Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Σκέφτομαι μια άλλη λύση...

Νέο ξύλο έχω άπειρα ρεταλια...

Άνοιγμα μεγάλης σχετικά τρύπας με τρυπάνι...και να βάλω μέσα μια χαλκοσωλήνα...πχ 1/2 ιντζα

Εγώ σκεφτόμουν και κανα ρουλεμανάκι μικρό,  έχει σε τέτοιες διαστάσεις

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά μια ιδέα που μου ήρθε για την στήριξη της (8μμ τετράγωνης) σούβλας στη βάση του BBQ (χωρίς τρόχισμα) είναι ένα καρυδάκι 8μμ, σαν αυτό: 🤔

TACTIX ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΑΕΡΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ CR-V 1/2" 8mm - 363403 - Καρυδάκια

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σουβλα προτζεκτ κι απο μενα:

- Σουβλα απο Πρακτικερ: 6€ (εχει κομματια μονο στο Ελληνικο, εντος Αττικης)

- Μοτερ απο το ιδιο μαγαζι δυο ταχυτητων (με διπλη βιδα ωστε να κεντραρει ο αξονας της σουβλας) 17€

Συνολο 23€

προς το παρον στεκεται σε πυροτουβλο, θα βαλω ενα λαμακι Π για μονιμα μεσα στην εβδομαδα.

 

 

WhatsApp Image 2021-04-25 at 21.55.12.jpeg

  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, depmode είπε

Να ρωτήσω κάτι, μιας και θα έχουμε την ίδια ψησταριά και επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σούβλα σε ψησταριά υγραερίου, δηλαδή η μαμά σούβλα δεν γυρίζει πάνω στον κάδο, δεν ακουμπάει; Έχω την εντύπωση πως ναι. Αλλά και μένα μου γεννήθηκε η απορία, παρότι είναι στρογγυλεμένες οι άκρες δεν τραυματιζεται έτσι ο κάδος που ακουμπάει σίδερο με σίδερο; 

Μπράβο πάντως για το μεράκι σου, μια χαρά τα κατάφερες

Φαντάζομαι ότι η μαμά το έχει προβλέψει οπότε υποθέτω ότι δεν θα έχει θέμα...

Πάντως ο Γιάννης @giannislazyπου έχει την ίδια Napoleon και έχει κάνει άλλη πατέντα με στρογγυλή και κανονικό μοτέρ για αρνί δεν έχει θέμα...ή τουλάχιστον δεν έχει πει κάτι τέτοιο...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Δημοσ.

ρε αλάνια, κάντε ενα κόπο να διαβασετε μερικές σελίδες πίσω :)

θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με το τι αξίζει και τι όχι όπως και το τι πρέπει να προσέξετε πριν την αγορά

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Γενικά ΔΕΝ έχω σκοπό να την αφήνω πάνω γιατί γενικότερα το σίδηρο με το αλουμίνιο δεν πάνε καλά μαζί...γίνεται ανοδίωση...άσε που πόσες φορές θα σουβλισω τον χρόνο...4-6 φορές... Αν δω ότι θέλω παραπάνω τότε θα επενδύσω σε κάμπια καλύτερη λύση...

Σκέτο αλουμίνιο με σίδερο δεν θα πάθει κάτι. Αν έχει καμία σάλτσα ντομάτας μαζί θα υπάρξει πρόβλημα. (Google lasagna battery)

  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Άσχετο, αλλά μια ιδέα που μου ήρθε για την στήριξη της (8μμ τετράγωνης) σούβλας στη βάση του BBQ (χωρίς τρόχισμα) είναι ένα καρυδάκι 8μμ, σαν αυτό: 🤔

TACTIX ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΑΕΡΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ CR-V 1/2" 8mm - 363403 - Καρυδάκια

Για κάτσε να ρίξω μια ματιά σίγουρα έχω καμία 10αρια τέτοια τριγύρω...

