PJK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 30 δεν έχει διαφορά μην ανησυχείς. Το υγραέριο είναι μίγμα προπανιου βουτανίου. Το 100% της οικιακής χρήσης με αυτό γίνεται. Το σκέτο προπάνιο (γκρι μπουκάλα) χρησιμοποιούν κυρίως σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Δεν το χρειάζεσαι. Καλά ψησίματα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από PJK 2
ilpapacha Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε Καλημέρα σε όλους! Σε weber q3200 τι φιάλη παίρνω; και στο πρώτο κάψιμο τι διαδικασίες θέλει για το seasoning; Αναλόγως τον ρυθμιστή, μπορείς να βάλεις μείγμα ή προπάνιο. Λογικά έχει πάνω ρυθμιστή 30mbar που είναι συμβατός με το μείγμα. Αν θέλεις να βάλεις προπάνιο θα χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμιστή στα 37mbar https://www.ilovebbq.gr/image/catalog/manuals/Manual_Q3000_3200.pdf Για seasoning μπορείς να δεις προηγούμενο ποστ 1 ώρα πριν, Dennis7360 είπε Επισης, βαζω το serial number, στο site της weber, και μου λεει δεν βρεθηκε.. Ευχαριστω. Θα πρέπει να μιλήσεις απευθείας με την αντιπροσωπεία 1
Kostasm45 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, Trelloneritis είπε Φάτε μάτια ψάρια. Από το homing μου είπαν για προπάνιο, οπότε πήγα να πάρω και μου είπαν στο μαγαζί με τις μπουκάλες ότι δεν κάνει επειδή είναι για μεγάλη πίεση και όχι για 30mbar ρυθμιστή. Ισχύει; Πήρα αυτή τη μπουκάλα μίγματος που φαίνεται στη φώτο. Στο manual αναφέρει βουτάνιο και προπάνιο στα 30mbar ή βουτάνιο 28-30mbar, προπάνιο 37mbar. Φοβερό εργαλείο φαίνεται καλορίζικη και καλά ψησίματα . Θύμισε μου σε παρακαλώ πόσα τα βαλάντια της ?
prapasgiorgos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ούτε στο εγχειρίδιο της δικιάς μου weber έγραφε τον τύπο του αερίου Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από prapasgiorgos 1
Dennis7360 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αναλόγως τον ρυθμιστή, μπορείς να βάλεις μείγμα ή προπάνιο. Λογικά έχει πάνω ρυθμιστή 30mbar που είναι συμβατός με το μείγμα. Αν θέλεις να βάλεις προπάνιο θα χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμιστή στα 37mbar https://www.ilovebbq.gr/image/catalog/manuals/Manual_Q3000_3200.pdf Για seasoning μπορείς να δεις προηγούμενο ποστ Θα πρέπει να μιλήσεις απευθείας με την αντιπροσωπεία ο.κ ευχαριστω 1 ώρα πριν, PJK είπε 29 30 δεν έχει διαφορά μην ανυσυχείς. Το υγραέριο είναι μίγμα προπανιου βουτανίου. Το 100% της οικιακής χρήσης με αυτό γίνεται. Το σκέτο προπάνιο (γκρι μπουκάλα) χρησιμοποιούν κυρίως σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Δεν το χρειάζεσαι. Καλά ψησίματα. ο.Κ..Ευχαριστω. μειγμα λοιπον...
est Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε Καλημέρα σε όλους! Σε weber q3200 τι φιάλη παίρνω; και στο πρώτο κάψιμο τι διαδικασίες θέλει για το seasoning; Όποια φιάλη θέλεις. Περί ορέξεως... Συστήνω prime LPG μίγμα της Coral Gas για διάφορους λόγους. Το seasoning ξέχασε το. Οι σχάρες είναι επισμαλτωμένες οπότε είναι περιττό. Seasoning χρειάζεται μόνο στα σκεύη που είναι από μαντέμι και δεν έχουν καμία επένδυση (μεγάλος μπελάς, απέφυγε τα εκτός αν θες να νοιώσεις cow boy)😄 Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από est
prapasgiorgos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, est είπε Όποια φιάλη θέλεις. Περί ορέξεως... Συστήνω prime LPG μίγμα της Coral Gas για διάφορους λόγους. Το seasoning ξέχασε το. Οι σχάρες είναι επισμαλτωμένες οπότε είναι περιττό. Seasoning χρειάζεται μόνο στα σκεύη που είναι από μαντέμι και δεν έχουν καμία επένδυση (μεγάλος μπελάς, απέφυγε τα εκτός αν θες να νοιώσεις cow boy)😄 Σε ευχαριστω πάρα πολύ! Στο site που βλέπω λογικά την κόκκινη λες. Πες μου και ένα τελευταίο για τις επισμαλτωμένες σχάρες. Τις τρίβω κανονικά με τη βούρτσα έτσι; Χρειάζεται να προσέξω κάτι;
est Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, prapasgiorgos είπε Σε ευχαριστω πάρα πολύ! Στο site που βλέπω λογικά την κόκκινη λες. Πες μου και ένα τελευταίο για τις επισμαλτωμένες σχάρες. Τις τρίβω κανονικά με τη βούρτσα έτσι; Χρειάζεται να προσέξω κάτι; Ναι, την κόκκινη φιάλη με τον κόκκινο ρυθμιστή. Για τις σχάρες μην προβληματιζεσαι καθόλου, δεν παθαίνουν τίποτα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από est
