Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε

Εγω σκεφτομαι ( για σιγουρια, μιας και δεν εχω ξαναψησει) το κοντοσουβλι μοσχαρι που θα κανω να το βαλω σε λαδοκολα/αλουμινοχαρτο..σε 170 βαθμους για καμια ωρίτσα, να το ελενχω με θερμομετρο, και οταν δω οτι ειναι ψημένο, να το ανοιξω, να βαλω full τους καυστηρες για κανα 10λεπτο για χρωμα, και τελος..

Έτσι θα σου βράσει 😉

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

ribs για να λυωνουν σαν του fridays πώς κάνουμε? αλουμινόχαρτο και έμμεσο ψησιμο? το έχει πετύχει κανείς;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σήμερα είχε γενέθλια η κοπέλα του κολλητού μου και φτιάξαμε 15 μπεργκερακια (στη φωτο είναι μόνο τα πρώτα 8 )😎 και πατάτες Νάξου φυσικά τηγανισμενες σε γάστρα lodge. Δοκιμάσαμε σε ένα και βάλαμε λίγο umami/msg και έδωσε ένα έξτρα boost στη γεύση. Θα σας πω εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω σε κάτι πιο απλό.

received_3805903296182882.jpeg

received_238211874819366.jpeg

Μπράβο ρε σύ Φανη πολύ ωραία όλα και η ωραια εικόνα με την παρέα σου και τα burger, πάντα τέτοια , να περνάτε καλά!!!

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gudinakos είπε

σιγουρα?καθε μερα παω θανοπουλο νεα κηφισια δεν το εχω δει

 

Ναι στα ασιατικά ήταν. Το έχει και στο site

  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, fantakola είπε

Έτσι θα σου βράσει 😉

μπορει να βρασει, αλλα μετα οπως ειπα θα το ανοιξω για να παρει χρωμα...

Ειδωμεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 2 μαριναδες από εχθές, τα έβγαλα 1 ώρα πριν το ψήσιμο από το ψυγείο, έφυγε το πολύ μαριναρισμα ( λαδι- ντομάτα) και τα σουβλισα...

Στο 1/3 των καυστήρων, πιάνει 190 βαθμούς.

Και μια φωτό

https://postimg.cc/z3wwMNTv

 

Επεξ/σία από Dennis7360
  • Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε

μπορει να βρασει, αλλα μετα οπως ειπα θα το ανοιξω για να παρει χρωμα...

Ειδωμεν...

Σωστά, θα πάρει χρώμα, αλλά ο τρόπος ψησίματος παραμένει βράσιμο.

Μακάρι να σου βγει όπως το θέλεις και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό 

33 λεπτά πριν, Kostas3917 είπε

Κάνουμε την αρχή το πρώτο κάψιμο 

IMG_20210718_123446.jpg

Η φιάλη δεν χωράει από κάτω?

Τι ύψος έχει διαθέσιμο για τη φιάλη στην ειδική θέση που υπάρχει ?

  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, fantakola είπε

Σωστά, θα πάρει χρώμα, αλλά ο τρόπος ψησίματος παραμένει βράσιμο.

Μακάρι να σου βγει όπως το θέλεις και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό 

Η φιάλη δεν χωράει από κάτω?

Τι ύψος έχει διαθέσιμο για τη φιάλη στην ειδική θέση που υπάρχει ?

Τελικα,δεν εβαλα λαδόκολα...το εβαλα στο 1/3 των καυστηρων πιανει 190 βαθμους...δεν το θωρακισα, δεν ξερω εαν ηταν καλυτερα....αλλα το βλεπω καθε 40 λεπτο, ειναι καλο, τωρα το εβαλα στο μισο,..πιανει 220 βαθμους...θα το δω, και ισως το βαλω στο  full.

Δημοσ.

Σαν πρώτη φορά bbq, το αποτέλεσμα ικανοποιητικό..το έβγαλα στους 72 βαθμούς ( προτιμούμε το well done) και ήταν πολύ καλό...

Την επόμενη φορά που θα το ξανακάνω ζ θα το βγάλω στους 65 βαθμούς...για λίγο ποιο ζουμερο..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fantakola είπε

Η φιάλη δεν χωράει από κάτω?

Τι ύψος έχει διαθέσιμο για τη φιάλη στην ειδική θέση που υπάρχει ?

H 10κιλη κοντή χωράει σίγουρα,  οπότε ότι μικρότερο μπαίνει μια χαρά.

Δημοσ.

Εγώ έχω την 7.5 κιλών πράσινη διάφανη..την παίρνει ακριβώς..σήμερα την έβγαλα ( αφού είναι και ελαφριά και έχει και λίγο μεγαλύτερο μήκος το λάστιχο σύνδεσης) έξω από την ψησταριά..

Και μια φωτό πριν το...καταβροχθισμα

https://postimg.cc/xN9SNNFW

  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεσημέρι Κυριακής, χοιρινές με μαρινάδα από Μπαχάρ και Πιπέρι.

41E7B62C-18DE-4DC1-9160-2506DF6A303D.jpeg

Επεξ/σία από toxotis67
  • Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...