Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, skskre είπε

Για ποιά ψησταριά μιλάς, τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει? Κάτι σαν "βιολογικός" ας πούμε😀😀

Broil King Monarch 320 , αναγράφεται στην υπογραφή μου.

Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα βιολογικου καθαρισμου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2131

  • ilpapacha

    1961

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

30 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Broil King Monarch 320 , αναγράφεται στην υπογραφή μου.

Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα βιολογικου καθαρισμου.

Δώσε μας λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες για το καθάρισμα και πόσο κοστίζει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το θέμα με τις αναφλέξεις είναι απλό , και δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεστε τόσο με πατέντες. Αν πέσει αρκετό λίπος θα δημιουργήσει φλόγες. Αυτές όμως, αν η ψησταριά είναι σε καλή κατάσταση, και αν η ψησταριά είναι καλής ποιότητας, τότε δεν θα πάρουν έκταση και θα σβήσουν εύκολα.

Αν όμως η ψησταριά είναι σε κακή κατάσταση τότε να περιμένετε το χειρότερο. Η λύση είναι η φροντίδα και η καθαριότητα, και όχι πατέντες!!!

Επεξ/σία από cambo99
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Να το κόψω κομμάτια ή όλο πάνω σε χαμηλή φωτιά (200 βαθμούς ν φανταστώ);

κάθε πλοκάμι ξεχωριστά, τα κόβεις σε 2 ή 3 κομμάτια για να υπάρχει ομοιογένεια κατα το δυνατόν στο μέγεθος/ ψήσιμο. Αν και μάλλον το έχεις φάει ήδη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε εδώ πατέντα για τηγάνισμα

https://instagram.com/stories/broilkinggr/2529970527243942239?igshid=m2oi7i2b5zdz

Αυτό είναι μάλλον

https://homing.gr/mantemenio-wok-gia-psistaries-tis-seiras-broil-king-baron-sovereign-69617.html

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, skskre είπε

Δώσε μας λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες για το καθάρισμα και πόσο κοστίζει 

Το κοστος ηταν 50 ευρω.

Εγινε καθαρισμος του καδου , των καυστηρων, των αντιφλογιστικων σχαρων και των μαντεμενιων σχαρων.

 

 

Επεξ/σία από aenaos15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Το κοστος ηταν 50 ευρω.

Εγινε καθαρισμος του καδου , των καυστηρων, των αντιφλογιστικων σχαρων και των μαντεμενιων σχαρων.

 

 

Όντως είναι λογικό το κόστος και ακούγεται ενδιαφέρον, είναι για όλες τις γνωστές ψησταριές? Δε θυμάμαι αν ειπώθηκε, πας την ψησταριά στο χώρο τους?

Επεξ/σία από skskre
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας που είχα ρωτήσει στην Αθήνα μου είχε πει 100-150€

@aenaos15 για βάλε φωτο του κάδου μετά το καθάρισμα να δούμε πώς έγινε.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά.

Αρχάριος στο ψήσιμο αλλά θέλω να πάρω κάτι καλό.

Παρακολουθούσα χρόνια πατέρα και θείο να ψήνουν στα κάρβουνα , αλλά όλοι τώρα μου προτείνουν να πάρω υγραέριο.

Έχω διαβάσει πάνω από 50 σελίδες και έκανα μία μικρή αναζήτηση και έπεσα σε αυτήν 

CHAR-BROIL PERFORMANCE 440 S

Την βρίσκω 489€ από γερμανία.

Αξίζει?

 

Θα είναι το κλασσικό κυριακάτικο ψήσιμο καλοκαιριού με παρέα σε αυλή. 

 

Δεν θέλω να δώσω 200-300 και να το μετανιώσω αλλά να πάρω κάτι καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 14/3/2021 στις 1:48 ΜΜ, eliasbrg είπε

Χαιρετώ τους guru του BBQ! Ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στο χώρο και μετά από πολυ διαβασμα κλείνω προς αυτό το μοντέλο

https://www.skroutz.gr/s/11234839/Outdoorchef-Leon-570-G.html

Η ευκολία χρήσης του μοντέλου μου φαινεται σημαντικότερη απο τα πλεονεκτηματα που έχουν σε άλλους τομείς οι κλασικές ορθογώνιες. 

Μάλλον σήμερα θα είστε όλοι απασχολημένοι  🥩🍗🥓🍔 αλλά έχω μια ερώτηση  για το eshopwedrop.

Βρίσκω το ίδιο μοντέλο στη Γερμανια 330€ απο 520€ στην Ελλαδα!

https://www.grillfuerst.de/produkte/neue-artikel-2010/outdoorchef-gas-kugelgrill-leon-570-schwarz-silber-6001705.php

Μένω επαρχία και υπολογίζοντας τα μεταφορικά μέσω της φόρμας του eshopwedrop μου βγαίνουν για Door-ΕΛΤΑ 43€ (24,3 kg  65 x 77 x 44 cm). Δηλαδη μέσα στην τιμή ειναι και η μεταφορά απο Αθήνα για επαρχία ή υπάρχουν και άλλες χρεώσεις;

Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;

Ποια γερμανικα καταστηματα εχετε δοκιμάσει και ειναι αξιοπιστα; 

Καλά ψησίματα!

Μετά απο αρκετή έρευνα κατέληξα και εγώ στην ίδια κατηγορία για τους ίδιους λόγους (ευκολία στο καθάρισμα - 0 αναφλέξεις) . Παρηγγειλα την https://www.skroutz.gr/s/11410807/Outdoorchef-Ascona-570-G.html απο μαγαζί στην πόλη μου. Θα μου την φέρει και θα την μοντάρει έτοιμη στο μπαλκόνι μαζί με τον ρυθμιστή πίεσης στα 650€. Στις επόμενες ημέρες θα στείλω για εντυπώσεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, rubadub είπε

κάθε πλοκάμι ξεχωριστά, τα κόβεις σε 2 ή 3 κομμάτια για να υπάρχει ομοιογένεια κατα το δυνατόν στο μέγεθος/ ψήσιμο. Αν και μάλλον το έχεις φάει ήδη....

ετσι το εκανα τελικα!!πολυ καλο βγηκε και ευχαριστω για την απαντηση,απλα ειχε παραπανω αλατι απο μονο του!!μηπως το βρασιμο πριν το ψησιμο βοηθαει στο να φυγει η αλμυρα;

Επεξ/σία από arxontas2323
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, skskre είπε

Όντως είναι λογικό το κόστος και ακούγεται ενδιαφέρον, είναι για όλες τις γνωστές ψησταριές? Δε θυμάμαι αν ειπώθηκε, πας την ψησταριά στο χώρο τους?

Δεν το γνωριζω αυτο αν ισχυει για ολες τις ψησταριες. 

Ναι ερχεται και παραλαμβανει και παραδιδει στο χωρο σου.

12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ένας που είχα ρωτήσει στην Αθήνα μου είχε πει 100-150€

@aenaos15 για βάλε φωτο του κάδου μετά το καθάρισμα να δούμε πώς έγινε.

Δυστυχως προλαβα και εκανα 2 ψησιματα οποτε δεν εχει και νοημα να ανεβασω φωτο.

Παντως ηταν καθαρη και εγινε αντιληπτο αυτο απο τη ταχυτητα που ανεβασε θερμοκρασια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Δυστυχως προλαβα και εκανα 2 ψησιματα οποτε δεν εχει και νοημα να ανεβασω φωτο.

Σε τι βαθμο επανηλθε στην αρχικη κατασταση; Στο 90%;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

ετσι το εκανα τελικα!!πολυ καλο βγηκε και ευχαριστω για την απαντηση,απλα ειχε παραπανω αλατι απο μονο του!!μηπως το βρασιμο πριν το ψησιμο βοηθαει στο να φυγει η αλμυρα;

άντε και του χρόνου!!! χαχαχαχαχα.  Το βράσιμο το μαλακώνει πολύ, αλλά χάνει όλη την γευση. δεν έβαλες καθόλου αλάτι και ήταν τόσο αλμυρό;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...