prapasgiorgos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, est είπε Ναι, την κόκκινη φιάλη με τον κόκκινο ρυθμιστή. Για τις σχάρες μην προβληματιζεσαι καθόλου, δεν παθαίνουν τίποτα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! 1
Trelloneritis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, ilpapacha είπε Ο ρυθμιστής είναι μια χαρά για το μείγμα. Το προπάνιο θέλει 37mbar. Οι πλαστικές μπουκάλες είναι πιο ελαφριές. Υπάρχουν και διαφανείς που σου δίνουν εικόνα ποσό γεμάτη είναι. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τις πλαστικές είναι ότι δεν θα «γδάρεις» την λαμαρίνα του ντουλαπιού που την τοποθετείς. Αν έχεις χώρο στο μπαλκόνι, θα ήταν καλό να έχεις και μια 2η μπουκάλα για να μην αγχώνεσαι με το πόσος χρόνος ψησίματος έχει απομείνει στην μπουκάλα που έχεις κουμπωμένη κτλ. Η επόμενες θα είναι πλαστικές και εννοείται ότι οι μπουκάλες θα πηγαίνουν ζευγάρι! Αυτό που αναφέρει ο ρυθμιστής "inlet pressure min 0.3bar-max 7.5bar" είναι η πίεση που παίρνει απο τη μπουκάλα και το 30mbar είναι η πίεση που δίνει στους καυστήρες; 13 ώρες πριν, Fetas1979 είπε Φοβερή φίλε. Καλορίζικη και καλά ψησίματα. @Fetas1979 Σε ευχαριστώ πολύ! Και η δικιά σου καλορίζικη και πάντα γεμάτη! 2 ώρες πριν, Kostasm45 είπε Φοβερό εργαλείο φαίνεται καλορίζικη και καλά ψησίματα . Θύμισε μου σε παρακαλώ πόσα τα βαλάντια της ? @Kostasm45 σε ευχαριστώ πολύ. Ζήτησε κάτι παραπάνω (€1599) αλλά νομίζω ότι τα αξίζει. 2 1
ilpapacha Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Trelloneritis είπε Η επόμενες θα είναι πλαστικές και εννοείται ότι οι μπουκάλες θα πηγαίνουν ζευγάρι! Αυτό που αναφέρει ο ρυθμιστής "inlet pressure min 0.3bar-max 7.5bar" είναι η πίεση που παίρνει απο τη μπουκάλα και το 30mbar είναι η πίεση που δίνει στους καυστήρες; Ακριβώς. 3 ώρες πριν, Trelloneritis είπε @Kostasm45 σε ευχαριστώ πολύ. Ζήτησε κάτι παραπάνω (€1599) αλλά νομίζω ότι τα αξίζει. Και πάλι καλά να λες . Τώρα έχει 1699€ https://www.skroutz.gr/s/26499851/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Phantom-Rogue-425-SE.html Παρατήρησα πάντως πως υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της Napoleon https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/7877/Napoleon.html?availability_enum=1&o=napoleon&order_by=pricevat&order_dir=asc Σήμερα ήμασταν στα μέρη σου. Πήγαμε Αλυκές και μετά Καπετάνιο Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από ilpapacha 1
Trelloneritis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Περάσατε καλά ή είχε λαοπλημμύρα στις Αλυκές; Όπως και να' χει ο Καπετάνιος σας αποζημίωσε, σωστά;
ilpapacha Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Περάσατε καλά ή είχε λαοπλημμύρα στις Αλυκές; Όπως και να' χει ο Καπετάνιος σας αποζημίωσε, σωστά; Μια χαρά ήταν στις Αλυκές. Πήγαμε σχετικά νωρίς και βρήκαμε να παρκάρουμε και να κάτσουμε σχεδόν αμέσως. Ο Καπετάνιος σταθερή αξία! 3
gudinakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά σήμερα Την μοντάρεισα Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα κατασκευής από την πρώτη Βιδα και την συσκευασία καταλαβαίνεις ότι αξίζει με το παραπάνω και το τελευταίο της ευρώ πανεύκολη στο στήσιμο Ένα μισάωρο έκανα χαλαρά! Την έκαψα μισή ώρα στα πρώτα 15 λεπτά πήγε 300 βαθμούς και στη μισή ώρα 350 μπορεί και λίγο παραπάνω απλά δεν έψησα λόγων κατάστηματων που ηταν ανοιχτα ήμασταν στη δουλειά Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από gudinakos 11
Fetas1979 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, gudinakos είπε Καλησπέρα παιδιά σήμερα Την μοντάρεισα Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα κατασκευής από την πρώτη Βιδα και την συσκευασία καταλαβαίνεις ότι αξίζει με το παραπάνω και το τελευταίο της ευρώ πανεύκολη στο στήσιμο Ένα μισάωρο έκανα χαλαρά! Την έκαψα μισή ώρα στα πρώτα 15 λεπτά πήγε 300 βαθμούς και στη μισή ώρα 350 μπορεί και λίγο παραπάνω απλά δεν έψησα λόγων κατάστηματων που ηταν ανοιχτα ήμασταν στη δουλειά Καλορίζικη φίλε και καλά ψησίματα. Έβαλες κάποιο λάδι για το πρώτο κάψιμο. Πήρα και εγώ χτες τη 425 και δεν την έχω κάψει ακόμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα