Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2197

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους 

έχω ένα πρόβλημα με τη monarch. 2 φορές έτυχε με διαφορά ενα μήνα με διαφορετικές μπουκάλες. Ενώ ψήνει κανονικά πέφτει η φλόγα στους καυστηρες τέρμα χαμηλά κ δεν δουλεύουν τα κουμπιά. Σαν να έχει τελειώσει η φιάλη χωρίς να έχει τελειώσει. Έχω βάλει Υ που βγάζει σε δεύτερο πλαινο ματι κ σκέφτομαι μήπως φταίει  αυτό. Εν τω μεταξύ έχω ψησει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα. Μου το κάνε εχθές κ πριν ένα μήνα με άλλη φιάλη. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dakangr είπε

Καλημέρα σε όλους 

έχω ένα πρόβλημα με τη monarch. 2 φορές έτυχε με διαφορά ενα μήνα με διαφορετικές μπουκάλες. Ενώ ψήνει κανονικά πέφτει η φλόγα στους καυστηρες τέρμα χαμηλά κ δεν δουλεύουν τα κουμπιά. Σαν να έχει τελειώσει η φιάλη χωρίς να έχει τελειώσει. Έχω βάλει Υ που βγάζει σε δεύτερο πλαινο ματι κ σκέφτομαι μήπως φταίει  αυτό. Εν τω μεταξύ έχω ψησει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα. Μου το κάνε εχθές κ πριν ένα μήνα με άλλη φιάλη. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Μήπως φταίει η θερμοκρασία της φιάλης; Μετά από καποια ώρα μπορει να παγώσει και να μειωθεί η παροχη. Έχει συζητηθεί και πιο παλιά. Δες τον πινακα

Screenshot_20210411-092226~2.png

Επεξ/σία από eliasbrg
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, eliasbrg είπε

Μήπως φταίει η θερμοκρασία της φιάλης; Μετά από καποια ώρα μπορει να παγώσει και να μειωθεί η παροχη. Έχει συζητηθεί και πιο παλιά. Δες τον πινακα

Screenshot_20210411-092226~2.png

Είσαι ωραίος. Χθες είχε 12 βαθμούς περίπου κ εψηνα καμια ώρα. Τώρα την άναψα κ δουλεύει  άψογα. Οπότε λογικά αυτό είναι. Υπάρχει κάποια λύση; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, livaspy είπε

Ευχαριστούμε πολύ περιμέναμε καιρό να πέσει η τιμή  και να υπάρχει διαθεσιμότητα.

Αν και έιχα ψηθεί για napoleon έγινε η παραγγελία. 

Δημοσ.

Εχω μια coral gas prime 10kg φιαλη και την χρησιμοποιω σε εναν φουρνο που χαλαει 0.6-0.7 kg την ωρα. Η σταθμη ειναι λιγο πιο πανω απο το κιτρινο. Να φανταστω ειμαι οκ για 1-2 ψησιματα ακομα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Andy είπε

Εχω μια coral gas prime 10kg φιαλη και την χρησιμοποιω σε εναν φουρνο που χαλαει 0.6-0.7 kg την ωρα. Η σταθμη ειναι λιγο πιο πανω απο το κιτρινο. Να φανταστω ειμαι οκ για 1-2 ψησιματα ακομα?

Η στάθμη δείχνει την πίεση, όχι το υπόλοιπο καύσιμο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Η στάθμη δείχνει την πίεση, όχι το υπόλοιπο καύσιμο.

primevalve-1300x1300.png

Αυτο εδω λεω. Ρυθμιστης πιεσης με δεικτη σταθμης μου ειχαν πει οτι ειναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andy είπε

primevalve-1300x1300.png

Αυτο εδω λεω. Ρυθμιστης πιεσης με δεικτη σταθμης μου ειχαν πει οτι ειναι.

και μένα πάντως που πήρα στην coral μου είπαν ότι όταν μπει στο κόκκινο έχει 2 κιλά ακόμα.

Δημοσ.

Γιάννη δηξε μας το σετ απ'.ολοκληρο...και καλοφαγωτο το δοκιμαστικό...

Καλό μεσημέρι Κυριακής ψηστες...

Εμείς πάλι με μιξ ψαράκι για τους νυστευοντες και μπριζόλες μπιφτέκια για τους υπόλοιπους...

Μεγάλη ευκολία οι 4ης καυστήρες...

1 στο φουλ...1 κλειστός για έμμεσο στις πατάτες (να μην τις τσουρουφλισει...2 μέση για μπριζόλες μπιφτέκια...

2 ώρες πριν, giannislazy είπε

Screenshot_20210411_154405_com.google.android.apps.photos.jpg

• Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannislazy είπε

Δοκιμη για το πασχα... καλη Κυριακη ομαδα

20210411_130727.jpg

Πες μας για τη σούβλα... υποθέτω δεν είναι η γνήσια...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Γιάννη δηξε μας το σετ απ'.ολοκληρο...και καλοφαγωτο το δοκιμαστικό...

το σετάκι απλό είναι στο στυλ περίπου που είπε και ο γέροντας Sagonias. Απλά με στρόγγυλη σούβλα, απλό μοτεράκι 2 ταχυτήτων, μια ξύλινη βάση που έφτιαξα σε ξυλουργό και την έδεσα στο μοτέρ με ταϊραπ.

Λεπτομέρειες για μήκος κτλ θα τα πούμε μετά με μυνήματα εμείς.

Όλα άψογα πήγαν. 

171478630_4003271059695371_687456511372784299_n.jpg

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...