aris1964 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PJK είπε Ωραίο φαίνεται! Για πες πως βγήκε; Ώρα; Έχω πάρει και εγώ το σκεύος αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Μέχρι στιγμής πάντως ότι έχω φτιάξει βγαίνει άψογο. Καμμία σχέση με την προηγούμενη ψησταριά. Βγήκε ζουμερό,νοστιμότατο ,αν και την επόμενη φορά θα βάλω στο κουτάκι κρασάκι ,όχι Μπύρα που έβαλα τώρα,και θα προσθέσω μέσα στο κοτόπουλο τυράκι και κανένα αρωματικό,και θα το αλείψω απέξω με μουστάρδα και λάδι ,θα βγει πιο τέλειο πιστεύω. Μιάμιση ώρα περίπου στους 200-220 βαθμούς με τους 2 πλευρικούς καυστήρες αναμένους,και στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον τρίτο στο φουλ.Θέλει να μπει λίγο πιο δεξιά ,η αριστερά και όχι κέντρο στην δικιά μου ψησταριά,γιατί στη αρχή που το έβαλα κέντρο ακουμπούσε το θερμόμετρο και νόμιζα απο την θερμοκρασία που έδειχνε ότι μου είχε τελειώσει το γκάζι🤣 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από aris1964 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Maktheo είπε 2-3 ατομα πηραμε αυτην αλλα με 3 καυστηρες.. Τιμια αγορα σε ολα τα επίπεδα αλλα με 2 καυστηρες δεν εχω αποψη απο θεμα θερμοκρασιών που μπορει να ανεβασει.. Λογικα ειναι μια χαρα Θεωρητικα μια καλα σχεδιασμενη ψησταρια θα πιανει ιδιες θερμοκρασιες σε ολα τα μοντελα της με 2, 3 ή 4 καυστηρες. Η δικη μου που εχει 3 πιανει ακριβως το ιδιο με του φιλου μου που εχει 2, και απ οσο μου εχουν πει απο weber το ιδιο πιανει και με 4 και με 5 καυστηρες. Σαφως και εχουν διαφορετικα νουμερα καταναλωσης/αποδοσης, αλλα θερμοκρασιες πιανουν το ιδιο. 1
PHadji Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, sndev είπε Ναι αυτό κοιτούσα στο YouTube πιστευα είναι πιο ογκοδες μαλλον μες τη βδομάδα θα το τσιμπήσω κ αυτό! Για ψωμί χρειάζεσαι υγρασία κ οι ψησταριές υγραερίου δε τα πάνε καλά με την υγρασία. Το ψωμί εμείς το βάζουμε στη γάστρα κ στο τέλος κανα 25 ανοίγουμε το καπάκι κ γίνεται εξαιρετικό. Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια όμως ,ΣΕ όλη τη διάρκεια υπάρχει μέσα ταψακι σανιτας γεμάτο με νερό!!!!!!. Όσον αφορά τη πίτσα την κανω σε μαντεμι τηγάνι το οποίο το καίω κανα 10μλεπτο να πιάσει φουλ θερμοκρασία. Βαζω τη πίτσα κλείνω καπάκι μετράω 2 λεπτά κ κλείνω το καυστήρα κάτω από το μαντέμι κ την αφήνω indirect αλλά 6 λεπτά κ γίνεται όπως πρέπει. -λεπτη ζύμη- Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας μερικές φώτο από ψωμί και πιτσα που έκανες στην ψησταριά να καταλάβω ; Ευχαριστώ 19 λεπτά πριν, aris1964 είπε Βγήκε ζουμερό,νοστιμότατο ,αν και την επόμενη φορά θα βάλω στο κουτάκι κρασάκι ,όχι Μπύρα που έβαλα τώρα,και θα προσθέσω μέσα στο κοτόπουλο τυράκι και κανένα αρωματικό,και θα το αλείψω απέξω με μουστάρδα και λάδι ,θα βγει πιο τέλειο πιστεύω. Μιάμιση ώρα περίπου στους 200-220 βαθμούς με τους 2 πλευρικούς καυστήρες αναμένους,και στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον τρίτο στο φουλ.Θέλει να μπει λίγο πιο δεξιά ,η αριστερά και όχι κέντρο στην δικιά μου ψησταριά,γιατί στη αρχή που το έβαλα κέντρο ακουμπούσε το θερμόμετρο και νόμιζα απο την θερμοκρασία που έδειχνε ότι μου είχε τελειώσει το γκάζι🤣 Πήρα κι εγώ ένα τέτοιο σήμερα από the mart. Κάπου 10€ έκανε και έχει δύο "πασσάλους" με διαφορετικη διάμετρο (Ανάλογα την κότα...😘) Λες ότι θα βάλεις κρασί και όχι μπύρα, πήρε γεύση μπύρας και δεν σου άρεσε ; Ρωτάω γιατί σε ένα βίντεο που έβλεπα έλεγε ότι ουσιαστικά μέσα στην κότα, εκεί που είναι δηλαδή η μπύρα, δεν φτάνει σε θερμοκρασια εξάτμισης, άρα δεν παίζει και σημαντικό ρόλο και το "απέδειξε" από την στάθμη της μπύρας που ειχε μια πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με αυτήν που είχε βάλει.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, PHadji είπε Ρωτάω γιατί σε ένα βίντεο που έβλεπα έλεγε ότι ουσιαστικά μέσα στην κότα, εκεί που είναι δηλαδή η μπύρα, δεν φτάνει σε θερμοκρασια εξάτμισης, άρα δεν παίζει και σημαντικό ρόλο και το "απέδειξε" από την στάθμη της μπύρας που ειχε μια πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με αυτήν που είχε βάλει. Ναι έχω δει και γω ένα τέτοιο βίντεο ου λες, και μάλιστα έλεγε να μην είναι παγωμένη η μπύρα που θα βάλουμε γιατί θα επηρεάσει το ψήσιμο στο κοτόπουλο. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διαφορά σε γεύση είτε τη βάλω έτσι, είτε ολόκληρο πάνω στη σχάρα. Απλά ψήνεται πιο ομοιόμορφα.
linkin7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Την μικρή Kenton την έχει πάρει ο AristidisZ Δες στην σελίδα 8, μπορείς να του στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα, φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα, να τον ρωτήσεις τώρα που την έχει και περισσότερο καιρό να σου πει πιο πολλά πράγματα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/421368-ψησταρια-υγραεριου/page/8/ Ευχαριστώ πολύ... Του έστειλα ήδη... 1
ChrisAce Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ναι έχω δει και γω ένα τέτοιο βίντεο ου λες, και μάλιστα έλεγε να μην είναι παγωμένη η μπύρα που θα βάλουμε γιατί θα επηρεάσει το ψήσιμο στο κοτόπουλο. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διαφορά σε γεύση είτε τη βάλω έτσι, είτε ολόκληρο πάνω στη σχάρα. Απλά ψήνεται πιο ομοιόμορφα. Δοκιμάστε να το βάλετε πάνω στην σούβλα. Πριν το Πάσχα φαντάζομαι οι περισσότεροι πήρατε σούβλα και μοτεράκι. Αξίζει..
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Δοκιμάστε να το βάλετε πάνω στην σούβλα. Πριν το Πάσχα φαντάζομαι οι περισσότεροι πήρατε σούβλα και μοτεράκι. Αξίζει.. Καλά σε σούβλα θα έχει σίγουρα διαφορά, αφού θα πηγαίνουν τα ζουμιά γύρω γύρω καθώς γυρίζει και θα παίρνει ωραία γεύση. Μια καλή συνταγή θέλω μόνο.
Morosana Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Έχουμε γίνει επαγγελματίες χοντροί 😂 Με ψήσατε και θα παραγγείλω και γω την ooni, αρέσει και το design στη γυναίκα οπότε ήταν πιο ευκολο το οκ
alimentas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Με ψησε κ εμενα το ooni.Απο Ελλαδα απ οτι ειδα δεν παιζει καπου.Που το βρηκατε??
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alimentas είπε Με ψησε κ εμενα το ooni.Απο Ελλαδα απ οτι ειδα δεν παιζει καπου.Που το βρηκατε?? Εγώ το είχα πάρει από lakeland στο uk. Ελλάδα πρέπει να το έχει το mypizzaproject. Πιο φθηνα βγαινει απο το επισημο ομως https://eu.ooni.com/products/ooni-koda?variant=18861716144195 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από SagoniasSlutRos
alimentas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Eξαντλημενο ειναι στο mypizzaproject και απ οτι βλεπω κ σ αυτο που λες.Γενικα πρεπει να πουλαει φουλ.Ουτε στο amazon δεν υπαρχει
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, alimentas είπε Eξαντλημενο ειναι στο mypizzaproject και απ οτι βλεπω κ σ αυτο που λες.Γενικα πρεπει να πουλαει φουλ.Ουτε στο amazon δεν υπαρχει Το επισημο απ οτι ειδα λεει οτι θα εχει διαθεσιμοτητα μεσα Μαιου και δινει και 3 χρονια εγγυηση. Εναλλακτικη απο Ιταλια μερια σε ηλεκτρικο φουρνακι που δεν χρειαζεται γυρισμα η πιτσα, αλλα με ακομα μεγαλυτερη τιμη: Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από SagoniasSlutRos
alimentas Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Παντως η τιμη που δινει το pizzaproject περιεργως ειναι εξαιρετικη ,280 το εχει ο επισημος παροχος κ 300 το εχει αυτος.Περιεργο για Ελλαδα που βαζουν καπαρο κανα150αρι. Ερωτηση.Οι πιτσες που κανει ο μικρος φουρνος σε μεγεθος ειναι σαν τις ντομινος ας πουμε????
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, alimentas είπε Παντως η τιμη που δινει το pizzaproject περιεργως ειναι εξαιρετικη ,280 το εχει ο επισημος παροχος κ 300 το εχει αυτος.Περιεργο για Ελλαδα που βαζουν καπαρο κανα150αρι. Ερωτηση.Οι πιτσες που κανει ο μικρος φουρνος σε μεγεθος ειναι σαν τις ντομινος ας πουμε???? 34εκ ειναι περιπου η πετρα, οποτε πες 28εκ να εισαι σιγουρος. Απο κει και μετα εξαρταται απο το ποσο καλο stretching θα κανεις στο ζυμαρι και το ποσο καλο launching πανω στην πετρα. Εγω τις βγαζω γυρω στα 25εκ που ειναι περιπου το μεγεθος ενος ριχου πιατου. Αν την καταφερεις και την πας 28-30εκ θα εχει μεγαλη διαφορα. Δεν ξερω ποσο ειναι η ντομινος, δεν παιρνω πιτσα απ εξω Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από SagoniasSlutRos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα