Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Η NATERIAL Kenton βγήκε πάλι σε προσφορά στα 249 
Ψάχνομαι για μια υγραερίου μαξ μέχρι 300 -350ευρο μόνο η ψησταριά 
Η Kenton στο καπάκι έχει διπλή η μονή λαμαρίνα?

Επίσης κοιτάζω και την Blackbull Folder αξίζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Deu164 είπε

Η NATERIAL Kenton βγήκε πάλι σε προσφορά στα 249 

Να πας να τη πάρεις και με τα ρέστα του budget πάρε και τη σούβλα της. Έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από κατόχους της εδώ μέσα

Επεξ/σία από skskre
  • Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Tρελη τιμη

Λογικά είναι από κάποιον διαγωνισμό. Για όποιον μπορεί/θέλει να διαθέσει αυτό το ποσό και έχει και τον αντίστοιχο χώρο, είναι εξαιρετική ευκαιρία.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Έκανα και εγώ την αρχή πέρσι και αγόρασα την Kenton Naterial απο Leroy με τις 3 εστίες. Για την μικρή εμπειρία και ικανότητα που έχω στο θέμα του ψησίματος, είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος!

Τους τελευταίους μήνες βέβαια δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου και είναι στην αυλή σκεπασμένη με την αντίστοιχη κουκούλα της Leroy. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω σχετικά με τη φιάλη τώρα που θα την ξαναλειτουργήσω μετά από τόσους μήνες αχρησίας; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, satoulis είπε

Καλησπέρα στην παρέα!

Έκανα και εγώ την αρχή πέρσι και αγόρασα την Kenton Naterial απο Leroy με τις 3 εστίες. Για την μικρή εμπειρία και ικανότητα που έχω στο θέμα του ψησίματος, είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος!

Τους τελευταίους μήνες βέβαια δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου και είναι στην αυλή σκεπασμένη με την αντίστοιχη κουκούλα της Leroy. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω σχετικά με τη φιάλη τώρα που θα την ξαναλειτουργήσω μετά από τόσους μήνες αχρησίας; 

Ευχαριστώ!

Κάνε έναν έλεγχο διαρροών πριν ανάψεις και τσέκαρε οπτικά αν είναι εντάξει λάστιχο και ρυθμιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερες στο team

Εχει ψησει κανεις φετα ψαριου ; Πηρα σημερα μυλοκοπι και δεν το εχω ξανακανει

Θερμοκρασια-λεπτα εχει δοκιμασει κανεις να δωσει καμι συμβουλη ;

Δημοσ.

Καλό τρίψιμο να φύγει η σκουριά. Αν διαθέτεις σβουράκι, χρησιμοποίησε 'το. Μετά λάδωμα και κάψιμο...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Ξεχασμένη μαντεμένια πλάκα ψησίματος στα στοιχεία... Πώς την καθαρίζω;Screenshot_2022-06-11-15-55-55-11_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg.1d363135d97fc54ac27e9ec24811d938.jpg

Οι μαντεμένιες σχάρες, εφόσον δεν έχουν διαβρωθεί τελείως ή σπάσει, μπορούν να επανέλθουν. Δες μία το παρακάτω βιντεάκι

Υπάρχουν πολλά παρόμοια στο YouTube, όπως και αντίστοιχα άρθρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...