Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

ΑΠΟ αυτά που διαβάζω μάλλον κανω πολύ χρόνο που βαζω τα υλικά μεχρι να τη βαλω μεσα. τι να πω? 

εσεις κάνετε ζυμάρι βαζετε υλικά μετα τη μεταφέρετε στο φτυάρι κ καπακι οoni η  βαζετε ζυμάρι στο φτυάρι μετα υλικά κ μετα την βαζετε Ooni? 

 

Προσωπικά ανοιγω ζυμαρι, φορμαρω και βαζω ολα τα υλικα στον παγκο...μετά φτυαριζω το ζυμαρι στο αλουμινενιο φτυαρι  της ΟΟΝΙ,  ξαναφορμαρω για να βγαλω το μεγεθος που θέλω (δλδ φτυαρι ΟΟΝΙ) και φορτώνω στον φουρνο...

Πριν τον ΟΟΝΙ εκανα την ιδια διαδικασια με το φτυαρι (ξυλινο) της πετρας (ηταν σετ με την πετρα) που ειχα για το bbq...επισης κανενα προβλημα... 

  • Thanks 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Προσωπικά ανοιγω ζυμαρι, φορμαρω και βαζω ολα τα υλικα στον παγκο...μετά φτυαριζω το ζυμαρι στο αλουμινενιο φτυαρι  της ΟΟΝΙ,  ξαναφορμαρω για να βγαλω το μεγεθος που θέλω (δλδ φτυαρι ΟΟΝΙ) και φορτώνω στον φουρνο...

Πριν τον ΟΟΝΙ εκανα την ιδια διαδικασια με το φτυαρι (ξυλινο) της πετρας (ηταν σετ με την πετρα) που ειχα για το bbq...επισης κανενα προβλημα... 

 

 

6 λεπτά πριν, aloop είπε

Ναι, πριν τη βάλω στο φτυάρι. Όση περισσότερη ώρα κάθεται στο φτυάρι τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να κολλήσει. Και αν είναι και ζυμάρι  με 70%υγρασια που κολλάει απο μόνο του, τοσο το χειρότερο.    

 

6 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Προσωπικά ανοιγω ζυμαρι, φορμαρω και βαζω ολα τα υλικα στον παγκο...μετά φτυαριζω το ζυμαρι στο αλουμινενιο φτυαρι  της ΟΟΝΙ,  ξαναφορμαρω για να βγαλω το μεγεθος που θέλω (δλδ φτυαρι ΟΟΝΙ) και φορτώνω στον φουρνο...

Πριν τον ΟΟΝΙ εκανα την ιδια διαδικασια με το φτυαρι (ξυλινο) της πετρας (ηταν σετ με την πετρα) που ειχα για το bbq...επισης κανενα προβλημα... 

Λοιπον εγώ τα έκανα όλα πάνω στο φτιαρι ίσως γι'αυτό οι καταστροφές τα κλάματα κ οι απογοητεύσεις 😂

Θα δοκιμάσω και το δικό σας τρόπο 

  • Like 2
Δημοσ.

Καλά που μένω στην δροσιά δίπλα στα πεινιρλι που φτιάχνουν και φοβερή πίτσα οπότε θα αντισταθώ σε όλους σας τους πειρασμούς 😜

 

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

@Evgenios_Vτελικά έφτιαξες ανοξείδωτες σχάρες;

νομιζα είχα ενημερώσει στο φορουμ...αλλα μάλλον το ξεχασα...

Οχι η τιμή που μου είπανε ήταν παραπλήσια της ναπολεον...με υποδιεστερα υλικά λεπτότερο ανοξείδωτο....δεν είχε νόημα...

  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

νομιζα είχα ενημερώσει στο φορουμ...αλλα μάλλον το ξεχασα...

Οχι η τιμή που μου είπανε ήταν παραπλήσια της ναπολεον...με υποδιεστερα υλικά λεπτότερο ανοξείδωτο....δεν είχε νόημα...

Έλα ρε συ, περίεργο μου φαίνεται. Βέβαια έχουν ανεβεί τα κόστη των υλικών, αλλά νόμιζα ότι θα ήταν πιο οικονομικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

νομιζα είχα ενημερώσει στο φορουμ...αλλα μάλλον το ξεχασα...

Οχι η τιμή που μου είπανε ήταν παραπλήσια της ναπολεον...με υποδιεστερα υλικά λεπτότερο ανοξείδωτο....δεν είχε νόημα...

Μπορείς να μας πεις το κόστος ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

195ε μου ζήτησαν...

Κάπου στα 220 πρέπει να είναι της ναπολεον...

είναι αρκετά τα χρήματα  , η γνώμη μου είναι να το ψαξεις κι άλλο   πιστεύω πως με 120-150 ευρώ θα βρείς  και αξίζει να τα δώσεις αφού πέρα στο ότι δεν θα χαλάσει ποτέ θα γινει και η ζωή σου πιο ευκολη 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sndev είπε

βαζετε ζυμάρι στο φτυάρι μετα υλικά κ μετα την βαζετε Ooni?

Αυτό κάνω αλλά ο σωστός τρόπος είναι ο άλλος. Απλά φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να τη μεταφέρω στο φτυάρι αν έχω βάλει υλικά πρώτα.

  • Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. 

Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα.

Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 

  • Like 12
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. 

Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα.

Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 

Μιλάς με γρίφους γέροντα…😁

Δημοσ.

Έχω 2 φιάλες υγραερίου η μια είναι Coral Gas(UN1965) και η άλλη Petrogaz (UN1075).

Ποια είναι καλύτερη για ψήσιμο; Η πετρογκαζ είναι προπάνιο και γ άλλη μίγμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...