SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε ωραίο το smoked !! δεν ξέρω κατα πόσο είναι υγιεινό βέβαια αλλα αυτό είναι μια αλλη ιστορία τωρα εαν πας στην κατηγορία αυτών με το pelets όπως traeger προσωπικά θα είχα το εξής δίλημμα smoked pelets ή κεραμικές τύπου kamando ; Το pellet έχει την ευκολία ότι ρυθμίζεις τη θερμοκρασία που θες και το ξεχνάς για όσες ώρες καπνίζεις. Και με αυγό αν το μάθεις κάνεις δουλειά φαντάζομαι χωρίς να είσαι από πάνω του. Εγώ χρησιμοποιούσα ένα απλό στρογγυλό bbq με καπάκι και είχα πετύχει ωραίο κάπνισμα για ώρες με snake method. Βασικό ρόλο παίζει το καλό κρέας. Γιατί οκ, pork ribs βρίσκεις εύκολα και φτιάχνεις. Αλλά beef ribs που έχω δοκιμάσει 2 φορές στο γκάζι μου βγήκαν μάπα. Αν δεν έχεις καλό κρέας κατάλληλο γι' αυτό που το θες, ότι μηχάνημα και να έχεις δεν σώζεται. Τώρα στο τι σκέφτομαι να αγοράσω? Το πιο προσιτό αυτή τη στιγμή και πιο συνετή επιλογή μιας και κάνει τα πάντα είναι ένα Weber kettle master touch που βγαίνει γύρω στα £200. Το αγοράζεις κι αυτό και το παντρεύεσαι. Μετά σε πιο premium μάλλον το big green egg. Δε νομίζω να έδινα χιλιάρικο για κάπνισμα μόνο (pellet smoker) που θα κάνω μια φορά το μήνα. Αν έπαιζε κήπος, μπορεί να τα είχα και όλα 😅 2
sounis11 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Kostasm45 είπε Κι εγώ στην spirit 310 το ίδιο έχω κάνει. Πήρα ταψάκια από τον ΑΒ τα οποία έχουν σχεδόν το ίδιο πλάτος με αυτό της Weber. Στο ύψος είναι μεγαλύτερα , τα πατίκωσα και τέλος. Στο manual της ψησταριάς λέει να μην χρησιμοποιείς αλουμινόχαρτο γιατί και καλά υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης, μπαλαμούτι μου ακούγεται αφού και το ταψάκι από το ίδιο υλικό είναι. Το γαμώτο είναι ότι στο manual λέει επίσης ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί υγρό καθαρισμού φούρνου . Άντε να δω πως θα καθαρίσει ο κάδος της ψησταριάς. Εγω να πω την μαύρη μου αλήθεια την "πλάκωσα" με fornet χθες με καλά αποτελέσματα και χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο.Η πλαστικη σπατουλα ,επειδη είναι σαγρε ο καδος, δεν απομακρυνε πολλα λιπη.
Astronautis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόσεχε μόνο πόσο συχνά το χρησιμοποιείς γιατί αυτό το πράγμα φτιάχτηκε για το φούρνο της κουζίνας που είναι εμαγιέ ή όπως το λένε αυτό το υλικό. Υπάρχουν και κάποια καθαριστικά σπρέυ της Weber που κοστίζουν αλλά για μια στο τόσο εγώ σκέφτομαι να αγοράσω. Δεδομένου ότι δεν ακουμπάει στο φαγητό και ότι είναι πιο κάτω από τους καυστήρες φαντάζομαι ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα από κάποιο υπόλειμμα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Astronautis 1
ritualistic Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Διαβαζοντας λιγο παραπανω μπαινω σε σκεψεις ενω ειχα καταληξει σε αυτη : https://www.skroutz.gr/s/14442577/Broil-King-Royal-320-Black-824-253.html Tωρα κανω δευτερες σκεψεις για αυτη εδω : https://www.skroutz.gr/s/17097916/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-45010175.html Βρισκω ελαχιστες κριτικες για την Broil King Royal line γενικα ενω για την Weber Spirit II βλεπω τα καλυτερα παντου. Ποια ειναι κατα τη γνωμη σας καλυτερη επιλογη ? Οσον αφορα τον καθαρισμο, ποσο συχνα πρεπει να γινεται με λεπτομερεια μεχρι τους καυστηρες ?
Astronautis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Οι καυστήρες θεωρητικά δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά γιατί καλύπτονται από τους ανακλαστήρες θερμότητας. Όμως χρειάζεται προσοχή όταν καθαρίζεις την ψησταριά γιατί δεν πρέπει να εισχωρήσουν στο εσωτερικό τους σκουπιδακια. Σχετικά με την μάρκα το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να περιμένεις έως να ανοίξουν τα καταστήματα για να της δεις και τις δύο από κοντά. Μόνο που δεν ξέρω πόσο καιρό θα τρέχει ακόμη η προωθητική ενέργεια της Weber.
ηνίοχος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Το pellet έχει την ευκολία ότι ρυθμίζεις τη θερμοκρασία που θες και το ξεχνάς για όσες ώρες καπνίζεις. Και με αυγό αν το μάθεις κάνεις δουλειά φαντάζομαι χωρίς να είσαι από πάνω του. Εγώ χρησιμοποιούσα ένα απλό στρογγυλό bbq με καπάκι και είχα πετύχει ωραίο κάπνισμα για ώρες με snake method. Βασικό ρόλο παίζει το καλό κρέας. Γιατί οκ, pork ribs βρίσκεις εύκολα και φτιάχνεις. Αλλά beef ribs που έχω δοκιμάσει 2 φορές στο γκάζι μου βγήκαν μάπα. Αν δεν έχεις καλό κρέας κατάλληλο γι' αυτό που το θες, ότι μηχάνημα και να έχεις δεν σώζεται. Τώρα στο τι σκέφτομαι να αγοράσω? Το πιο προσιτό αυτή τη στιγμή και πιο συνετή επιλογή μιας και κάνει τα πάντα είναι ένα Weber kettle master touch που βγαίνει γύρω στα £200. Το αγοράζεις κι αυτό και το παντρεύεσαι. Μετά σε πιο premium μάλλον το big green egg. Δε νομίζω να έδινα χιλιάρικο για κάπνισμα μόνο (pellet smoker) που θα κάνω μια φορά το μήνα. Αν έπαιζε κήπος, μπορεί να τα είχα και όλα 😅 Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο είναι ότι στην πέλλετ όπως και όλα τα smoked καπνίζετε - ψήνετε με τον καπνό - κατάλοιπο καύσης- συνέχεια σε αντίθεση με κεραμικές - αλλά και οι μεταλλικές - που δουλεύουν με κάρβουνο το κάπνισμα γίνεται ελεγχόμενο Τη πρώτη λύση την φοβάμαι θεωρώ ποίο ασφαλή τη δεύτερη λύση . Σε προσωπικό επίπεδο θα διάλεγα φούρνο είτε κανονικό είτε κυκλοθερμικο Σε κάθε περίπτωση όμως η επιλογή - ποιότητα κρέατος είναι τα ποίο σημαντικά , εγώ το δοκίμασα μια φορά με ένα τρίκιλο χώρις κάπνισμα σε δύο στάδια στην αρχή το άφησα για μια με μιάμιση ώρα και στην συνέχεια άλλο τόσο τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο
Morosana Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε ειναι αλήθεια , ενα επώνυμο προιόν προσφέρει μια σιγουριά στον καταναλωτή , και η εταιρία παράλληλα φροντίζει και προσφερει προινόντα για όλα τα πορτοφόλια , όσο για τα αξεσουάρ θα συμφωνήσω μαζί σου εχουν απίστευτες τιμές το ίδιο πιστεύω πως θα ισχύει και στα ανταλλακτικά Το να είναι τσιμπημένα τα ανταλλακτικά που είναι vital για τη λειτουργία το καταλαβαίνω αν και καλύπτονται από εγγύηση. Το να πληρώσει κάποιος 25€ για να πάρει τα Inox καλαμάκια της Weber ή 15€ για μια συρματοβουρτσα που είναι η ίδια κινεζική που πουλάνε με 3€ ή 30€ για μια τσιμπίδα εκεί μπαίνουμε σε χωράφια fanboy που τα σκάνε για να τα σκάσουν. 