Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fantakola είπε

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες 

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τα αρνητικά τα οποία έχεις εντοπίσει μέχρι στιγμής? Πράγματα που σε δυσκόλεψαν , που σε χάλασαν στο ψήσιμο, στην γενικότερη κατασκευή κτλ? Ο καθαρισμός της?

Ειμαι πλέον ανάμεσα στην Harmony και την Napoleon Rogue 425

Στα λεφτά βγαίνουν πάνω κάτω στα ίδια οπότε μιλάμε για ίδιο price range 

Στα μεγάλα + που έχω εντοπίσει στην Harmony, είναι πως είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από Inox με ότι θετικό έχει αυτό για αντοχή στον χρόνο, και σε συνδιασμό με το συρτάρι με το νερό το καθάρισμα φαντάζει εύκολη υπόθεση. Το νερό βοηθάει και στο να βγαίνουν τα ψητά ζουμερα . 

Συνψήστες ακούω και τις δικές σας πολυτιμες απόψεις 

 

 

Σαν κάτοχος Napoleon μπορώ να σου πω ότι το καθάρισμα δεν είναι τίποτα τρομακτικό για να διατηρείς την ψησταριά σε μια κατάσταση ασφαλή για το ψήσιμο και υγιεινή για το φαγητό. Η αντίστοιχη επιφάνεια του συρταριού νερού στην Harmony κάτω από τους καυστήρες, είναι αφαιρούμενη στην Rogue και μπορείς να την καθαρίσεις πολύ εύκολα στο νεροχύτη της κουζίνας.

Η υγρασία στον θάλαμο λόγω του νερού, κάνει τη διαφορά σε ψησίματα μεγαλύτερης διάρκειας (σούβλα, κάπνισμα, έμμεσο ψήσιμο) όπου και εκεί τοποθετείς δικό σου ταψί με νερό ή άλλο υγρό (μπύρα, κρασί κλπ) για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα. Σε γρήγορα ψησίματα δεν πιστεύω ότι έχει καμία διαφορά.

Με τα παραπάνω δεν θέλω να υποβαθμίσω την Harmony την οποία δεν έχω δει από κοντά αλλά φαίνεται τίμια. Επισημαίνω μόνο ότι δεν αποτελούν για εμένα κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα.

Δες και το εξής post προς το τέλος για προβληματισμούς για το συγκεκριμένο μοντέλο:

 

Αν θυμάμαι καλά ανέφερες ότι την ψησταριά την θέλεις για τη Σουηδία. Η η τιμολογιακή πολιτική της Napoleon βλέπω για τη Σουηδία έχει χαμηλότερες τιμές από Ελλάδα (667€ vs 799€ για την Rogue 425). Έχε επίσης υπόψη σου ότι οι Exivos είναι Ελληνικής κατασκευής με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο στη μεταφορά στον τελικό τόπο χρήσης, όσο και στη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και υποστήριξης από την μαμά εταιρεία. Σε συνδυασμό με την κάλυψη εγγύησης της Napoleon vs άγνωστη για την Exivos θα επέλεγα στη θέση σου μεταξύ των δύο την 425.

  • Like 4
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
9 ώρες πριν, greenroadrunner είπε

Σαν κάτοχος Napoleon μπορώ να σου πω ότι το καθάρισμα δεν είναι τίποτα τρομακτικό για να διατηρείς την ψησταριά σε μια κατάσταση ασφαλή για το ψήσιμο και υγιεινή για το φαγητό. Η αντίστοιχη επιφάνεια του συρταριού νερού στην Harmony κάτω από τους καυστήρες, είναι αφαιρούμενη στην Rogue και μπορείς να την καθαρίσεις πολύ εύκολα στο νεροχύτη της κουζίνας.

Η υγρασία στον θάλαμο λόγω του νερού, κάνει τη διαφορά σε ψησίματα μεγαλύτερης διάρκειας (σούβλα, κάπνισμα, έμμεσο ψήσιμο) όπου και εκεί τοποθετείς δικό σου ταψί με νερό ή άλλο υγρό (μπύρα, κρασί κλπ) για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα. Σε γρήγορα ψησίματα δεν πιστεύω ότι έχει καμία διαφορά.

Με τα παραπάνω δεν θέλω να υποβαθμίσω την Harmony την οποία δεν έχω δει από κοντά αλλά φαίνεται τίμια. Επισημαίνω μόνο ότι δεν αποτελούν για εμένα κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα.

Δες και το εξής post προς το τέλος για προβληματισμούς για το συγκεκριμένο μοντέλο:

 

Αν θυμάμαι καλά ανέφερες ότι την ψησταριά την θέλεις για τη Σουηδία. Η η τιμολογιακή πολιτική της Napoleon βλέπω για τη Σουηδία έχει χαμηλότερες τιμές από Ελλάδα (667€ vs 799€ για την Rogue 425). Έχε επίσης υπόψη σου ότι οι Exivos είναι Ελληνικής κατασκευής με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο στη μεταφορά στον τελικό τόπο χρήσης, όσο και στη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και υποστήριξης από την μαμά εταιρεία. Σε συνδυασμό με την κάλυψη εγγύησης της Napoleon vs άγνωστη για την Exivos θα επέλεγα στη θέση σου μεταξύ των δύο την 425.

Ευχαριστώ για τις σκέψεις και θα προσπαθήσω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και προς τη μια αλλά και προς την άλλη πλευρά 😂 μιας και προσπαθώ να αποφασίσω τι είναι καλύτερο.

Θα το πιάσω ανάποδα ξεκινώντας από το θέμα που ανέφερες στο τέλος. Την ψησταριά ,αν τελικά την επιλέξω, θα την ανεβάσω εγώ με το αμάξι μου πάνω, οπότε δεν πρόκειται να εμπλακεί μεταφορική. Εφόσον την μεταφέρει φυσικό πρόσωπο για προσωπική χρήση, δεν τίθεται θέμα για μετακινήσεις εντός ΕΕ. Η μόνη μου επιφύλαξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ένα προϊόν που έχει να κάνει με φωτιά, αέριο κτλ, όπου εκεί μπορεί να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο. Έλεγχος στην είσοδο μου στην Σουηδία δεν πρόκειται να γίνει πάντως, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Το θέμα των ανταλλακτικών έχει να κάνει μόνο με το κατά πόσο θα μπορώ να βρω πχ καυστήρες ή διαχύτες μετά από μερικά χρόνια, σε περίπτωση που το κλείσουν το μαγαζί. Κατά τα άλλα, δεν θεωρώ ,και διορθώσετε με αν κάτι δεν βλέπω, ότι μια ψησταριά έχει κάτι παραπάνω να δεις ή να φθαρεί.

Το συρτάρι με το νερό στην Exivos ,αν έχω καταλάβει καλά, διασφαλίζει ότι όλη η μπίχλα από το ψήσιμο, πέφτει μέσα στο νερό και άρα είναι εύκολο να τα αδειάζεις/καθαρίσεις + ότι οι υδρατμοί που προκύπτουν συνέχεια καθαρίζουν το εσωτερικό της ψησταριάς και εμποδίζουν το να κολλήσει το λοιπός στα τοιχώματα . Με βάση τα όσα βλέπω, εκτιμώ πως δεν θα έχει ποτέ θέματα με αναφλέξεις λόγο συσσωρευμένου λοιπούς, ή λόγο υπολειμμάτων φαγητού που έχουν κολλήσει κάπου.

Ένα ακόμα θετικό για μένα ,είναι πως και η σχάρα της είναι Ινοξ. Έχω δουλέψει χρόνια με μαντεμενια σκεύη, ξέρω να τα συντηρώ και πραγματικά είναι λίγα αυτά που πρέπει να κάνεις ,όμως στο Ινοξ δεν κάνεις τίποτα πραγματικά.

Από την άλλη πλευρά, έχω σκεφτεί ότι ο καθαρισμός της 425 θα πρέπει να είναι σχετικά ευκολος, μιας και μπορείς να τα περάσεις όλα εκεί μέσα με μια συρμάτινη βούρτσα.

Ένα τελευταίο θετικό που έχει ήδη Εξιβος είναι πως η σούβλα της κοστίζει 50€ και είναι ανοξείδωτη και αυτή, ενώ η αντίστοιχη της Ναπολεον είναι στα 200€. Και κάτι άσχετο εδώ. Έχω πάρει τη σούβλα της Unimac για τη ψησταριά του πεθερού στο εξοχικό, και είναι τραγικό το γεγονός ότι η μύτη της δεν είναι καθόλου σουβλερη. Δεν μπορείς να περάσεις κομμάτια που έχουν σκληρό λοιπός ή μεμβράνη ,πχ πανσετα στο κοντοσούβλι, και δεν ξέρω κατά πόσο οι σούβλες που έχουν βρει άλλα παιδιά είναι το ίδιο χάλι. 

Αυτά και σόρρυ για το σεντόνι 

Δημοσ.

εσεις που βαζεται νερο στο ταψακι για να μη "κολλήσει" το λίπος κ έχετε παλιώσει κανοντας καμια 20 ψησίματα ωστε να χει βρομήσει λιγο καδος καπακι σχαρες, τα κρεατα κατα το ψησιμο με την εξατμιση του νερου δε σας δινει στο κρεας μια εσανς αιδιας απο προηγούμενα ψησιματ η μονο εγω ειμαι απο αυτους τους περιεργους? 

  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

εσεις που βαζεται νερο στο ταψακι για να μη "κολλήσει" το λίπος κ έχετε παλιώσει κανοντας καμια 20 ψησίματα ωστε να χει βρομήσει λιγο καδος καπακι σχαρες, τα κρεατα κατα το ψησιμο με την εξατμιση του νερου δε σας δινει στο κρεας μια εσανς αιδιας απο προηγούμενα ψησιματ η μονο εγω ειμαι απο αυτους τους περιεργους? 

Προσωπικά δεν το αυτό που περιγράφεις, αλλά το νερό πρέπει να πετιέται μετά από κάθε ψήσιμο . Αυτό κανείς και στην exivos εξάλλου . Είναι τελείως ανθυγιεινό το να το κρατάς εκεί μέσα στο συρτάρι 🤮

Δημοσ.
Στις 24/7/2021 στις 8:25 ΜΜ, ilpapacha είπε

Σήμερα μπορούσαν μόνο οι 2 κουμπάροι, οπότε δεν παίξαμε όσο δυνατά θα μπορούσαμε…

F10F69BF-5E1A-421D-AF5C-87A9F36F4C11.jpeg.766251889495023bd9d9e1459cf713f0.jpeg

0A26DE5F-4095-4CEE-A7CE-5FF106028BC4.jpeg.e58065708835da0faf2517ec21536f05.jpeg
 

 

A0F63B02-D111-4666-9E6A-5E29A983A331.jpeg.668e5d0f2c17eedd60143f56b0d4d5d7.jpeg

606FB67D-DA16-4092-B1BE-A2233C75013D.jpeg.527060121ca2a461679677ff3919fd7b.jpeg

156964BC-2CD2-4CA0-B02D-16FE09FA7369.jpeg.928bcfe331e0c173d5732b8a1bd20e56.jpeg

 

Σ ευχαριστώ πολύ!

Αν επέλεγα τώρα μια από τις 2, που αναφέρεις, θα πήγαινα στην Prestige Phantom 500.

Ήθελα άλλα πράγματα και πήγα τελικά στην Prestige Pro 665.

Καλοριζικη και παντα γεματη!!!

