ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πωωωωω ταινιαρα ηταν! Ποιο ειδες,το κορεατικο;;Δες κ το i saw the devil !! πολυ καλη ταινια επισης.
anwnymh29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ποιο ειδες,το κορεατικο;;Δες κ το i saw the devil !! πολυ καλη ταινια επισης. To Αμερικανικο ειδα..Πολυ πολυ καλο!! Αυριο θα δω το δικο σου την γκουγκλαρα τωρα και φαινεται πολυ δυνατη.. 2
gdriver Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 συμφωνώ απολύτως για το «γέφυρα των κατασκόπων» μία δεμένη και άρτια ιστορία , χωρίς υπερβολές και φανφάρες και ανεγκέφαλες καταδιώξεις και μπαμ μπουμ. και επίσης μου άρεσε πάρα πολύ που παραθέτει με πολύ στόμφο την αντιμετώπιση των σοβιετικών στις προπαγάνδες των Αμερικανών κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. και φυσικά μιλάω για την τέχνη , όπου οι σοβιετικοί μεσουρανούσαν και απαντούσαν με το δικό τους τρόπο στους αμερικανούς. και αυτό διαφαίνεται σε όλη διάρκεια της ταινίας. όλοι οι διάλογοι με τον **ξένο** «πράκτορα» ήταν διαλεγμένοι και πολύ προσεγμένοι . ο ίδιος ο «πράκτορας» είναι καλλιτέχνης και πολύ μορφωμένος. το μόνο που μου προκάλεσε απορία είναι εάν ήταν πράγματι κατάσκοπος . πίστευα στο τέλος ίσως θα μου λυθεί η απορία αλλά δεν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 To Αμερικανικο ειδα..Πολυ πολυ καλο!! Αυριο θα δω το δικο σου την γκουγκλαρα τωρα και φαινεται πολυ δυνατη.. Πώς και πήρες την απόφαση να δεις το αμερικάνικο, όταν η συντριπτική πλειοψηφία λέει ότι ήταν μια πολύ χειρότερη εκτέλεση του αυθεντικού; Θέλω να πω, γιατί;
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 To Αμερικανικο ειδα..Πολυ πολυ καλο!! Αυριο θα δω το δικο σου την γκουγκλαρα τωρα και φαινεται πολυ δυνατη.. Αν σου φάνηκε ταινιάρα το αμερικάνικο τότε πάρε μερικά λεξοτανίλ για το (κατά πολλές φορές καλύτερο) Κορεάτικο. 3
speedy23 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω μπει καν στον κοπο να δω το Αμερικανικο...
armin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ειδα χθες το Fargo(1996) απο αδελφους Κοεν.Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο η ταινια αυτη εχει τοσο υψηλη βαθμολογια στο Imdb,και κυριωςγια ποιο λογο θεωρειται η κορυφαια ταινια των Κοεν. Ευτυχως που ειχα δει την ομωνυμη σειρα πριν απο την ταινια,διοτι αλλιως θα απογοητευομουνα τελειως και δεν θα καθομουνα να δω την σειρα που ειναι ενα αριστουργημα. Big Lebowski ,και No country for old men,ΑΝΕΤΑ ανωτερες ταινιες απο Fargo,οχι μονο λογω του γεγονοτος οτι περνουνε καποια ουσιαστικα μηνυματα στο κοινο αντιθετως με το fargo που δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ σημαντικο να πει,αλλα επισης επειδη αναπτυσουνε τους χαρακτηρες εκτενεστερα,μας κανουνε να νοιαζομαστε για αυτους,ανεξαρτητα απο το αν ειναι καλοκαρδα ρεμαλια οπως ο Lebowski,η μανιακοι δολοφονοι οπως ο Javier Bardem. Θα βαλω στο fargo ενα 7/10 μονο και μονο λογω των υπεροχων ερμηνειων της αστυνομικου και του αγαπημενου buscemi.
joakim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω μπει καν στον κοπο να δω το Αμερικανικο... και καλα εκανες.Κερδισες ισα με δυο ωρες στη ζωη σου.
anwnymh29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πώς και πήρες την απόφαση να δεις το αμερικάνικο, όταν η συντριπτική πλειοψηφία λέει ότι ήταν μια πολύ χειρότερη εκτέλεση του αυθεντικού; Θέλω να πω, γιατί; Τα βρηκα και τα δυο.. ειναι πολυ σωστη η απορια σου και εγω απορω με εμενα αλλα εκανα κλικ στην Αμερικανια!Τρελο σεναριο παντως..
curiositykilledme Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αν λεει τι ταινιαρα στο Αμερικανικο στο κορεατικο θα λιποθυμησει, αν κρινουμε και απο avatar θα ειναι κατω κανα 3ωρο oh well 1
dhmhtrhs79 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν συνεχίσετε να λέτε για το αμερικανικό old boy θα σας φάω ζωντανούς σαν χταπόδι. Ο-ντε-σου 3
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 I saw the devil ρε σχιστοματηδες για παντα 3
*nenya* Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ σε ποιο αναφερεσαι; Μα σ'αυτό το αριστούργημα φυσικά: http://www.imdb.com/title/tt0368226/ 1
king2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μα σ'αυτό το αριστούργημα φυσικά: http://www.imdb.com/title/tt0368226/ Το συγκεκριμένο είναι αριστούργημα για χρυσό βατομουρο 1
*nenya* Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το συγκεκριμένο είναι αριστούργημα για χρυσό βατομουρο Διαβάζω τα reviews και έχω λιώσει στα γέλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις