Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση.

Στο reverse searing, κατά τη διάρκεια του έμμεσου οι αναμμένοι καυστήρες πρέπει να είναι στο max ή στο min?

• Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2197

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται για θερμομετρο βρηκα τις καλυτερες τιμες για το inkbird που προτεινα χτες.

Bluetooth 4 probes Aliexpress ships from Germany 41.28€ free shipping
https://www.aliexpress.com/item/4001095727980.html

WIFI 4 probes Aliexpress ships from Germany 85,87€ free shipping
https://www.aliexpress.com/item/1005002028236366.html

WIFI 4 probes Amazon US ships from US to US ONLY 45.49€ (coupon: OKSANA329) + shipping to Greece + μαλλον τελωνειο
https://www.amazon.com/dp/B0821G4KXX

Εγω θα πηγαινα για το πρωτο ή αν ηθελα wifi στο δευτερο απο Γερμανια για να μην μπλεκω με τελωνεια κλπ, αλλα οποιος θελει ας δοκιμασει την τυχη του απο Αμερικη και καποια υπηρεσια οπως eshopwedrop να του το προωθησει μετα στην Ελλαδα.

Δεν εχω ψαξει αν το wifi εχει καποιο αλλο πλεονεκτημα περαν της συνδεσης. Το bluetooth παντως ειναι υπεραρκετο για οποιον θελει. Το wifi φανταζομαι ειναι για καποιον που εχει τεραστιο σπιτι και θα χανεται η συνδεση του bluetooth.

@geor92

αυτό τι λέει ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos_ace είπε

Παιδιά ερώτηση.

Στο reverse searing, κατά τη διάρκεια του έμμεσου οι αναμμένοι καυστήρες πρέπει να είναι στο max ή στο min?

Χαμηλα τους θες για να ανεβασει σιγα σιγ αθερμοκρασια και να γινει ομοιομορφο το ψησιμο.

1 λεπτό πριν, ηνίοχος είπε

Δεν το εχω ψαξει το συγκεκριμενο, αλλα το εχω δει αρκετες φορες σε φωτο απο αλλους χρηστες εδω κι εκει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Χαμηλα τους θες για να ανεβασει σιγα σιγ αθερμοκρασια και να γινει ομοιομορφο το ψησιμο.

Thanks, δοκίμασα να κάνω ενα ribeye χθες reverse searing. 

τους είχα στο max και αν κ έμμεσο ανέβαζε σχετικά γρήγορα θερμοκρασία. Δεν ήταν κακό παρόλα αυτά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos_ace είπε

Thanks, δοκίμασα να κάνω ενα ribeye χθες reverse searing. 

τους είχα στο max και αν κ έμμεσο ανέβαζε σχετικά γρήγορα θερμοκρασία. Δεν ήταν κακό παρόλα αυτά.

βαλε 120-150 βαθμους την επομενη φορα να παρει κανενα μισαωρο να πιασει θερμοκρασια.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

βαλε 120-150 βαθμους την επομενη φορα να παρει κανενα μισαωρο να πιασει θερμοκρασια.

Θα το κάνω αύριο.

Εν τω μεταξύ πόση διαφορά κάνει η ξεκούραση μετα! Το 1ο το φαγαμε με το που βγήκε, το 2ο που εμεινε τυλιγμενο κανα 10λεπτο..... άλλο πράμα....

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panos_ace είπε

Θα το κάνω αύριο.

Εν τω μεταξύ πόση διαφορά κάνει η ξεκούραση μετα! Το 1ο το φαγαμε με το που βγήκε, το 2ο που εμεινε τυλιγμενο κανα 10λεπτο..... άλλο πράμα....

προσοχη μονο στην ξεκουραση

αν χρησιμοποιεις θερμομετρο μην το βγαζεις για να συνεχισεις να παρακολουθεις την θερμοκρασια μην καταληξεις να το τρως well done!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στο παρεάκι,

τώρα που πιάσαμε τα θερμόμετρα κ μιας και έχω τη spirit II, γλυκοκοίταζα το iGrill 3 να δέσει το γλυκό.

Idealo παίζει στα 90-100... Το έχει κάποιος ? Τα αξίζει λέτε τα χρήματα του ή να πάω στην 1η λύση του @SagoniasSlutRos το inkbird που φαίνεται υπερτίμιο?

υγ. και γω ψάχνοντας ψησταρία ξεκίνησα και πλεόν το thread μας το παρακολουθώ πιο συχνά και από τα πρωτοσέλιδα 😁

Επεξ/σία από mixomoras
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ίσως να μπορέσουν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες @adnis και @birel-motosport που το έχουν ήδη, αν θυμάμαι καλά.

Καλησπέρα παιδιά

Ναι έχω το grill eye είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εγώ το πήρα στα 120 ευρώ με τρεις αισθητήρες

Εγώ όπως έχω ξαναπεί πήρα το συγκεκριμένο γιατί ήθελα κάθε αισθητήρα να δείχνει τη θερμοκρασία στην οθόνη στο όργανο χωρίς να πρέπει να πατήσω κουμπί για να κάνει εναλλαγή

Φυσικά και άλλα 2 που πήρα από το e-shop ο κόστιζαν 12 ευρώ νομίζω δείχνουν ακριβώς την ίδια θερμοκρασία 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται για θερμομετρο βρηκα τις καλυτερες τιμες για το inkbird που προτεινα χτες.

Bluetooth 4 probes Aliexpress ships from Germany 41.28€ free shipping
https://www.aliexpress.com/item/4001095727980.html

WIFI 4 probes Aliexpress ships from Germany 85,87€ free shipping
https://www.aliexpress.com/item/1005002028236366.html

WIFI 4 probes Amazon US ships from US to US ONLY 45.49€ (coupon: OKSANA329) + shipping to Greece + μαλλον τελωνειο
https://www.amazon.com/dp/B0821G4KXX

Εγω θα πηγαινα για το πρωτο ή αν ηθελα wifi στο δευτερο απο Γερμανια για να μην μπλεκω με τελωνεια κλπ, αλλα οποιος θελει ας δοκιμασει την τυχη του απο Αμερικη και καποια υπηρεσια οπως eshopwedrop να του το προωθησει μετα στην Ελλαδα.

Δεν εχω ψαξει αν το wifi εχει καποιο αλλο πλεονεκτημα περαν της συνδεσης. Το bluetooth παντως ειναι υπεραρκετο για οποιον θελει. Το wifi φανταζομαι ειναι για καποιον που εχει τεραστιο σπιτι και θα χανεται η συνδεση του bluetooth.

@geor92

Θα σταματήσω να διαβάζω το νήμα, χτες ψήθηκα να πάρω σούβλα, τώρα ψήνομαι για upgrade στο θερμόμετρο, κάτι από δω, κάτι από κει, κατά διάλου μας βλέπω :P

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω επειδή διάβαζα όλα τα θέματα αυτές τις μέρες που έλειπα εγώ με την απόδοση της μπουκάλας στην Ναπολέων είμαι πολύ ευχαριστημένος έχω κάνει 13 έως 15 ψησίματα πού είναι πολλές ώρες να εξηγηθώ κάτι τρίωρα που έψηνα πίτσες κάτι σιδηρόδρομος από παϊδάκια κάτι Έλα να παίξουμε με την ψησταριά δεν παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση πολύ από την προηγούμενη που είχα

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mixomoras είπε

καλησπέρα στο παρεάκι,

τώρα που πιάσαμε τα θερμόμετρα κ μιας και έχω τη spirit II, γλυκοκοίταζα το iGrill 3 να δέσει το γλυκό.

Idealo παίζει στα 90-100... Το έχει κάποιος ? Τα αξίζει λέτε τα χρήματα του ή να πάω στην 1η λύση του @SagoniasSlutRos το inkbird που φαίνεται υπερτίμιο?

υγ. και γω ψάχνοντας ψησταρία ξεκίνησα και πλεόν το thread μας το παρακολουθώ πιο συχνά και από τα πρωτοσέλιδα 😁

χαχαχα πραγματικά το ίδιο έχω πάθει και εγώ. 

Το igrill δεν έχει οθόνη που μου φαίνεται θα είναι χρήσιμο. Και εγώ μετά από μια μικρή αναζήτηση εδώ έχω καταλήξει μάλλον. Γνώμες? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mixomoras είπε

καλησπέρα στο παρεάκι,

Μην πάρεις για εμένα weber   στα ίδια λεφτά και σε λιγότερα παίρνεις πολύ καλύτερα

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick_gr2 είπε

@eliassgr o αφαιρούμενος κάδος της 425 μπαίνει σε πλυντήριο πιάτων;

Αυτό εξαρτάται από το πλυντήριο πιάτων υπολόγισε κάτι λιγότερο σε μέγεθος από την επιφάνεια ψησίματος της 425 σε διαστάσεις για να το μετρήσεις με το πλυντήριό σου.. Πάντως δε χρειάζεται να το βάλεις στο πλυντήριο πιάτων γιατί σύντομα θα υπάρχει ανταλλακτικό κάλυμμα αλουμινίου που μπορείς να βάλεις από πάνω όπως γίνεται και στα μοντέλα Prestige της Napoleon! Αυτό το αλλάζεις ανά κάποιο αριθμό ψησιμάτων και όχι κάθε φορά... Επίσης καθαρίζει αρκετά εύκολα, αν δεν έχεις χώρο στο νεροχύτη της κουζίνας βάλτο μπανιέρα και θα με θυμηθείς... μπαμ μπαμ!

image.png.9fd73590afcf2474e299d15250c66d01.png

https://homing.gr/napoleon-aksesouar-psisimatos-barbecue/prostateutiko-kalimma-gia-to-anoksidoto-sirtati-perisilogis-lipous-napoleon-62004.html

2 ώρες πριν, nick_gr2 είπε

τα ασύρματα τύπου meater είναι λιγότερο ακριβή;

Τα meater είναι από τα μόνα πραγματικά ασύρματα γιατί δεν έχεις κανένα καλώδιο οπότε μπορείς να το βάλεις και σε σούβλα που περιστρέφεται ή μέσα σε ηλεκτρικό φούρνο. Είναι ένα καρφί σαν στυλό που έχει όμως επάνω του 2 αισθητήρες θερμοκρασίας: 1 για μέσα στο φαγητό εσωτερική θερμοκρασία και 1 που εξέχει στην άκρη του θερμομέτρου και μετράει τη θερμοκρασία μέσα στο θάλαμο. Επίσης δουλεύουν με εφαρμογή στο κινητό που είναι πολύ καλοφτιαγμένη και παίρνει συνεχώς updates. Έχω 2 από αυτά περίπου 1 χρόνο τώρα και είμαι υπερευχαριστημένος.. 

Έχουν και 2 χρόνια εγγύηση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...