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, fantakola είπε

Προσωπικά δεν το αυτό που περιγράφεις, αλλά το νερό πρέπει να πετιέται μετά από κάθε ψήσιμο . Αυτό κανείς και στην exivos εξάλλου . Είναι τελείως ανθυγιεινό το να το κρατάς εκεί μέσα στο συρτάρι 🤮

προφανως το πετας ρε συ αλλα τι να πω, μαλλον εγω ειμαι περίεργος κ μου μυρίζουν περίεργα μετα, αλλα οσες φορες το δοκιμασα (2-3ς)  μου ερχοταν μια καπως γεύση..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sndev είπε

προφανως το πετας ρε συ αλλα τι να πω, μαλλον εγω ειμαι περίεργος κ μου μυρίζουν περίεργα μετα, αλλα οσες φορες το δοκιμασα (2-3ς)  μου ερχοταν μια καπως γεύση..

Επειδή το ίδιο γίνεται και στις ηλεκτρικές και σε καταλαβαίνω σε αυτό που λες, μετά το ψήσιμο πετάς το νερό και καθάρισμα με υγρό πιάτων το ταψάκι. Αν έχεις ψήσει ψάρι κλπ βάλε και λίγο ξύδι να φύγει η μυρωδιά και καλό πλύσιμο!

  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως είμαι ευχαριστημένος χρησιμοποιώντας φούρνους υγραερίου ή ηλεκτρικούς, έχοντας ψωνίσει για το κατάστημά μου, απο τον συγκεκριμένο κατάλογο. Ποτέ δεν συμπάθησα τις απλές ψησταριές.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 0rafa0 είπε

Πάντως είμαι ευχαριστημένος χρησιμοποιώντας φούρνους υγραερίου ή ηλεκτρικούς, έχοντας ψωνίσει για το κατάστημά μου, απο τον συγκεκριμένο κατάλογο. Ποτέ δεν συμπάθησα τις απλές ψησταριές.

Οπότε έκανες την έρευνα αγοράς σου και τελικά αγόρασες αυτά που ήθελες 

Άλλου είδους συσκευή ο φούρνος (ηλεκτρικός/υγραερίου/με ξύλα κτλ) και άλλου είδους συσκευή η ψησταριά (ηλεκτρική/υγραερίου/με κάρβουνα κτλ).

Επιλογές σαφώς και υπάρχουν πολλές, οπότε ο καθένας μπορεί να βρει την συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες του καλύτερα με βάση τα χρήματα που θέλει/μπορεί να διαθέσει.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, depmode είπε

Προσωπικά, δεν θα με κάλυπτε τέτοια απάντηση και για τις δύο περιπτώσεις αν και όντως είναι στην καλή διάθεση του αντιπροσώπου να εξυπηρετήσει.

Όσον αφορά το θερμόμετρο, αν δεν αποτελεί καθολικό φαινόμενο σε όλες τις Ναπολεον, πως θεωρείται φυσιολογικό; Από την άλλη όντως συμβαίνει και μου έχει συμβεί σε δύο προηγούμενες ψησταριές υγραερίου μετά όμως από πλύσιμο του κάδου με νερό. Σε ψησταριά όμως που μόλις έκαψε για πρώτη φορά ...

Όσο για την βάση της φιάλης θα μου άρεσε περισσότερο να μου πουν ότι οφείλεται σε λάθος χειρισμό μου που προκάλεσε το σπάσιμο παρά αυτό που σου είπαν ότι είναι μόνο για πλαστικές φιάλες σχεδιασμένο! Που το αναφέρει αυτό; Ακόμα και στο βίντεο συναρμολόγησης η ίδια η εταιρεία τοποθετεί μεταλλική φιάλη 

 

Τέλος πάντων, μακάρι να σε εξυπηρετήσουν. Όταν έχεις premium τιμές, πρέπει να προσφέρεις και premium after sales support.

Ο φιλος που ειπε για το προβλημα με το θερμομετρο και με την θηκη της μπουκάλας...μου διευκρινησε σε αντιστοιχο του ποστ στο FB (θα επρεπε να εχει κανει και εδω το ιδιο για να μην δημιουργουνται λανθασμένες εντυπώσεις)...οτι τελικά ο αντιπροσωπος του έκανε αντικατάσταση της θηκης της φιάλης ως οφειλέ...Αρα δειχνει ο συγκεκριμένος αντιπροσωπος να ειναι επαγγελματιας...

 

  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Ο φιλος που ειπε για το προβλημα με το θερμομετρο και με την θηκη της μπουκάλας...μου διευκρινησε σε αντιστοιχο του ποστ στο FB (θα επρεπε να εχει κανει και εδω το ιδιο για να μην δημιουργουνται λανθασμένες εντυπώσεις)...οτι τελικά ο αντιπροσωπος του έκανε αντικατάσταση της θηκης της φιάλης ως οφειλέ...Αρα δειχνει ο συγκεκριμένος αντιπροσωπος να ειναι επαγγελματιας...

 

Το αναφέρει και στο ποστ που έχει κάνει

 

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Ο φιλος που ειπε για το προβλημα με το θερμομετρο και με την θηκη της μπουκάλας...μου διευκρινησε σε αντιστοιχο του ποστ στο FB (θα επρεπε να εχει κανει και εδω το ιδιο για να μην δημιουργουνται λανθασμένες εντυπώσεις)...οτι τελικά ο αντιπροσωπος του έκανε αντικατάσταση της θηκης της φιάλης ως οφειλέ...Αρα δειχνει ο συγκεκριμένος αντιπροσωπος να ειναι επαγγελματιας...

 

Σαφώς το αναφέρει στο post και εδώ 🙂 Απ' ότι κατάλαβα πάντως πιο πολύ σαν "χάρη"  παρουσιάζεται, που ίσως και να είναι με βάση την εικόνα του σπασίματος και δεν ξέρω αν δικαιολογείται αντικατάσταση. Τέλος πάντων. Εγώ περισσότερο σχολίασα την αιτιολογία που δόθηκε για το σπάσιμο λόγω της μεταλλικής φιάλης. Αυτό δεν μου άρεσε κυρίως γιατί δεν στέκει ιδιαίτερα ως λόγος. Δεν ψέγω κανέναν.

Επικοινωνιακά τουλάχιστον, όσες φορές χρειάστηκε να μιλήσω με την αντιπροσωπεία είχα άριστη εξυπηρέτηση και τα παιδιά είναι γρήγορα και πρόθυμα να βοηθήσουν στο οτιδήποτε.

Για το after sales, ελπίζω να μην το χρειαστώ ποτέ!

  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fantakola είπε

Με βάση τα όσα βλέπω, εκτιμώ πως δεν θα έχει ποτέ θέματα με αναφλέξεις λόγο συσσωρευμένου λοιπούς, ή λόγο υπολειμμάτων φαγητού που έχουν κολλήσει κάπου.

Δεν θα αρπαξει ποτε φωτια το λιπος, οχι οτι δεν θα εχεις αναφλεξεις. Αναφλεξεις εχεις απο το λιπος που σταζει πανω στους ανακλαστηρες που εχουν πυρωσει και παιρνει φωτια στιγμιαια ή και πιο μεγαλης διαρκειας αν σταζει συνεχωμενα. Αυτο που θα γλυτωσεις ειναι αυτο που παθαινουν καποιοι που δεν την εχουν καθαρισει ποτε, εχει μαζευτει καπου λιπος και αρπαζει τελικα φωτια και δεν σβηνει με τπτ.

Ο καδος με το νερο θα βοηθησει σε low and slow που θες υγρασια ή αν ψησεις φανταζομαι κανενα ψωμι που και αυτο θελει υγρασια. Τωρα σε παϊδακια, μπριζολες, μπιφτεκια και λουκανικα, δε νομιζω να δεις διαφορα.

Εγω παντως που ειχα μια επιτραπεζια ηλεκτρικη με νερο απο κατω, καθε φορα εψαχνα να δω που θα χυσω το νερο με το λιπος να μην βουλωσει καμια αποχετευση και τρεχω. Και μιλαμε για κανα λιτρο νερο μαξ που επαιρνε αυτη.

Μην σε αγχωνει το καθαρισμα παντως. Ψησταρια ειναι, θα το παρεις αποφαση οτι δεν θα ειναι σαν καινουρια ποτε ξανα, εκτος και αν την καθαριζεις καθε φορα μετα το ψησιμο. Σε γενικες γραμμες θα εχεις μια καθαρη σχαρα πριν το ψησιμο, θα ξινεις καθε 2-3 ψησιματα τους ανακλαστηρες να μην εχουν υπολειμματα, θα κανεις και καθε 10 ψησιματα με μια σπατουλα τον καδο μεσα, θα αλλαζεις ταψακι καθε 20 φορες και θα εισαι κομπλε. Θα την καθαριζεις και απ εξω καθε 2 βδομαδες να τη βλεπεις να γουσταρεις.

Απο μενα Napoleon.

Oσον αφορα τα ανταλλακτικα στην exivos, δε νομιζω οτι εχουν δικους τους καυστηρες κλπ. Πιο πολυ μου μοιαζει για να παιρνει καυστηρες που βρισκεις στο εμποριο, οποτε αν σου χαλασουν παιρνεις απο κανενα ebay μια 6αδα ή ποσους εχει, και τους αλλαζεις ολους. Οπως και ανακλαστηρες. Επισης σουβλα βαζεις οτι θες πανω, δεν ειναι αναγκη να παρεις αυτη που δινει η καθε εταιρια. Ναι καθεται καλα, αλλα πολλα τα λεφτα. Σου μιλαω εγω που εχω και μια που εφτιαξα εγω και της weber.

  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δεν θα αρπαξει ποτε φωτια το λιπος, οχι οτι δεν θα εχεις αναφλεξεις. Αναφλεξεις εχεις απο το λιπος που σταζει πανω στους ανακλαστηρες που εχουν πυρωσει και παιρνει φωτια στιγμιαια ή και πιο μεγαλης διαρκειας αν σταζει συνεχωμενα. Αυτο που θα γλυτωσεις ειναι αυτο που παθαινουν καποιοι που δεν την εχουν καθαρισει ποτε, εχει μαζευτει καπου λιπος και αρπαζει τελικα φωτια και δεν σβηνει με τπτ.

Ο καδος με το νερο θα βοηθησει σε low and slow που θες υγρασια ή αν ψησεις φανταζομαι κανενα ψωμι που και αυτο θελει υγρασια. Τωρα σε παϊδακια, μπριζολες, μπιφτεκια και λουκανικα, δε νομιζω να δεις διαφορα.

Εγω παντως που ειχα μια επιτραπεζια ηλεκτρικη με νερο απο κατω, καθε φορα εψαχνα να δω που θα χυσω το νερο με το λιπος να μην βουλωσει καμια αποχετευση και τρεχω. Και μιλαμε για κανα λιτρο νερο μαξ που επαιρνε αυτη.

Μην σε αγχωνει το καθαρισμα παντως. Ψησταρια ειναι, θα το παρεις αποφαση οτι δεν θα ειναι σαν καινουρια ποτε ξανα, εκτος και αν την καθαριζεις καθε φορα μετα το ψησιμο. Σε γενικες γραμμες θα εχεις μια καθαρη σχαρα πριν το ψησιμο, θα ξινεις καθε 2-3 ψησιματα τους ανακλαστηρες να μην εχουν υπολειμματα, θα κανεις και καθε 10 ψησιματα με μια σπατουλα τον καδο μεσα, θα αλλαζεις ταψακι καθε 20 φορες και θα εισαι κομπλε. Θα την καθαριζεις και απ εξω καθε 2 βδομαδες να τη βλεπεις να γουσταρεις.

