Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, daPro είπε

Μίλαγα με μια φίλη κ μου είπε ότι βγήκε απογορευση να ψήσεις και στο μπαλκόνι σου το Πάσχα...?ισχύει?

Ψήσιμο στο μπαλκόνι και μεγάφωνα, το έχω ακούσει κι εγώ πως απαγορεύονται. Σε λίγο θα μας απαγορέψουν και να κόκκινα αυγά!

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι γενικά απαγορεύεται το ψήσιμο στο μπαλκόνι, απλά δεν ασχολείται κανείς.

Και να ισχύει όντως, δεν πιστεύω ότι και το φετινό καραντινάτο Πάσχα θα ασχοληθεί κάποιος.

Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 10:34 ΜΜ, tyf είπε

Εγω παιδια ειχα μια camping gaz adelaide . καλη ηταν

τωρα πηρα αυτην εδω κατω απο την δουλεια μου.

παρα πολυ καλη ποιοτητα ωραια υλικα και ψηνει καλα.

επισης ειναι πολυ ποιο ευκολη στο καθαρισμα απο την campincgaz που ειχα.

αν καποιος ψαχνει θα την προτεινα ανεπιφυλακτα.

Untitled.jpg

Μπορείς να μας πεις το μοντέλο και το μαγαζί που την πουλάει ..............................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δωσε ινφο πλιζ και λινκ κλπ

Μια σούβλα (Μεγάλη και την κόβεις οσο θέλεις), δυο τρύπες Στα πλευρικά και το μοτέρ Στερεωμένο Στο ράφι στη μια μερια (ψιλό πρόχειρα μιας και λυπήθηκα να βάλω τρύπανοβίδες για να μη σκουριάσει. 

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

έλα και θέλω μετά φωτογραφίες από τις πατέντες και τα ψησιματα για να φτιάξει και λίγο το κλίμα

Αύριο θα το φροντίσω...! Και την Κυριακή με το κοντοσούβλι εννοείται 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alambi είπε

Μπορείς να μας πεις το μοντέλο και το μαγαζί που την πουλάει ..............................

https://www.skroutz.gr/s/19073469/Unimac-Premium-661316.html

https://www.skroutz.gr/s/14239466/Unimac-Premium-661310.html

Για αυτήν πιστεύω ότι έλεγε. 

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει περί κατανάλωσης; πόσο -περίπου- καίει κάθε καυστήρας π.χ. 2.5kw; πόσο μπορεί να μας "πάει" μια μπουκάλα 5kg με 7.5kw συνολική ισχύ; Το υπολογίζω γύρω στις 5-6 ώρες.. τι λέτε οι πιο έμπειροι;

Δημοσ.
Στις 11/4/2020 στις 8:42 ΜΜ, fuz10n είπε

ετοιμασα κατι στο τσαμπε για το μινι πασχα που θα κανω κυριακη. θα με παρει για κομματι αρνι δεξια και κοκορετσακι αριστερα νομιζω

μεσοβδομαδα θα δουλεψω την περιστροφη 😄

331DE1CA-D3F4-466A-B168-A8E419D70ADE.jpeg.f38d36fe2b4b4d308cb232bf0548c69e.jpeg

1472E9E7-6AC3-47BB-8940-8A5A5E43A867.jpeg.653d362583f5ba1a38ad30a8ea00fe7b.jpeg

Θα βάλεις ταψάκι κατω απο το κοκορετσι;Χωράει στο υψος;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sounis11 είπε

Θα βάλεις ταψάκι κατω απο το κοκορετσι;Χωράει στο υψος;

ενδεχομενως να βγαλω τις σχαρες. θα δω πως θα παει, μαλλον χωραει γιατι δε θα βαλω και πολυ φαι

Δημοσ.

μπορείτε να πάτε σε έναν λαμαρίνα να σας φτιάξει ακριβώς ένα  κλειστό γύρω ταψάκι στα μέτρα σας

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/4/2020 στις 7:47 ΜΜ, invisiblesurfer είπε

Δεν έχεις θέμα με flare ups στις χοιρινές;

Στην αρχη μονο μετα καθονται οι φλογες δεν ειναι ικανες να τις καψουν .

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ev13 είπε

Για σούβλα νομίζω το πρόβλημα είναι οτι είναι τετραγωνισμένες και όχι στρογυλλές οπότε στην εγκοπή που έχει η ψησταριά δεν μπαίνουν όλες.

To εψαξα χτες και βρηκα την πατεντα για την τετραγωνη σουβλα. Παιρνεις μια λιμα και την κανεις στρογγυλη στις δυο πλευρες που θα ακουμπαει η σουβλα πανω στην ψησταρια. Οταν το κανω θα ανεβασω φωτο. Δε νομιζω να το κανω για Πασχα, αφου δεν εχω σκοπο να βαλω τπτ στη σουβλα, οποτε στο μελλον.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, dfwk είπε

Νηστίσιμο Κοντοσούβλι.... Πήρε 4 ώρες με έμμεση χαμηλή φωτιά.

Την Κυριακή θα μπεί και κοκορέτσι δίπλα!

aenaos15 Πολύ ωραία η προσθήκη δύο ποτηριών κόκκινου κρασιού.!

IMG_1594.jpg

IMG_1600.jpg

Είναι οκ να βάλεις ταψί πάνω στους ανακλαστήρες; Είμαι νιουφης στην αερίου... Το ταψί πάει για πέταμα; Αν κάνω μ***α με το ταψί της ηλ κουζίνας δεν θα με γλιτώσει τίποτα από την δικιά μου...

Πάσχα χωρίς ψήσιμο έστω στο μπαλκόνι; Βλέπω τους αγανακτισμένους να μαζεύονται πάλι στο Σύνταγμα - αυτή τη φορά με σούβλες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

To εψαξα χτες και βρηκα την πατεντα για την τετραγωνη σουβλα. Παιρνεις μια λιμα και την κανεις στρογγυλη στις δυο πλευρες που θα ακουμπαει η σουβλα πανω στην ψησταρια. Οταν το κανω θα ανεβασω φωτο. Δε νομιζω να το κανω για Πασχα, αφου δεν εχω σκοπο να βαλω τπτ στη σουβλα, οποτε στο μελλον.

Αυτό γιατί να γίνει; Για να μη φθάρει η ψησταριά ή δε γυρνάει;

εγω που έκανα πατέντα δυο τρύπες 12mm (δεν είχε έτοιμη βάση Η δικιά μου) γυρνάει άνετα μέσα η τετράγωνη...

επι του «τεχνικού» Θα ρίξω ένα κοντοσούβλι καμία 2 κιλά επάνω στην αρχή με αλουμινόχαρτο και δυνατή φωτιά και μετά θα τη χαμηλωσω και θα βγάλω το αλουμινόχαρτο. Το έχει κάνει κανείς άλλος επιτυχώς να δώσει συμβουλές-ιδέες;

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
Στις 9/4/2020 στις 10:35 ΠΜ, dfwk είπε

Είχα μεγάλη απόσταση. Θα το δοκιμάσω πάλι.

Καλορίζικια και Καλά ψησίματα..Αν την συναρμολογήσεις εσύ κατέβασε την εφαρμογή BILT(Έχει οδηγό βήμα-βήμα με 3d απεικόνιση).

Η σούβλα πήγε 199€.

Διαστάσεις:

dim.JPG

Dfwk με έσωσες με την εφαρμογή αυτή. Βασικά χωρίς αυτό ή θα την είχα πετάξει από το μπαλκόνι ή θα την είχα επιστρέψει στον Κοτσωβολο. Εντός της συσκευασίας δεν υπήρχε ούτε ένα απλό διάγραμμα συναρμολόγησης. Το οποίο το θεωρώ τραγικό για εταιρεία με όνομα Weber. Δεν ξέρω συνιθιζεται ή έτυχε κάτι στραβό με την δική μου. Ξενέρωσα πάντως. 

Σε σχέση με την 310 spirit: 

Η σχάρα gbs μου άρεσε, αναμένω να την δω στην πράξη. 

Η συνολική κατασκευή δεν μου άρεσε. Ειδικά τα ροδακια, η διαδρομή των καλωδίων για το άναμμα και τα πυρακια του καπακιού με μια χαζομάρα ασφάλεια σαν συνδετήρας με προβληματίζουν εντόνως. Πολύ κινεζιά μου φάνηκε. Κοιμήθηκα ήσυχος εξαιτίας της 10ετους εγγύησης γιατί δεν πιστεύω ότι το καπάκι μπορεί να σταθεί στη θέση του μετά από 5 χρόνια χρήσης με θερμοκρασίες 250+.

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

εγω που έκανα πατέντα δυο τρύπες 12mm (δεν είχε έτοιμη βάση Η δικιά μου) γυρνάει άνετα μέσα η τετράγωνη...

επι του «τεχνικού» Θα ρίξω ένα κοντοσούβλι καμία 2 κιλά επάνω στην αρχή με αλουμινόχαρτο και δυνατή φωτιά και μετά θα τη χαμηλωσω και θα βγάλω το αλουμινόχαρτο. Το έχει κάνει κανείς άλλος επιτυχώς να δώσει συμβουλές-ιδέες;

Αποφεύγω το αλουμινόχαρτο σε επαφή με φαγητό σε υψηλές θερμοκρασίες. 

Η τετράγωνη σούβλα υπάρχει ακριβώς για να μην γυρνάει εύκολα σε περίπτωση που δεν είναι συμμετρικα τοποθετημένο το κρέας. Εάν δεν την στρογγυλέψεις πώς θα γυρίζει χωρίς να αναπηδά ή να ζοριζεται το μοτεράκι;

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι για να γυριζει πιο ωραια και γιατι και η μαμα ειναι στρογγυλη εκει που εχει επαφη με την ψησταρια. Δες παραπανω τη φωτο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...