Δημοσ.

Εγώ που έχω κάνει στρογγυλή τη σούβλα εκει που ακουμπαγε στην ψησταριά ετριζε λίγο, οπότε εσταξα  μια δύο σταγόνες ελαιόλαδο και ήταν κομπλέ. (Βάλε λάδι κι έλα βράδυ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xenos3 είπε

Άσχετο, αλλά μια ιδέα που μου ήρθε για την στήριξη της (8μμ τετράγωνης) σούβλας στη βάση του BBQ (χωρίς τρόχισμα) είναι ένα καρυδάκι 8μμ, σαν αυτό: 🤔

TACTIX ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΑΕΡΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ CR-V 1/2" 8mm - 363403 - Καρυδάκια

Και εγένετο το φως...

Το σωστό καρυδάκι για εμένα ήταν το 11αρι γιατί έτσι περνάει αρκετά σφιχτά (ενώ έως το 10αρι δεν ξεπερνάνε από μέσα) περιστρέφεται εξωτερικά όπως πρέπει...

 

Screenshot_20210425_225905_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_20210425_225850_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_20210425_225833_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_20210425_231948_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_20210425_232031_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_20210425_232117_com.google.android.apps.photos.jpg

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 6
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σκέτο αλουμίνιο με σίδερο δεν θα πάθει κάτι. Αν έχει καμία σάλτσα ντομάτας μαζί θα υπάρξει πρόβλημα. (Google lasagna battery)

Διόρθωση...όχι ανοδιωση...

Να σκουριάσει έπρεπε να πω λόγω γαλβανικης διάβρωσης...

  • Like 1
Δημοσ.

χαιρετω το φορουμ, πρωτο μηνυμα απο εμενα.

εχω την weber e310 περιπου 5 μηνες. εχω κανει καμια 30ρια ψησιματα, ολα καλά χωρις κανενα προβλημα. στο προτελευταιο ψησιμο ενω εχω ζεστανει καλα και ψηνω την πρωτη δοση κρεατων απροβληματιστα, με το που βαζω την δευτερη φουρνια κρεατων ξαφνικα πεφτει η θερμοκρασια, με το ζορι με κλειστο καπακι εφτανε 150 βαθμους. αποτελεσμα: πεταμα το κρεας.

σαν πρωτη σκεψη προχωραω σε προσεκτικο και λεπτομερες καθαρισμα.

σημερα παω να ψησω εκ νεου, την ανοιγω για ζεσταμα και μετα απο 15 λεπτα η θερμοκρασια εχει φτασει 280 βαθμους ενω στο παρελθον σε 10 λεπτα χτυπουσε για πλακα 300 βαθμους. βαζω τα κρεατα και ενω φαινονται ολα καλα ξαφνικα παλι ριχνει θερμοκρασια σε βαθμο που δεν μπορω να ψησω, οποτε παλι πεταμα τα κρεατα.

 

εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει; να σημειωσω οτι εχω αγορασει αυτο το εξαρτημα https://www.kyso.gr/kit-katharismou-weber-6202/p-el-160 και το χρησιμοποιω. καποια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

εντελώς συμπτωματικά κάτι παρόμοιο έκανε και η δική μου σήμερα. όχι σε βαθμό που να μην μπορώ να ψήσω. αλλά με τους τρεις καυστήρες φουλ το μεσημέρι δεν πήγε πάνω από 220-230 βαθμούς ενώ το απόγευμα που έκανα ενα δοκιμαστικό άναμμα πήγε μαξ 180.

Το πρώτο που έκανα ήταν να τσεκάρω τη φιάλη αλλά τελικά είχε αρκετό περιεχόμενο. Θα πάρω μια δεύτερη τις επόμενες ημέρες και θα ξαναδοκιμάσω, μήπως και αυτή τη φορά το περιεχόμενο είχε τίποτα προσμίξεις και προκάλεσε αυτό το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...