Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, μα στο virtual box τρεχει μια χαρα! τωρα λαθος δεν ξερω που μπορει να γινεται... οριστε τι κανω:

1. βαζω στο dvd-rom το dvd με το iatkos/ideneb/hazard

2. βαζω να bootαρει απο το dvd

3. με βαζει σε εναν bootloader και μου λεει να πατησω ενα κουμπι ή το F8

4. παταω το F8 και γραφω -v

5. παταω το enter και μου κανει επανεκκίνηση

η μονη φορα που δεν μου εκανε επανεκκινηση ηταν οταν αντι για -v εγραψα cpus=1 busratio=20 οπου με εβγαλε σε ενα γκρι φοντο με το μηλο και κατω να δειχνει οτι φορτωνει επι πεντε λεπτα οπου το εκλεισα διοτι εαν ηταν θα ειχε φορτωσει προ πολλου!

Πατα cpus=1 busratio=20 -v

Κανει αρκετη ωρα να φορτωσει την 1η οθονη...Μπορει και 5λεπτο αλλα με -ν θα δεις αν λειτουργει...

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πατα cpus=1 busratio=20 -v

Κανει αρκετη ωρα να φορτωσει την 1η οθονη...Μπορει και 5λεπτο αλλα με -ν θα δεις αν λειτουργει...

δηλαδη θα πατησω αυτο που μου ειπες και θα αρχισει η εγκατασταση; με -v σκετο δεν μπαινει! κανε απλα restart...

Δημοσ.

Αποφάσισα σήμερα να κάνω εγκατάσταση του 10.6.8 combo update.

Θα ακολουθησω τη διαδικασια που βρηκα σε ενα μπλογκ που λεει μολις εμφανιστει το μηνυμα "installation complete" αντί να κάνω reset να εγκαταστήσω τον kernel για την έκδοση,και μετά ρησέτ.

Κατεβαίνει τώρα..

Δημοσ.

1. διοτι δεν εχω κενο dvd με 8.5gb χωρο...

και τι εννοεις με το compatible και το enhanced;

1 και αύριο μέρα είναι κάψε ένα dl dvd

2 είναι και τα 2 achi ok

3 http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1033&CategoryID=1&MenuID=15&LanID=0

αυτή δεν είναι η μητρική σου στο manual της είδα την εντολή αλλά στην δική σου φωτο δεν υπάρχει

Δημοσ.

1 και αύριο μέρα είναι κάψε ένα dl dvd

2 είναι και τα 2 achi ok

3 http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1033&CategoryID=1&MenuID=15&LanID=0

αυτή δεν είναι η μητρική σου στο manual της είδα την εντολή αλλά στην δική σου φωτο δεν υπάρχει

1. ναι αλλα δεν εχω dl dvd οποτε περιμενω να κατέβω φλυφαδα ετσι ωστε να παρω μια κουτα!

2. οκ

3. αυτη αλλα σε black edition ειναι η δικια μου!

Δημοσ.

εγω με το iAKTOS δεν εχω μεινη καθολου ευχαριστημενως ολο κολαει.

πηγα να ξανακανω παλι ολη τι δοκιμασεια παλι τα ειδια εβγαλε αλλα στο τελος οταν βαζω το ιβοοτ γιατι δεν βγαζει τον σκληρο Snow Leopard και βγαζει ολα τα αλλα ;

Δημοσ.

Δημήτρη νομίζω χρειάζεσαι "δραστική" βοήθεια που δύσκολα δίνεται από γραπτά μηνύματα..

θα τρελαθω εντελος

Δημοσ.

Καλημέρα! Σας γράφω απο Mac OS X σε dual boot με τα Windows 7! Ολα τελεια!

θα τρελαθω εντελος

δοκιμασε και με την εκδοση του hazard! εμενα μου δουλεψε

ok εφτιαξα και τα ελληνικά!

Δημοσ.

Καλημέρα! Σας γράφω απο Mac OS X σε dual boot με τα Windows 7! Ολα τελεια!

δοκιμασε και με την εκδοση του hazard! εμενα μου δουλεψε

ok εφτιαξα και τα ελληνικά!

Ωραιος αλλα δεν καταλαβα ποια εκδοση εβαλες την hazard ή την κανονικη με iboot ;

πηγα και εκανα ξανα τις ρυθμισεις στο bios ετσι ο πως μου ειπες αλλα σε μια αλλαγη που λεει οτι ειναι συμαντηκη με το S3(ctr) εμενα ειχε μονο S3(only)

δες και τις φωτο

τι να βαλω το S3(only) ;

-----συμπερασμα-----------

τα ειδια παλι ερρορ φιλε και μετα βαζω το ιβοοτ και ανοιγη και βγαζει το εικονηδιο του ιβοοτ 2 δισκους αλλα οχι των δισκο των Μακ γιατι παλι τι λαθος κανω ;;;;;;

Δημοσ.

Ωραιος αλλα δεν καταλαβα ποια εκδοση εβαλες την hazard ή την κανονικη με iboot ;

πηγα και εκανα ξανα τις ρυθμισεις στο bios ετσι ο πως μου ειπες αλλα σε μια αλλαγη που λεει οτι ειναι συμαντηκη με το S3(ctr) εμενα ειχε μονο S3(only)

δες και τις φωτο

τι να βαλω το S3(only) ;

-----συμπερασμα-----------

τα ειδια παλι ερρορ φιλε και μετα βαζω το ιβοοτ και ανοιγη και βγαζει το εικονηδιο του ιβοοτ 2 δισκους αλλα οχι των δισκο των Μακ γιατι παλι τι λαθος κανω ;;;;;;

τον δισκο του mac τον εχεις κανει erase σε mac os x journaled;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...