Απο μενα Napoleon.

Oσον αφορα τα ανταλλακτικα στην exivos, δε νομιζω οτι εχουν δικους τους καυστηρες κλπ. Πιο πολυ μου μοιαζει για να παιρνει καυστηρες που βρισκεις στο εμποριο, οποτε αν σου χαλασουν παιρνεις απο κανενα ebay μια 6αδα ή ποσους εχει, και τους αλλαζεις ολους. Οπως και ανακλαστηρες. Επισης σουβλα βαζεις οτι θες πανω, δεν ειναι αναγκη να παρεις αυτη που δινει η καθε εταιρια. Ναι καθεται καλα, αλλα πολλα τα λεφτα. Σου μιλαω εγω που εχω και μια που εφτιαξα εγω και της weber.

Σωστή η διευκρίνιση 

Δεν έχω κάποιο βίτσιο να είναι σαν καινούρια επουδενί 😂 . Η ψησταριά είναι για να ψήνεις και να "βρωμιζει". Η μόνη μου έγνοια είναι πως δεν έχω την πολυτέλεια να την αφήνω πολύ βρώμικη γιατί θα προσελκύει ποντίκια και έτσι ψάχνω να βρω την λύση που δεν θα με αποτρέπει από το να ψήνω, όπως με απέτρεπε το κάρβουνο όπου βαριομουν πχ να ανάψω φωτιά για 2 μπριζόλες μόνο . 

Ο γείτονάς μου που έχει την Travel Napoleon ,σε συνδιασμό με την απλη βάση που είναι ανοιχτή, είχε επισκέψεις και μια μέρα άνοιξε να ψήσει και βρήκε μέσα τον Τομ και τον Τζέρι 😂

Από όσο έχω καταλάβει, και η ναπολεον έχει ανοξείδωτο κάδο και ανακλαστήρες. Αν είναι έτσι τότε μπορώ εύκολα να την καθαρίζω με την συρματοβουρτσα από τα απομεινάρια . 

Για να είμαι ειλικρινής η αγορά της 425 μου είναι πολύ πιο εύκολη γιατί θα την παραγγείλω από εκεί και τέλος. Ενώ την Εξιβος θα πρέπει να την κουβαλήσω με το αμάξι μέχρι πάνω. 

Όσο για τη σούβλα, σκέφτομαι και το άλλο. Έχω ήδη μια φουκού, οποτε έχω 3 σούβλες 80 εκατοστών ,καθώς επίσης και μοτεράκι δυνατό . Δεν θα μπορώ να την κουμπωσω πάνω στην 425 άραγε? Με κάποια κόντρα για το μοτεράκι. Στη συσκευασία της ψησταριάς συμπεριλαμβάνεται η βάση για να πατήσει / κουμπώσει το μοτέρ?Γνωρίζει κανείς?

Όσο το σκέφτομαι αρχίζω να συγκλίνω προς την Ναπολεον, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει . 

Και μια άλλη ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος μετατροπέας για ελληνικές μπουκάλες ώστε να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε άλλη χώρα? Βλέπω εδώ ότι οι φιάλες έχουν Μαξ 40€ και πάνω πάνε στα 150€ 

Επεξ/σία από fantakola
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fantakola είπε

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος μετατροπέας για ελληνικές μπουκάλες ώστε να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε άλλη χώρα? Βλέπω εδώ ότι οι φιάλες έχουν Μαξ 40€ και πάνω πάνε στα 150€ 😭😭😭

Mπουκαλα θα παιρνεις απο εκει αναγκαστικα. Ισως 150ευρω εχει την πρωτη φορα με την εγγυηση που πληρωνεις στην ουσια. Δες ποσο εχει το γεμισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...