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε δεν με ενθουσιαζει η πρόταση της char broil , σαν ιδέα υπάρχει εδώ αρκετό καιρό με κορυφαίες στο χώρο αυτές των kalamazoo και της amg grill οι οποίες όμως είναι σε άλλο επίπεδο υλικών όπως και τιμής. Μάλιστα υπάρχει και μια ελληνική πρόταση τις Δήμτσας βέβαια στη ουσία πρόκειτε για μια ψησταριά ανοιχτού τύπου με κάρβουνο το οποίο αναβει με τη βοήθεια καυστήρων υπάρχουν όμως αξεσουάρ που προσφέρουν οι εταιρίες όπως η napoleon Το είχα δει αυτό στη Kalamazoo και μου άρεσε σαν ιδέα. Στον αδερφό μου έχουμε παροπλίσει μια παλια ψησταριά 12ετιας και ίσως κάνω εκεί την πατέντα. Ειδα ότι και η Napoleon έχει τέτοιο tray όποτε θα μπει στην παραγγελία. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο είναι ότι στην πέλλετ όπως και όλα τα smoked καπνίζετε - ψήνετε με τον καπνό - κατάλοιπο καύσης- συνέχεια σε αντίθεση με κεραμικές - αλλά και οι μεταλλικές - που δουλεύουν με κάρβουνο το κάπνισμα γίνεται ελεγχόμενο Τη πρώτη λύση την φοβάμαι θεωρώ ποίο ασφαλή τη δεύτερη λύση . Σε προσωπικό επίπεδο θα διάλεγα φούρνο είτε κανονικό είτε κυκλοθερμικο Σε κάθε περίπτωση όμως η επιλογή - ποιότητα κρέατος είναι τα ποίο σημαντικά , εγώ το δοκίμασα μια φορά με ένα τρίκιλο χώρις κάπνισμα σε δύο στάδια στην αρχή το άφησα για μια με μιάμιση ώρα και στην συνέχεια άλλο τόσο τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο Και τα δυο καπνο εχουν στην ουσια, το πελετ απο τη δικη του καυση και το καρβουνο απο το ξυλο καπνισματος που θα προσθεσεις. Πιστευω το ιδιο βλαβερα ειναι και τα δυο. Το πελετ εχει την ευκολια που εχει το γκαζι στο ψησιμο. Στο καρβουνο παλι μπορεις να κανεις τα παντα, απλα εχει περιορισμενο χωρο μαγειρεματος οταν καπνιζεις, μιας και δεν ειναι για αυτη τη δουλεια. Αν και στα αυγα πιστευω χωρανε ανετα 7-8 σιδηροδρομοι χοιρινου αν τους βαλεις σε βαση να στεκονται ορθια. Δλδ ακομα και για μια μαζωξη παρεας στο σπιτι πιστευω αρκει. 1
aenaos15 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Maktheo είπε Μετα άφησα λιγο να κρυωσει και αλοιψα σχαρα και πλάκα με λαδι..εδω ηθελα να ρωτησω, το λαδι το βαζετε οταν η ψησταρια είναι ζεστη μετα την πυρολυση ή κρυα; εγω άφησα λιγο να κρυωσουν οι σχαρες και μετα εβαλα.. Μια χαρα το εκανες , μετα την πυρολυση κι οταν η θερμοκρασια εχει πεσει περνας με λαδακι τις σχαρες
rubadub Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, Morosana είπε Το να είναι τσιμπημένα τα ανταλλακτικά που είναι vital για τη λειτουργία το καταλαβαίνω αν και καλύπτονται από εγγύηση. Το να πληρώσει κάποιος 25€ για να πάρει τα Inox καλαμάκια της Weber ή 15€ για μια συρματοβουρτσα που είναι η ίδια κινεζική που πουλάνε με 3€ ή 30€ για μια τσιμπίδα εκεί μπαίνουμε σε χωράφια fanboy που τα σκάνε για να τα σκάσουν. Σε όλα τα αξεσουάρ που έχω δει τουλάχιστον, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάρεις τα branded. Όσον αφορά τα αναλώσιμα, τα μόνα που ίσως χρειαστώ σε κάποια φάση είναι καυστήρας, ανακλαστηρας και το καλώδιο του σπινθήρα. Γνήσια περίπου 120€, και έκλεισα αισίως τα 7 χρόνια αδιακοπης, κυριολεκτικά, χρήσης. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Morosana είπε Το να είναι τσιμπημένα τα ανταλλακτικά που είναι vital για τη λειτουργία το καταλαβαίνω αν και καλύπτονται από εγγύηση. Το να πληρώσει κάποιος 25€ για να πάρει τα Inox καλαμάκια της Weber ή 15€ για μια συρματοβουρτσα που είναι η ίδια κινεζική που πουλάνε με 3€ ή 30€ για μια τσιμπίδα εκεί μπαίνουμε σε χωράφια fanboy που τα σκάνε για να τα σκάσουν. Αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο. Δεν υπαρχει λογος να δωσεις για περιφεριακα εξτρα, που δεν προσφερουν κατι παραπανω, ενα σορο λεφτα. Το μονο εξτρα που εχω παρει σε weber ηταν κατι σφουγγαρακια που ειχαν μια δυο λιρες. Ακομα και τα σκευη GBS της weber που καθονται ακριβως μεσα στην τρυπα ειναι πανακριβα. Βρισκεις αλλα του εμποριου που ταιριαζουν και ειναι μιση τιμη. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos 2
ηνίοχος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, Morosana είπε Το να είναι τσιμπημένα τα ανταλλακτικά που είναι vital για τη λειτουργία το καταλαβαίνω αν και καλύπτονται από εγγύηση. Το να πληρώσει κάποιος 25€ για να πάρει τα Inox καλαμάκια της Weber ή 15€ για μια συρματοβουρτσα που είναι η ίδια κινεζική που πουλάνε με 3€ ή 30€ για μια τσιμπίδα εκεί μπαίνουμε σε χωράφια fanboy που τα σκάνε για να τα σκάσουν. Το είχα δει αυτό στη Kalamazoo και μου άρεσε σαν ιδέα. Στον αδερφό μου έχουμε παροπλίσει μια παλια ψησταριά 12ετιας και ίσως κάνω εκεί την πατέντα. Ειδα ότι και η Napoleon έχει τέτοιο tray όποτε θα μπει στην παραγγελία. Ναι όντως ! Ειδικά σε τσιμπίδες και μεταλλικά σουβλάκια και άλλα πού ουσιαστικά αυτό που πληρώνεις είναι το σκαλισμένο λογότυπο είναι να γελάς ήθελα να ξέρω αν πουλάνε ; Γιατί όχι θα συνιστούσα να μην είναι ενιαίο καλύτερα σε δύο η και τρία μικρά σκαφακια από χοντρή λαμαρίνα τουλάχιστον 2χιλ πάχος ακόμη να προσέξετε να υπάρχει απόσταση από τους καυστήρες ώστε να υπάρχει αρκετό οξυγόνο για την καύση τους 27 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Και τα δυο καπνο εχουν στην ουσια, το πελετ απο τη δικη του καυση και το καρβουνο απο το ξυλο καπνισματος που θα προσθεσεις. Πιστευω το ιδιο βλαβερα ειναι και τα δυο. Το πελετ εχει την ευκολια που εχει το γκαζι στο ψησιμο. Στο καρβουνο παλι μπορεις να κανεις τα παντα, απλα εχει περιορισμενο χωρο μαγειρεματος οταν καπνιζεις, μιας και δεν ειναι για αυτη τη δουλεια. Αν και στα αυγα πιστευω χωρανε ανετα 7-8 σιδηροδρομοι χοιρινου αν τους βαλεις σε βαση να στεκονται ορθια. Δλδ ακομα και για μια μαζωξη παρεας στο σπιτι πιστευω αρκει. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα τους είναι ότι στο αυγό λ.χ. καπνίζεις για όσο θες αντίθετα στο καπνιστηρια δεν μπορείς να το κάνεις Όσο για τα αυγά ( για την ιστορία πρόκειται για μια ιδέα ιαπωνικής προέλευσης που έφτασε στην Αμερική μετά τον β πόλεμο , και μια όμορφη ιστορία για έναν θεσσαλονικιο ερωτικό μετανάστη που έκανε την δική του πρόταση σ αυτήν τη κατηγορία ) αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το ίδιο το υλικό και τη θερμομόνωση που προσφέρει 2
sounis11 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Astronautis είπε Πρόσεχε μόνο πόσο συχνά το χρησιμοποιείς γιατί αυτό το πράγμα φτιάχτηκε για το φούρνο της κουζίνας που είναι εμαγιέ ή όπως το λένε αυτό το υλικό. Υπάρχουν και κάποια καθαριστικά σπρέυ της Weber που κοστίζουν αλλά για μια στο τόσο εγώ σκέφτομαι να αγοράσω. Δεδομένου ότι δεν ακουμπάει στο φαγητό και ότι είναι πιο κάτω από τους καυστήρες φαντάζομαι ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα από κάποιο υπόλειμμα. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Πιο πολύ δοκιμαστικά το έκανα μόνο κάδο και αντιφλογιστικά. Πάντως γράφει και για barbeque. https://thefoukouproject.gr/product/fornet-bbq-cleanning/ .Το σούπερ μάρκετ 3,90 το πουλάει.
Morosana Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 57 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Ναι όντως ! Ειδικά σε τσιμπίδες και μεταλλικά σουβλάκια και άλλα πού ουσιαστικά αυτό που πληρώνεις είναι το σκαλισμένο λογότυπο είναι να γελάς ήθελα να ξέρω αν πουλάνε ; Γιατί όχι θα συνιστούσα να μην είναι ενιαίο καλύτερα σε δύο η και τρία μικρά σκαφακια από χοντρή λαμαρίνα τουλάχιστον 2χιλ πάχος ακόμη να προσέξετε να υπάρχει απόσταση από τους καυστήρες ώστε να υπάρχει αρκετό οξυγόνο για την καύση τους Πουλάνε και αρκετά. Συνηθως τα αγοράζουν ταυτόχρονα με την ψησταριά οσο είναι καυλωμενοι κάτι τύποι που φαντασιώνονται ότι ολοκληρώνονται σαν ψήστες και θα τους αποθεώνουν για τη γεύση και τις ικανότητες τους (been there) ή τα απαιτούν σαν δώρο αν έχουν σκάσει με το καλημέρα 3 βασικούς μισθούς ( done that). Μετά σου λέει η γυναίκα σου είχαμε τσιμπίδα κουνάει λίγο το κεφάλι της αλλά αφού σε βλέπει χαρούμενο λέει χαλάκι και φυσικά ποτε δεν έμαθε την τιμή. Ειδικά στο πρώτο ψήσιμο έχεις ζαλίσει 3 μέρες πριν τη γυναίκα σου και τους φιλους σου και σου έχει γίνει σχεδόν εμμονή. Τα έχεις πλύνει 7 φορες χωρις καν να έχουν μαγειρέψει ποτέ και τα έχεις παρατάξει όλα σε σειρά να γυαλίζουν. Φουσκωνεις σαν λόρδος και έχεις έτοιμο το σχέδιο στο μυαλό σου μέχρι την ώρα που η γυναίκα άργησε να ετοιμάσει πατάτες και σαλάτα και καταλήγουν τα κρέατα κρύα και ελαφρώς αποτυχία αλλά όλοι σου λένε καλά λόγια ενώ μέσα σου λες έκανα μαλακια 😛 Μετά έρχεται η απομυθοποίηση του εξοπλισμού. Η τσιμπίδα ξεχνιέται μερικές εβδομάδες στο μπαλκόνι μετά το τελευταίο ψήσιμο και η πιρουνα μαζεύει σκόνη σε ένα ντουλάπι γιατί και με ένα απλό πιρούνι κανεις την ίδια δουλειά στο γύρισμα. Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του πρωτόγονου ανδρισμού και προτιμας να καεις λίγο από το να βαλεις τα πυρίμαχα γάντια και φυσικα δεν δέχεσαι να ξαναβάλεις την πόδια αφού δεν ασχολείσαι με το πλυντήριο και χεστηκες για τις λαδιές στην παλιά φόρμα . 😛 Κόστος κοντά στα 200 efficiency 0 3
PHadji Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν το εχω δοκιμασει ακομα στο bbq, αλλα στο φουρνο το εβαζα σε μαντεμενια γαστρα κλειστη για μιση ωρα ωστε νε εγκλοβιζεται μεσα η υγρασια και να κανει τραγανη κρουστα, και μετα αλλα δεκα λεπτα ανοιχτο καπακι. Στη δευτερη φωτο φαινεται πως ειναι οταν εβγαλα το καπακι στο μισαωρο και στις 2 τελευταιες το τελικο αποτελεσμα. Κοιτα να δεις που θα μαζευτούμε πολλοί με αρτοποιήματα. Ακριβώς με την ίδια τεχνική και το δικό μου ψωμί. Αν η ψησταριά βγάλει τέτοιο ψωμί θα πάω να την αγκαλιάσω την ώρα της πυρόλυσης να γίνουμε ένα...!!! 😍🤪 Αυριο θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές. Ερώτηση Αρχάριου Αυριο που θα δοκιμάσω να ψήσω μπιφτέκια μπορεί να μου πει κάποιος βήμα βήμα τι κάνω - θερμοκρασίες ψησταριάς ανά βήμα βασικά - ποσό αφήνω τα μπιφτέκια ανά μεριά να ψηθούν και αλλά σημαντικά τέτοια στοιχεία γιατί σίγουρα θα αγχωθώ. Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα