ειδικά αν φυσάει θα βρέχεται.
lambros Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μεταλλική κατασκευή να κλείνει. Ένα ντουλάπι ( μπαούλο ) μεταλλικό ή αν σε παίρνει οικονομικά γαλβανιζε Θα κρατήσει μια ζωη
arxontas2323 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 καλησπερα, ψαχνω για ψησταρια και ειδα καποιες στο ιντερνετ αλλα θα ηθελα και την αποψη σας...ψαχνω για ψησταρια με ματι απο διπλα και σιγουρα 3 εστιες...ειδα την Weber Spirit E-320 , την Outdoorchef Australia 425 G..τωρα για broil king ειδα και απο κει αλλα δεν ξερω...εχετε να προτεινετε καποια αλλη;ή απ αυτες που ανεφερα αν καποια εχει προβλημα;
Maktheo Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι ψησταριές της Landmann ειναι γερμανικες ή made in china και απλα το brand ειναι ευρωπαϊκό; Αξιζουν; κατηγορία camping gas να φανταστω; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Maktheo
aenaos15 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Maktheo είπε Οι ψησταριές της Landmann ειναι γερμανικες ή made in china και απλα το brand ειναι ευρωπαϊκό; Αξιζουν; κατηγορία camping gas να φανταστω; Όλες σχεδόν είναι made in China.. Σίγουρα της broil king είναι made in canada 1
Maktheo Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Η πλειοψηφία των ψησταριων συμφωνώ οτι ειναι made in china, απλα στο συγκεκριμένο brand φαινεται καλυτερη υποστήριξη σε ολα τα επίπεδα (καταρχήν σοβαρο site με regions) όπως επισης και οι τιμες ειναι κατι ενδιάμεσο στις top brands και στις φασον κινεζικες, για αυτο ρωτησα περαιτέρω πληροφοριες αν γνωριζει καποιος
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρτε και ενα ψησιματακι και απο μενα απο την Broil King . Και απο τον κολητο μου που παρελαβε χτες την ιδια με την δικη μου . Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Fotis13 3
dfwk Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλημέρα, Πήρα την σούβλα εχτές. Πολλές μαζεμένες πατέντες βλέπω...!! Σαν το Iphone, Designed in California...Made in China!!😀
arxontas2323 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Παρτε και ενα ψησιματακι και απο μενα απο την Broil King . Και απο τον κολητο μου που παρελαβε χτες την ιδια με την δικη μου . Ποια εχεις φωτη;;
aenaos15 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Maktheo είπε Η πλειοψηφία των ψησταριων συμφωνώ οτι ειναι made in china, απλα στο συγκεκριμένο brand φαινεται καλυτερη υποστήριξη σε ολα τα επίπεδα (καταρχήν σοβαρο site με regions) όπως επισης και οι τιμες ειναι κατι ενδιάμεσο στις top brands και στις φασον κινεζικες, για αυτο ρωτησα περαιτέρω πληροφοριες αν γνωριζει καποιος Σιγουρα δεν ειναι επιπεδου weber η broil king αλλα και ουτε επιπεδου 100 ευρω bbq Μπορεις να βρεις γνωμες και στο amazon αλλα και στο e-bay. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από aenaos15
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2020 στις 1:28 ΜΜ, Astronautis είπε Η μεταπηδηση σε αέριο μου φαίνεται εξωτική σε κάποιο βαθμό... Ελπίζω να μην απογοητευτώ από το αποτέλεσμα. Υποθέτω ότι όταν έρθει το μωρό θα έχει οδηγίες, παρόλο αυτά θα εκτιμούσα αν κάποιος θα μπορούσε να αναφέρει επιγραμματικά πως μεταχειριζεστε το μαντέμι πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση. Και τέλος σε σχέση με τα εργαλεία bbq: κάτι που θεωρείτε απαραίτητο για την αερίου που ίσως να είναι διαφορετικό σε κάρβουνο - ξύλο; Έχω ήδη καποιες λαβίδες αλλά ίσως κοιτάξω να αναθεωθω λιγάκι ΥΓ: συγγνώμη για την πολυλογια Η μεταπηδηση στο αεριο θα σε ενθουσιασει. Εγω προσωπικα δεν βρηκα τρελη διαφορα απο καρβουνο, αλλα η ευκολια που ψηνει δεν υπαρχει. Ειλικρινα την αναβω καθε μερα! αν οχι καθε μερα, τοτε σιγουρα 5 φορες τη βδομαδα. Τις υπολλοιπες απλα εχω φαγητο περίσσευμα απο την προηγουμενη λολ. Πρωτη χρηση αστην να καψει στο τερμα κανα 40λεπτο να φυγουν ολα τα κατάλοιπα, νομιζω σου λεει ποσο χρονο θελει. Πριν απο καθε ψησιμο αφου την αφησεις να καψει κανενα 15' την τριβεις με μια τετοια βουρτσα να φυγουν τα καμμενα φαγητα απο το προηγουμενο ψησιμο. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-naterial-beta-apo-anoxeidoto-atsali-81966337/ Καθε καμια 10αρια ψησιματα και ενω την εχεις τριψει και εχει καψει καλα, παρε ενα πινελακι και περνα τις σχαρες με καποια λιπαρη ουσια, κατα προτιμηση ελαιολαδο, σισαμελαιο ή λαρδι. Ετσι οπως ειναι πανω στην ψησταρια και εχεις κλεισει τη φωτια. Μετα με ενα πανι αν θες περνα μια απο πανω να παρεις το περιττο λιπος. Την επομενη φορα συνεχιζεις κανονικα, καψιμο 15 λεπτα και ψησιμο. Λαβιδες δεν χρειαζεται να αλλαξεις. 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Σιγουρα δεν ειναι επιπεδου weber η broil king αλλα και ουτε επιπεδου 100 ευρω bbq Μπορεις να βρεις γνωμες και στο amazon αλλα και στο e-bay. Ακριβες broil king ειναι επιπεδου weber. Στις 6/4/2020 στις 9:47 ΜΜ, dfwk είπε Και όμως πάνω κάτω τόσο είναι. Το μέτρησα πριν λίγο με ένα θερμόμετρο λέιζερ (διακριβωμένο). Τελείως "χονδρικά" πήρα τιμές από 346 έως 376. Κάτω από την σχάρα οι τιμές ήταν από 399 - 431. Αυτά στο sear zone. Δίπλα κυμαινόντουσαν από 259 - 325. Spoiler H δικη μου μετα απο 15 περιπου λεπτα ζεσταμα (δεν εχω sear zone). Εβαλα τη φωτο με τη χαμηλοτερη θερμοκρασια που κατεγραψα. Μηπως το κρατας πολυ μακρια; νομιζω θελει καπου 20-30εκ αποσταση. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα