SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δείτε εδώ πατέντα για τηγάνισμα https://instagram.com/stories/broilkinggr/2529970527243942239?igshid=m2oi7i2b5zdz Αυτό είναι μάλλον https://homing.gr/mantemenio-wok-gia-psistaries-tis-seiras-broil-king-baron-sovereign-69617.html Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από SagoniasSlutRos 1 1
aenaos15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, skskre είπε Δώσε μας λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες για το καθάρισμα και πόσο κοστίζει Το κοστος ηταν 50 ευρω. Εγινε καθαρισμος του καδου , των καυστηρων, των αντιφλογιστικων σχαρων και των μαντεμενιων σχαρων. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από aenaos15
skskre Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Το κοστος ηταν 50 ευρω. Εγινε καθαρισμος του καδου , των καυστηρων, των αντιφλογιστικων σχαρων και των μαντεμενιων σχαρων. Όντως είναι λογικό το κόστος και ακούγεται ενδιαφέρον, είναι για όλες τις γνωστές ψησταριές? Δε θυμάμαι αν ειπώθηκε, πας την ψησταριά στο χώρο τους? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από skskre
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένας που είχα ρωτήσει στην Αθήνα μου είχε πει 100-150€ @aenaos15 για βάλε φωτο του κάδου μετά το καθάρισμα να δούμε πώς έγινε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από SagoniasSlutRos
rounsmith Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Αρχάριος στο ψήσιμο αλλά θέλω να πάρω κάτι καλό. Παρακολουθούσα χρόνια πατέρα και θείο να ψήνουν στα κάρβουνα , αλλά όλοι τώρα μου προτείνουν να πάρω υγραέριο. Έχω διαβάσει πάνω από 50 σελίδες και έκανα μία μικρή αναζήτηση και έπεσα σε αυτήν CHAR-BROIL PERFORMANCE 440 S Την βρίσκω 489€ από γερμανία. Αξίζει? Θα είναι το κλασσικό κυριακάτικο ψήσιμο καλοκαιριού με παρέα σε αυλή. Δεν θέλω να δώσω 200-300 και να το μετανιώσω αλλά να πάρω κάτι καλό.
frapogaloss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 14/3/2021 στις 1:48 ΜΜ, eliasbrg είπε Χαιρετώ τους guru του BBQ! Ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στο χώρο και μετά από πολυ διαβασμα κλείνω προς αυτό το μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/11234839/Outdoorchef-Leon-570-G.html Η ευκολία χρήσης του μοντέλου μου φαινεται σημαντικότερη απο τα πλεονεκτηματα που έχουν σε άλλους τομείς οι κλασικές ορθογώνιες. Μάλλον σήμερα θα είστε όλοι απασχολημένοι 🥩🍗🥓🍔 αλλά έχω μια ερώτηση για το eshopwedrop. Βρίσκω το ίδιο μοντέλο στη Γερμανια 330€ απο 520€ στην Ελλαδα! https://www.grillfuerst.de/produkte/neue-artikel-2010/outdoorchef-gas-kugelgrill-leon-570-schwarz-silber-6001705.php Μένω επαρχία και υπολογίζοντας τα μεταφορικά μέσω της φόρμας του eshopwedrop μου βγαίνουν για Door-ΕΛΤΑ 43€ (24,3 kg 65 x 77 x 44 cm). Δηλαδη μέσα στην τιμή ειναι και η μεταφορά απο Αθήνα για επαρχία ή υπάρχουν και άλλες χρεώσεις; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ποια γερμανικα καταστηματα εχετε δοκιμάσει και ειναι αξιοπιστα; Καλά ψησίματα! Μετά απο αρκετή έρευνα κατέληξα και εγώ στην ίδια κατηγορία για τους ίδιους λόγους (ευκολία στο καθάρισμα - 0 αναφλέξεις) . Παρηγγειλα την https://www.skroutz.gr/s/11410807/Outdoorchef-Ascona-570-G.html απο μαγαζί στην πόλη μου. Θα μου την φέρει και θα την μοντάρει έτοιμη στο μπαλκόνι μαζί με τον ρυθμιστή πίεσης στα 650€. Στις επόμενες ημέρες θα στείλω για εντυπώσεις.
arxontas2323 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, rubadub είπε κάθε πλοκάμι ξεχωριστά, τα κόβεις σε 2 ή 3 κομμάτια για να υπάρχει ομοιογένεια κατα το δυνατόν στο μέγεθος/ ψήσιμο. Αν και μάλλον το έχεις φάει ήδη.... ετσι το εκανα τελικα!!πολυ καλο βγηκε και ευχαριστω για την απαντηση,απλα ειχε παραπανω αλατι απο μονο του!!μηπως το βρασιμο πριν το ψησιμο βοηθαει στο να φυγει η αλμυρα; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από arxontas2323
aenaos15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, skskre είπε Όντως είναι λογικό το κόστος και ακούγεται ενδιαφέρον, είναι για όλες τις γνωστές ψησταριές? Δε θυμάμαι αν ειπώθηκε, πας την ψησταριά στο χώρο τους? Δεν το γνωριζω αυτο αν ισχυει για ολες τις ψησταριες. Ναι ερχεται και παραλαμβανει και παραδιδει στο χωρο σου. 12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ένας που είχα ρωτήσει στην Αθήνα μου είχε πει 100-150€ @aenaos15 για βάλε φωτο του κάδου μετά το καθάρισμα να δούμε πώς έγινε. Δυστυχως προλαβα και εκανα 2 ψησιματα οποτε δεν εχει και νοημα να ανεβασω φωτο. Παντως ηταν καθαρη και εγινε αντιληπτο αυτο απο τη ταχυτητα που ανεβασε θερμοκρασια.
niktac Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Καλημέρα μεταξύ της weber spirit ii e310 και της A outdoorchef leon 570 για μπαλόνι με περιορισμό χώρου τι θα επιλέγατε και γιατί?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 23 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Δυστυχως προλαβα και εκανα 2 ψησιματα οποτε δεν εχει και νοημα να ανεβασω φωτο. Σε τι βαθμο επανηλθε στην αρχικη κατασταση; Στο 90%;
rubadub Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε ετσι το εκανα τελικα!!πολυ καλο βγηκε και ευχαριστω για την απαντηση,απλα ειχε παραπανω αλατι απο μονο του!!μηπως το βρασιμο πριν το ψησιμο βοηθαει στο να φυγει η αλμυρα; άντε και του χρόνου!!! χαχαχαχαχα. Το βράσιμο το μαλακώνει πολύ, αλλά χάνει όλη την γευση. δεν έβαλες καθόλου αλάτι και ήταν τόσο αλμυρό;;;
mixomoras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα συνφορουμίτες, γλυκοκοιτάζω την Landmann Rexon PTS 4.1 από Κωτσό προσφορά στα 420€ από 500€. εδώ Πίστέυετε αξίζει ? Την έχει κανένας ή να μας πει? έχει επισμαλτωμένες μαντεμένιες σχάρες ψησίματος και καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι. Έχω στη λίστα επίσης: 1) Kenton NATERIAL 289,00 € 2) Blackbull Grillman 0203BLB 360,00 € Ευχαριστώ τους μαστερ και μη για την βοήθεια. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από mixomoras
vforvaggelis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Παω για νεα ψησταρια υγραεριου με μπατζετ οχι πανω απο 170. Γλυκοκοιταω αυτη https://www.skroutz.gr/s/17255704/Bormann-BBQ2000-015390.html και αυτη https://www.skroutz.gr/s/16764602/Campingaz-XPERT-100-L-10-01784.html με την Bormann να την εχω παραπανω λογω του οτι εχει θερμομετρο και οτι εχω καποια ανταλλακτικα της ηδη (ροδακια, ταψακι). Τι αποψη εχετε; Επισης θελω να μειωσω οσο γινεται τις αναφλεξεις περαν του να το καθαριζω. Σκεφτηκα σαν πρωτο βημα να βαλω στο ταψακι που μαζευει λιπος αλουμινοχαρτο (ισως με λιγο νερο;) ωστε μολις τελειωνω μπαμ μπαμ να πεταω το αλουμινοχαρτο. Επισης να το συνδυασω με αντικολλητικη μεμβρανη ψησιματος. Καθε γνωμη δεκτη ειτε για ψησταρια ειτε για μειωση αναφλεξης.
dakangr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δείτε εδώ πατέντα για τηγάνισμα https://instagram.com/stories/broilkinggr/2529970527243942239?igshid=m2oi7i2b5zdz Αυτό είναι μάλλον https://homing.gr/mantemenio-wok-gia-psistaries-tis-seiras-broil-king-baron-sovereign-69617.html Μαγικη η ιδεα σου την εχω ερωτευτει. Ξερει κανεις αν κανει στην monarch???
gsisr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 βάλτε κάπως την εικόνα και για μας που δεν έχουμε insta 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα