Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, alimentas said:

Ειναι απλα απαραδεκτο το ολο συστημα.Παιρνω προχθες για μια ψησταρια καρβουνου που την εδειχνε out of stock κ ρωταω αν υπαρχουν κομματια,μου λεει η κοπελα "ναι βεβαως υπαρχουν αρκετα και για παραλαβη απο καταστημα κ για παραδοση κατ οικον" και την ξαναρωταω πως μπορω να προχωρησω την παραγγελια ενω στην σελιδα δεν υπαρχει διαθεσιμο το προιον???

Μου κανει ''πολυ ευκολο,θα πατε εκει,μετα εκει και θα προχωρησεται κανονικα''. Μιση ωρα να μου εξηγει τι να κανω ,ενω η σελιδα τους οταν το προιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δεν σε αφηνει να τικαρεις κανενα κουτακι κ πρακτικα σε βαζει σε λουπα ανανεωνοντας την ιδια σελιδα.Να της το εξηγω εγω μιση ωρα να συνεχιζει αυτη τα ιδια.Στο τελος αυτη μαλλον με περασε για ηλιθιο που δεν εχει επαφη με την τεχνολογια,εγω βαρεθηκα να προσπαθω ,της ειπα ενα ευχαριτσω κ το κλεισα.

Ξανακαλω για να βγει αλλος/αλλη στην εξυπηρετηση κ να κανω την παραγγελια μου δια τηλεφωνου ,βγαινει αλλος υπαλληλος ,του δινω τον κωδικο τους προιοντος κ μου απανταει ''δεν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια".3 λεπτα μετα.

Ξανακάλεσε να βγει η πρώτη κοπέλα που την έχει σε απόθεμα

  • Haha 6
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 11,2k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Καλησπέρα σε όλους! Αν και δεν πρόκειται για ψησταριά αερίου θα ήθελα να μοιραστώ σε όλους τους λάτρεις του bbq την δική μου υπαίθρια κουζίνα. Μετά από δύο χρόνια μελέτης και αποταμίευσης ένα όνειρο π

Παιδιά δεν ήξερα τι να ψήσω απόψε το βράδυ, και έψησα ένα τοστ.  

Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα..

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 ώρες πριν, aloop είπε

η δική μου πρώτη εμπειρία για κοντοσούβλι. Στην αρχή με ταψάκι με νερό μέσα και τα τελευταία δέκα λεπτά χωρίς ταψί και φουλ καυστήρες για χρώμα.

 

τους καυστήρες τους ειχες ολους αναμμένους? ή μονο τους 2?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε

τους καυστήρες τους ειχες ολους αναμμένους? ή μονο τους 2?

θεωρω οτι σε τέτοια ψησίματα πρέπει να ειναι αναμμένοι όλοι οι καυστήρες. αν ανάψεις του δύο ακριανούς στη μέση θα ψηθεί λιγότερο. 

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Καλημέρα είπαμε?

https://photos.app.goo.gl/YXAvu2UQNpVxRLke6

Πόσο σε μισούμε εμείς που δεν ξέρουμε τα κόλπα (ίσα να ψήνουμε ξέρουμε και αυτό με ζόρι), είπαμε;  😆

Μέσα έχεις βάλει ξύλο; καλά κατάλαβα από το βίντεο;

Καλημέρα!!

Επεξ/σία από thodoris1985
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
57 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε

τους καυστήρες τους ειχες ολους αναμμένους? ή μονο τους 2?

Όλους τους καυστήρες αναμμένους και το έβγαλα με εσωτερική θερμοκρασία γύρω στους 74-75. Άλλοι το βγαζουν στους 80. 

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
16 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

Πόσο σε μισούμε εμείς που δεν ξέρουμε τα κόλπα (ίσα να ψήνουμε ξέρουμε και αυτό με ζόρι), είπαμε;  😆

Μέσα έχεις βάλει ξύλο; καλά κατάλαβα από το βίντεο;

Καλημέρα!!

Εγώ σας αγαπώ 😘

Πελετ oak για κάπνισμα έχω βάλει. Συμφέρει πολύ περισσότερο από τα ξυλαρακια.

4 λεπτά πριν, zanskou είπε

για πες λεπτομέρειες ! (κομμάτι, μπαχαρικά κλπ)

Black Angus ribs, ένα ελαφρό πέρασμα με λάδι και μετά μόνο αλάτι και πιπέρι. 

Μετά συνολικό μαγείρεμα θέλει κάπου 7 ώρες στους 270-280F μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει 198-203F και να έχει γίνει μαλακό σαν βούτυρο. 

  • Like 5
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εγώ σας αγαπώ 😘

Πελετ oak για κάπνισμα έχω βάλει. Συμφέρει πολύ περισσότερο από τα ξυλαρακια.

Black Angus ribs, ένα ελαφρό πέρασμα με λάδι και μετά μόνο αλάτι και πιπέρι. 

Μετά συνολικό μαγείρεμα θέλει κάπου 7 ώρες στους 270-280F μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει 198-203F και να έχει γίνει μαλακό σαν βούτυρο. 

επειδη στη ρημαδοοθόνη του γραφείου δεν φαινεται καλά, στη σχάρα προθέρμανσης τα έχεις βάλει ; καλά ειδα ; 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, giannislazy είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Κυριακή θα κάνω την πρεμιέρα της σουβλας που έφτιαξα με ένα μικρό κοντοσουβλάκι (4-5 κομμάτια) να δω ότι είμαι έτοιμος για το Πάσχα. 

Για πείτε τι προτείνει η όμαδα από μέθοδο, θερμοκρασίες, καυστήρες και ώρα ψησίματος? Με το κάρβουνο το έβλεπα αλλιώς

Έχουμε και λέμε , μαρινάρισμα από το βράδυ .

Σούβλισμα και τύλιγμα με λαδόκολλα και ξανά μανά τύλιγμα με ασημόχαρτο .

Σε Weber spirit 310 με όλους τους καυστήρες ανοιχτούς στην χαμηλότερη ένταση

Ψήσιμο στους 200 βαθμούς γύρω στην μιάμιση με δύο ώρες (2.5 κιλά κοντοσούβλι) , όταν φτάσει εσωτερική θερμοκρασία 75 βαθμούς , ξετύλιγμα από λαδόκολλα και τα ρέστα και ψήσιμο ίσα για να πάρει χρώμα . Δεν χρειάζεται να βάλεις από κάτω ταψί με νερό αφού τυλιγμένο κρατάει τα ζουμιά του , δεν θα έχεις αναφλέξεις αφού είναι τυλιγμένο .

Ο χρόνος ψησίματος προφανώς διαφέρει ανάλογα με τα κιλά αλλά και το μέγεθος των κομματιών που έχεις κόψει το κρέας .

 

Επεξ/σία από Kostasm45
  • Like 1
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
7 λεπτά πριν, zanskou είπε

επειδη στη ρημαδοοθόνη του γραφείου δεν φαινεται καλά, στη σχάρα προθέρμανσης τα έχεις βάλει ; καλά ειδα ; 

Ναι για να έρχεται ο καπνός από κάτω. Τη προηγούμενη φορά που τα είχα κάνει στην κάτω σχάρα, είχαν πάρει ωραίο άρωμα και γεύση, αλλά αν είχε κάνει το smoke ring. Όποτε είπα να δοκιμάσω έτσι τώρα μήπως και γίνει. Σε κάρβουνα πάντα το πετύχαινα, αλλά εκεί ήταν από κάτω ο καπνός.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, zanskou είπε

θεωρω οτι σε τέτοια ψησίματα πρέπει να ειναι αναμμένοι όλοι οι καυστήρες. αν ανάψεις του δύο ακριανούς στη μέση θα ψηθεί λιγότερο. 

Δεν είναι απαραίτητο. Σε αυτό που έκανα, άναψα μόνο τους 2 ακριανούς για το ψήσιμο και στο τέλος άναψα τον οπίσθιο για το χρώμα. Αν δεν υπάρχει οπίσθιος, τότε μπορεί να γίνει με όλους τους καυστήρες αναμμένους.

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
33 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε

@SagoniasSlutRos μοσχαρίσια ribs είναι; από που τα παίρνεις ; δώσε info 

Κρεοπωλείο Λεβέντης στο Περιστέρι. Κάνει και delivery. Αν θες σου στέλνω με πμ το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να μιλήσεις απευθείας. Εμένα αυτός με εξυπηρετεί.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

Κρεοπωλείο Λεβέντης στο Περιστέρι. Κάνει και delivery. Αν θες σου στέλνω με πμ το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να μιλήσεις απευθείας. Εμένα αυτός με εξυπηρετεί.

ναι αν δεν σου κάνει κόπο θα το ήθελα,  τα έχει στάνταρ η τα παραγγέλνεις;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.