mixomoras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2022 στις 7:15 ΜΜ, biovaggoulas είπε Καλησπέρα ομάδα. Χθες δοκίμασα στην spirit και την πέτρα για ψήσιμο πίτσας. Ποιοτική αναβάθμιση στο ψήσιμο του ζυμαριού (που ήταν ήδη πολύ καλό) μιας και οι θερμοκρασίες ήταν στους 300. Γινόταν ταχύτατα, κρατσανιστό, και μέσα μέσα όπως έπρεπε. Μια ερώτηση έχω μόνο. Μιας και στο bbq δεν υπάρχει από πάνω grill, έχετε βρει μήπως κάποιον τρόπο να χρωματίζουμε το ζυμάρι και τα bacon πχ;;; αυτό που μπορεις να κάνεις είναι αφού την ψήσεις όσο χρειάζεται στην ψησταρία , να έχεις ήδη ανοιχτό το ηλεκτρικό φούρνο με αναμμένη την πάνω αντίσταση και να την βάλεις στην τέρμα πάνω σχάρα για 1 λεπτό μαξ. Το ίδιο έκανα και τσέκαρα αποτέλεσμα χωρίς ηλ. φούρνο και με. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από mixomoras 1
andreaspA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, mixomoras είπε αυτ΄π που μπορεις να κάνεις είναι αφού την ψήσεις όσο χρειάζεται στην ψησταρία , να έχεις ήδη ανοιχτό το ηλεκτρικό φούρνο με αναμμένη την πάνω αντίσταση και να την βάλεις στην τέρμα πάνω σχάρα για 1 λεπτό μαξ. Το ίδιο έκανα και τσέκαρα αποτέλεσμα χωρίς ηλ. φούρνο και με. Και γιατι να μην την ψησω εξ αρχης στον φουρνο, και πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια και να κάψω και τα δυο? Τι κερδίζω? 2
plasTOST Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, andreaspA είπε Και γιατι να μην την ψησω εξ αρχης στον φουρνο, και πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια και να κάψω και τα δυο? Τι κερδίζω? Τραγανή βάση. Αν την βάλεις στη σχάρα στο BBQ την οποία έχεις προθερμάνει έχει ήδη την μέγιστη θερμοκρασία (ας πούμε 300 βαθμούς) οπότε πετυχαίνεις το ψήσιμο της ζύμης από κάτω.
andreaspA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Και στον φουρνο της κουζινας αν ψησεις την πιτσα στο πανω-κατω και την βαλεις τερμα κατω, μια χαρα τραγανη βαση βγάζεις. Πολυ διαδικασια το παραπανω για το τιποτα. 3
plasTOST Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Και στον φουρνο της κουζινας αν ψησεις την πιτσα στο πανω-κατω και την βαλεις τερμα κατω, μια χαρα τραγανη βαση βγάζεις. Πολυ διαδικασια το παραπανω για το τιποτα. Τι θερμοκρασίες πιάνεις όμως στην κουζίνα?
aloop Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα. Προσπαθούσα και εγώ να βρω τρόπο να ψήνω πιτσα στο BBQ και από πάνω. Μετά από διάφορους πειραματισμούς και μελέτη στο youtube κατέληξα στο συνδιασμό καπάκι στρογγυλής ψηστιέρας που οι περισσότεροι έχουμε στο σπίτι μας και πέτρας ψησίματος. Μια αντιγραφή του illillo δηλαδή. Με αύτη την υλοποίηση, μέτρησα θερμοκρασία στην πέτρα κοντά σε 380 βαθμούς. Η θέρμανση της πέτρας γίνεται και από κάτω με το BBQ αλλά και από πάνω με την αντίσταση. Απλά βάλτε την πετρα πάνω στη σχάρα ανάψτε τους δύο καυστήρες στο Full, βάλτε πάνω στην πέτρα το καπάκι της ψηστίερας και βάλτε την στην πρίζα. Αφήστε την τόση ωρα μέχρι να πίασει θερμοκρασία και μετά ψήστε την πίτσα σε 3 λεπτά το πολύ. Όποιος θέλει το δοκιμάζει. Εγώ με αυτόν τον τρόπο πέτυχα την καλύτερη πιτσα που είχα φάει ποτέ σε σπίτι. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από aloop 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) To αφηνω αυτο εδω για να μην λετε οτι δεν σας το ειχα πει. Μια μερα θα το παρω. https://eu.gozney.com/products/dome?variant=39834955088004 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από SagoniasSlutRos 6
oceanakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε To αφηνω αυτο εδω για να μην λετε οτι δεν σας το ειχα πει. Μια μερα θα το παρω. https://eu.gozney.com/products/dome?variant=39834955088004 Καλά μόνο και μόνο να το βλέπεις, καταπληκτικό! Σου εύχομαι να το αποκτήσεις. Αν και νομίζω το πρόβλημα είναι που θα το βάλεις αφού θέλεις αρκετό χώρο!
biovaggoulas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, aloop είπε Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα. Προσπαθούσα και εγώ να βρω τρόπο να ψήνω πιτσα στο BBQ και από πάνω. Μετά από διάφορους πειραματισμούς και μελέτη στο youtube κατέληξα στο συνδιασμό καπάκι στρογγυλής ψηστιέρας που οι περισσότεροι έχουμε στο σπίτι μας και πέτρας ψησίματος. Μια αντιγραφή του illillo δηλαδή. Με αύτη την υλοποίηση, μέτρησα θερμοκρασία στην πέτρα κοντά σε 380 βαθμούς. Η θέρμανση της πέτρας γίνεται και από κάτω με το BBQ αλλά και από πάνω με την αντίσταση. Απλά βάλτε την πετρα πάνω στη σχάρα ανάψτε τους δύο καυστήρες στο Full, βάλτε πάνω στην πέτρα το καπάκι της ψηστίερας και βάλτε την στην πρίζα. Αφήστε την τόση ωρα μέχρι να πίασει θερμοκρασία και μετά ψήστε την πίτσα σε 3 λεπτά το πολύ. Όποιος θέλει το δοκιμάζει. Εγώ με αυτόν τον τρόπο πέτυχα την καλύτερη πιτσα που είχα φάει ποτέ σε σπίτι. το καπάκι με τα πλαστικά του μέρη δεν κινδυνεύει μέσα στο bbq πάνω από τις φωτιές;;
ilpapacha Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε To αφηνω αυτο εδω για να μην λετε οτι δεν σας το ειχα πει. Μια μερα θα το παρω. https://eu.gozney.com/products/dome?variant=39834955088004 Εντυπωσιακό! Ξεκίνα να ανάβεις γκάζι, κάρβουνα, ξύλα κι ερχόμαστε…!
ηνίοχος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Η δική μου λύση είναι λίγο πιο απλή , ανάβω την ψησταριά περιμένω η θερμοκρασία να φτάσει τους 300 + βάζω την πίτσα (απ' ευθείας πάνω στην σχάρα ) χαμηλώνω τους καυστήρες και σε περίπου 7 με 10 λεπτά είναι έτοιμη και τραγανή 7
aloop Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε το καπάκι με τα πλαστικά του μέρη δεν κινδυνεύει μέσα στο bbq πάνω από τις φωτιές;; Τα πλαστικά της ψηστιέρας (τουλαχιστον αυτά που έχω εγώ) είναι από βακελίτη, αν δεν κάνω λάθος, που δεν καίγεται, αλλά αν βαλεις την πέτρα προς τα έξω στην σχάρα η θέση του χερουλίου είναι είτε έξω από την φωτιά είτε πάνω από την πέτρα. Γάντι σίγουρα θα φερέσεις για να την πίασεις, αλλά πρόβλημα να λιώσει δεν είχα. Αν το υλοποιήσεις θα βρεις τρόπο σίγουρα. 1
mixomoras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, andreaspA είπε Και γιατι να μην την ψησω εξ αρχης στον φουρνο, και πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια και να κάψω και τα δυο? Τι κερδίζω? μπορείς φουρνο εξ αρχης απλα του προτεινα μια Λυση για το χρωμα... αν και στο φουρνο εξ ολοκληρου π δοκιμασα δεν βγηκε το ιδιο τραγανη. Επίσης παίδεςένας διαφορετικός τρόπος ειναι αυτός που κάνει ο τύπος εδω. Βάζει το ζυμάρι ελάχιστα από την μια πλευρα , το γυρίζει και βάζει σάλτσα τυρι από την αλλη
papajohn1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας είμαι μεταξύ 2 προϊόντων και αν έχετε κάτι κατά νου σε αυτή την κατηγορία Άλλα να Είναι λιγότερο από 1,30εκ σε μήκος ευχαριστώ. Η μια Είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/18911752/Blackbull-Folder-0405BLB.html#reviews και η άλλη https://www.aplon.gr/index.php?option=product&id=52504&skr_prm=WyI3NzQ3MDdlYS1kNWZiLTQ3M2MtOWIwOS1iODJjYzhmNzczZGIiLDE2NDE5ODU2MTc5NjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0
zanskou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές, σε σχέση με αυτές τις δύο, σε αυτά τα χρήματα, καλύτερα να κοιτάξεις την Kenton του Leroy 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα