duke21gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 λαμπαδιασμα ειχα και εγω με boil king porta chef, τα παϊδακια και τα λουκανικα ειναι μεγαλο προβλημα. θα πρεπει να ειναι πεντακαθαρος ο καδος για να εχεις λιγες αναφλεξεις. Αν εχει κανεις κανενα τροπο να ψηνουμε τετοια κρεατα χωρις να εχουμε το νου μας καθε δευτερολεπτο ας το πει να βρουμε την υγεια μας( υγεια απο αναφλεξεις γιατι απο χοληστερινη δεν το βλεπω 😄).
eliasbrg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Χαιρετώ τους guru του BBQ! Ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στο χώρο και μετά από πολυ διαβασμα κλείνω προς αυτό το μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/11234839/Outdoorchef-Leon-570-G.html Η ευκολία χρήσης του μοντέλου μου φαινεται σημαντικότερη απο τα πλεονεκτηματα που έχουν σε άλλους τομείς οι κλασικές ορθογώνιες. Μάλλον σήμερα θα είστε όλοι απασχολημένοι 🥩🍗🥓🍔 αλλά έχω μια ερώτηση για το eshopwedrop. Βρίσκω το ίδιο μοντέλο στη Γερμανια 330€ απο 520€ στην Ελλαδα! https://www.grillfuerst.de/produkte/neue-artikel-2010/outdoorchef-gas-kugelgrill-leon-570-schwarz-silber-6001705.php Μένω επαρχία και υπολογίζοντας τα μεταφορικά μέσω της φόρμας του eshopwedrop μου βγαίνουν για Door-ΕΛΤΑ 43€ (24,3 kg 65 x 77 x 44 cm). Δηλαδη μέσα στην τιμή ειναι και η μεταφορά απο Αθήνα για επαρχία ή υπάρχουν και άλλες χρεώσεις; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ποια γερμανικα καταστηματα εχετε δοκιμάσει και ειναι αξιοπιστα; Καλά ψησίματα! 1
skskre Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Ημέρα γιορτής και κρέατος σήμερα κύριοι, οπότε τηρούμε τις παραδόσεις🤣🤣🤣 9 1
giannislazy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Στο θέμα της ασφάλειας, πάντα πυροσβεστήρας δίπλα αλλά σε περίπτωση που μέχρι να έρθει είχα πει για baking soda που ίσως υπάρχει στο ντουλάπι σας. Σήμερα η γυναίκα μου έκανε το 1ο μέρος με μπριζόλες στον φούρνο καθώς περιμένω την νέα Napoleon εντός της βδομάδας. Για το 2ο μέρος προς το παρόν κάνει την πάπια. Θα δούμε...
ilpapacha Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, duke21gr είπε λαμπαδιασμα ειχα και εγω με boil king porta chef, τα παϊδακια και τα λουκανικα ειναι μεγαλο προβλημα. θα πρεπει να ειναι πεντακαθαρος ο καδος για να εχεις λιγες αναφλεξεις. Αν εχει κανεις κανενα τροπο να ψηνουμε τετοια κρεατα χωρις να εχουμε το νου μας καθε δευτερολεπτο ας το πει να βρουμε την υγεια μας( υγεια απο αναφλεξεις γιατι απο χοληστερινη δεν το βλεπω 😄). Παϊδάκια δεν έχω κάνει ακόμα. Όσον αφορά τα λουκάνικα όμως, τα τοποθετώ στην πάνω σχάρα (warming rack) σε μια πλευρά της ψησταριάς και ανάβω τους καυστήρες που είναι στην αντίθετη μεριά (έμμεσο ψήσιμο). Τα λίπη τους στάζουν στην μεριά της ψησταριά που δεν είναι αναμμένοι καυστήρες, όποτε δεν υπάρχει η παραμικρή ανάφλεξη. Για να μην τρέχουν όμως καθόλου λίπη στην ψησταριά, βάζω ένα ταψάκι από κάτω, ώστε να παραμένει καθαρή. 4
dakangr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Παϊδάκια δεν έχω κάνει ακόμα. Όσον αφορά τα λουκάνικα όμως, τα τοποθετώ στην πάνω σχάρα (warming rack) σε μια πλευρά της ψησταριάς και ανάβω τους καυστήρες που είναι στην αντίθετη μεριά (έμμεσο ψήσιμο). Τα λίπη τους στάζουν στην μεριά της ψησταριά που δεν είναι αναμμένοι καυστήρες, όποτε δεν υπάρχει η παραμικρή ανάφλεξη. Για να μην τρέχουν όμως καθόλου λίπη στην ψησταριά, βάζω ένα ταψάκι από κάτω, ώστε να παραμένει καθαρή. Είσαι ωραίος δεν το χα σκεφτεί καθολου αυτό
duke21gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Παϊδάκια δεν έχω κάνει ακόμα. Όσον αφορά τα λουκάνικα όμως, τα τοποθετώ στην πάνω σχάρα (warming rack) σε μια πλευρά της ψησταριάς και ανάβω τους καυστήρες που είναι στην αντίθετη μεριά (έμμεσο ψήσιμο). Τα λίπη τους στάζουν στην μεριά της ψησταριά που δεν είναι αναμμένοι καυστήρες, όποτε δεν υπάρχει η παραμικρή ανάφλεξη. Για να μην τρέχουν όμως καθόλου λίπη στην ψησταριά, βάζω ένα ταψάκι από κάτω, ώστε να παραμένει καθαρή. θα το δοκιμάσω σύντομα!!! Σκεφτόμουν να βαλω ταψακι πανω στους ανακλαστηρες κατω απο τα μαντεμια στη μια πλευρα ωστε να πεφτουν εκει τα ζουμια αλλα δεν ξερω αν ειναι υγιεινό και αν κόψει και ολη τη φλογα το ταψακι.
Iamthagod Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, update σχετικά με την Weber 320 Classic που αγόρασα το Σεπτέμβριο του 2020. Τα 3 από τα 4 deflectors τα οποία είναι εμαγιέ, έχουν σκουριάσει, για άγνωστο λόγο, καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ διαβρωτικά καθαριστικά και βασικά εκτός από απλό σαπούνι, που και αυτό χρησιμοποιήθηκε ΜΙΑ φορα, δεν έχει χρησιμοποιήθει τίποτε άλλο, εκτός νερό, που και αυτό εξατμιζόταν αργότερα επειδή καθάριζα την ψησταριά, και μετά την χρησιμοποιούσα. Από τις 2 σχάρες , οι οποίες είναι εμαγιέ, στη μία η οποία χρησιμοποιείται και πολύ συχνότερα, έχει παρατηρηθεί μια κάμψη προς τα κάτω, κάτι το οποίο δεν γνωρίζω αν είναι φυσιολογικό, φυσικά δε θα έλεγα πως δημιουργεί κάποιο λειτουργικό πρόβλημα προς το παρόν. Κάποιες άλλες παρατηρήσεις δεν έχω προς το παρόν. Ο προβληματισμός μου είναι αν πρέπει να επικοινωνήσω με τον προμηθευτή, που στην προκειμένη είναι το άμαζον Γερμανίας και να τους ενημερώσω.
ilpapacha Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Καλησπέρα παιδιά, update σχετικά με την Weber 320 Classic που αγόρασα το Σεπτέμβριο του 2020. Τα 3 από τα 4 deflectors τα οποία είναι εμαγιέ, έχουν σκουριάσει, για άγνωστο λόγο, καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ διαβρωτικά καθαριστικά και βασικά εκτός από απλό σαπούνι, που και αυτό χρησιμοποιήθηκε ΜΙΑ φορα, δεν έχει χρησιμοποιήθει τίποτε άλλο, εκτός νερό, που και αυτό εξατμιζόταν αργότερα επειδή καθάριζα την ψησταριά, και μετά την χρησιμοποιούσα. Από τις 2 σχάρες , οι οποίες είναι εμαγιέ, στη μία η οποία χρησιμοποιείται και πολύ συχνότερα, έχει παρατηρηθεί μια κάμψη προς τα κάτω, κάτι το οποίο δεν γνωρίζω αν είναι φυσιολογικό, φυσικά δε θα έλεγα πως δημιουργεί κάποιο λειτουργικό πρόβλημα προς το παρόν. Κάποιες άλλες παρατηρήσεις δεν έχω προς το παρόν. Ο προβληματισμός μου είναι αν πρέπει να επικοινωνήσω με τον προμηθευτή, που στην προκειμένη είναι το άμαζον Γερμανίας και να τους ενημερώσω. Γιατί προβληματίζεσαι; Θα έπρεπε να έχεις επικοινωνήσει ήδη, επισυνάπτοντας και φωτογραφίες. Εδώ θα βρεις και ένα faq για την εγγύηση. https://www.weber.com/AE/en/service/faq/weber-48632.html Αναφέρει ότι υπάρχει και περίπτωση επιφανειακής σκουριάς, η οποία δεν καλύπτεται από εγγύηση, καθώς μπορεί να αφαιρεθεί. Για να μην κάνουμε εικασίες όμως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από ilpapacha
Uberalles_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, 2 χρόνια τώρα έχω πάρει την συγκεκριμένη ψησταριά (γύρω στα 220 ευρώ εάν θυμάμαι καλά) αλλά έχω 2 βασικά προβλήματα: 1. ο χώρος ψησίματος, πολλές φορές χρειάστηκε 2-3 φορές για να τελειώσω ότι είχα για ψήσιμο 2. πολλές πολλές αναφλέξεις, σε κρέατα με λίπη (λουκάνικα, πανσέτες) όπου είμαι σχεδόν συνέχεια από πάνω της. Χοιρινές μπριζόλες να βάλω πάλι τσεκάρω κάθε λίγο και λιγάκι μην έχει πάρει πουθενά καμιά φωτιά και καεί το κρέας Επομένως, ψάχνω κάτι που να καλύπτει αυτά που ανάφερα με το budget στα 400-500 ευρώ Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από Uberalles_gr
aenaos15 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μετα απο 16 μηνες χρησης και πανω απο 150 ψησιματα διαφορετικων τυπων κρεατων κι οχι μονο , ηρθε η ωρα για καθαρισμα του bbq. Να διευκρινησω οτι εχω ψησει τα παντα εκτος απο λουκανο και αρνι και το μονο που εκανα ολους αυτους τους μηνες ηταν η πυρολυση και το καθαρισμα μετα των μαντεμιων αλλα και και το αδειασμα του δοχειου συλλογης των λιπων. Μετα απο συννενοηση με γνωστη εταιρεια στη Θεσσαλονικη , ηρθε και παρελαβε το bbq , εγινε ο καθαρισμος και ο ελεγχος της οπου ηταν απαραιτητο και επιστραφηκε σε 3 εργασιμες αψογη. Το κοστος κατα τη γνωμη μου ηταν σε λογικα πλαισια. Κατα τον ελεγχο χρειαστηκε η αλλαγη του θερμομετρου του bbq , το οποιο και αλλαχθηκε μεσα στην εγγυηση που υπαρχει.
ritualistic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 @aenaos15 αν θες πες μας μια τιμη. εδω στην αθηνα που ρωτησα μου ειπαν μετα απο συζητηση κιολας 150ε για weber e-310 τα οποια προσωπικα τα βλεπω υπερβολικα
skskre Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Μετα απο 16 μηνες χρησης και πανω απο 150 ψησιματα διαφορετικων τυπων κρεατων κι οχι μονο , ηρθε η ωρα για καθαρισμα του bbq. Να διευκρινησω οτι εχω ψησει τα παντα εκτος απο λουκανο και αρνι και το μονο που εκανα ολους αυτους τους μηνες ηταν η πυρολυση και το καθαρισμα μετα των μαντεμιων αλλα και και το αδειασμα του δοχειου συλλογης των λιπων. Μετα απο συννενοηση με γνωστη εταιρεια στη Θεσσαλονικη , ηρθε και παρελαβε το bbq , εγινε ο καθαρισμος και ο ελεγχος της οπου ηταν απαραιτητο και επιστραφηκε σε 3 εργασιμες αψογη. Το κοστος κατα τη γνωμη μου ηταν σε λογικα πλαισια. Κατα τον ελεγχο χρειαστηκε η αλλαγη του θερμομετρου του bbq , το οποιο και αλλαχθηκε μεσα στην εγγυηση που υπαρχει. Για ποιά ψησταριά μιλάς, τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει? Κάτι σαν "βιολογικός" ας πούμε😀😀
cambo99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Όποιος ανοίξει το πρώτο κατάστημα για καθαρισμό μόνο ψησταριάς bbq σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , κατ' οίκον μόνο, θα οικονομήσει πιστεύω. 1
731001 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-me-4-kaystires-116990 Η παραπάνω ψησταριά φίλτατοι με έχει τρελάνει στις αναφλέξεις. Φτηνή οκ αλλά κουραστική. Το λοιπόν, πάμε για πλάκα , αλλά ποιο είναι είναι το κριτήριο για μια καλή πλάκα; Το βάρος; Αυτή ζυγίζει 8.5 κιλά,είναι δυναμόν; Αν κάποιος με την ίδια ψησταριά, εχει αποψη ας μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ. https://www.bestprice.gr/item/2156477306/plamen-mantemenia-plaka-pshsimatos-42x40cm.html Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από 731001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα