Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. 

Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα.

Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2131

  • ilpapacha

    1961

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. 

Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα.

Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 

Μιλάς με γρίφους γέροντα…😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω 2 φιάλες υγραερίου η μια είναι Coral Gas(UN1965) και η άλλη Petrogaz (UN1075).

Ποια είναι καλύτερη για ψήσιμο; Η πετρογκαζ είναι προπάνιο και γ άλλη μίγμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

είναι αρκετά τα χρήματα  , η γνώμη μου είναι να το ψαξεις κι άλλο   πιστεύω πως με 120-150 ευρώ θα βρείς  και αξίζει να τα δώσεις αφού πέρα στο ότι δεν θα χαλάσει ποτέ θα γινει και η ζωή σου πιο ευκολη 

Ναι είναι πολλά...για αυτά τα χρήματα για εμένα είναι μονόδρομος η μαμά...που έχει και το ιδιαίτερο curved σχήμα της ναπολεον...

Για μέχρι 120-130€ θα το συζητούσα να κάνω χειροποίητες...από 150€ και πάνω μπορείς να βρεις από εξωτερικό τις γνήσιες...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, george_ins είπε

Έχω 2 φιάλες υγραερίου η μια είναι Coral Gas(UN1965) και η άλλη Petrogaz (UN1075).

Ποια είναι καλύτερη για ψήσιμο; Η πετρογκαζ είναι προπάνιο και γ άλλη μίγμα;

Για αυτή την εποχή θα συνιστούσα προπάνιο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι σημερινές με 3.5/4 επιτυχία. Μου άρπαξε η πρώτη πριν το πρώτο γύρισμα. Τελικά η ζύμη που κάνω είναι ανώτερη από  totonno που έχει την καλύτερη που έχω φάει σε μαγαζί 🤗

IMG_20220115_213052.jpg

IMG_20220115_213055.jpg

IMG_20220115_213114.jpg

IMG_20220115_213133.jpg

IMG_20220115_213350.jpg

IMG_20220115_213419.jpg

IMG_20220115_213426.jpg

IMG_20220115_213604.jpg

IMG_20220115_214247.jpg

  • Like 21
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. 

Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα.

Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 

Εμενα παλι μου κανει εντυπωση οτι υπαρχει κοσμος που πληρωνει λεφτα να φτιαξει ανοιξειδωτες σχαρες , ενω εχει μαντεμένιες! Το αναποδα θα το καταλαβαινε. Η μαντεμένια σχάρα, ψήνει η ίδια. Η ανοιξείδωτη ειναι απλα ενα δύχτι για να μην φευγει η μπριζόλα στα κάρβουνα.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Οι σημερινές με 3.5/4 επιτυχία. Μου άρπαξε η πρώτη πριν το πρώτο γύρισμα. Τελικά η ζύμη που κάνω είναι ανώτερη από  totonno που έχει την καλύτερη που έχω φάει σε μαγαζί 🤗

IMG_20220115_213052.jpg

IMG_20220115_213055.jpg

IMG_20220115_213114.jpg

IMG_20220115_213133.jpg

IMG_20220115_213350.jpg

IMG_20220115_213419.jpg

IMG_20220115_213426.jpg

IMG_20220115_213604.jpg

IMG_20220115_214247.jpg

Εξαιρετικό αποτέλεσμα... μπράβο...!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για τους νοτιους caputo εχει κ μπλε κ κοκκινο ο μπαλασκας παλιο φαληρο

μπλε 1,76 κοκκινο 1,91

πηρα απο 5 να ολοκληρώσω το ολοκαυτωμα στη κουζινα μες τη βδομάδα 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 minutes ago, oceanakis said:

Σημερινό ψήσιμο. Έχετε κάνα κόλπο για τα σουβλάκια να μην καίγονται? Δοκίμασα με αλουμινόχαρτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα

A.jpg

B.jpg

Μπορείς να τα βρέχεις στις δύο άκρες. Κι εγώ σήμερα ξεχασα να τα μουλιασω και μου κάηκαν 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, oceanakis said:

Σημερινό ψήσιμο. Έχετε κάνα κόλπο για τα σουβλάκια να μην καίγονται? Δοκίμασα με αλουμινόχαρτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα

A.jpg

B.jpg

Η καλύτερη λύση, αν δεν το βαριέσαι, είναι να τα περνάς από τις ξύλινες σε ανοξείδωτες σούβλες.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...