Mikeasdf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Site: Remember Καλη ταινια για να περασει 1-1μιση ωρα, αν και στην αρχη σε κουραζει λιγο με τον γέρο που παει απο'δω και απο 'κει.Επαναλαμβανεται σε μερικα σημεια αλλα εχει και ενα plot twist (πιστευω θα το καταλαβετε και εσεις καπου στη μεση και μετα) που την βελτιωνει λιγο. 6/10 απο μενα, περασε ανετα η μιαμιση ωρα που την εβλεπα.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Είδαμε Coherence http://www.imdb.com/title/tt2866360/?ref_=nv_sr_1 Δεν είναι πολύ παρείστικη ταινία αν και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Είναι γυρισμένη στο ίδιο στυλ με το man from earth αλλά είναι μυστηρίου/sci-fi με μηδενική δράση και σχεδόν αποκλειστικά μπλα μπλα. Αγνωστοι ηθοποιοί που κάνουν όμως καλά τη δουλειά τους. Ολόκληρη η ταινία είναι μέσα σε ένα σπίτι και στην αυλή του. Η πλοκή φανερώνεται σχετικά νωρίς και έπειτα από αυτό είναι απλά ένα τρέξιμο μέχρι το τέλος με σκηνές τη μια πίσω από την άλλη ακριβώς πάνω στο θέμα της πλοκής που αποκαλύφθηκε. Εμένα μου άρεσε και ήταν και κάτι διαφορετικό αφού την είδαμε στα τυφλά. Από εμένα θα πάρει άνετα το 7/10
kgian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Star Wars : The Force Awakens Ωραίο ήταν! Οι πρωταγωνιστές σε γενικές γραμμές καλοί. Η Rey όμορφη και χαρισματική, ο Fin μια χαρά, o γερος δεν με ξένισε. Η Leia κάπως δεν μου κόλλαγε και ο κακός είχε λίγο μαλ..φατσα. Η υπόθεση στα κλασσικά πρότυπα αλλά ποτέ δεν είχε και πρωτοτυπίες το star wars, δεν με ενόχλησε. Η δράση καλή, οι αερομαχίες ωραίες και τα φωτόσπαθα κλάσεις ανώτερα από τα 1-2-3 που ήταν τσίρκο. Γενικώς θα το ξαναδώ κάποια στιγμή για να σχηματίσω καλύτερη άποψη αλλά το χάρηκα.
speedy23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Deadpool- ευχαριστα περασε η ωρα βλεποντας το. Ηξερες τι θα δεις αμα ειχες δει το τρειλερ και δεν απογοητευσε. Ειχε γελιο απλα μερικες φορες σαν να προσπαθησε αρκετα γι'αυτο και επισης ισως too meta σε καποια σημεια; Συνολικα μια χαρα ηταν.
armin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Batman v Superman εχθες. Μωρη DC....Επειδη απλα εχεις καλο και πολυ υλικο απο τα κομικς ,αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει η καθε ταινια σου να αποτελειται απο 5 με 6 διαφορετικες ιστοριες. Παιδια η ταινια ηταν απλα μια βιαστικη προχειροδουλεια,για να κανει εισαγωγη η DC στο νεο Juctice League.Κατα την γνωμη μου,ηταν πολυ ανυπομονοι και επισης πολυ απληστοι καθως χρησιμοποιησαν και καταστρεψανε μια απο τις καλυτερες ιστοριες,Batman εναντιον Superman,μονο και μονο για να μας συστησουνε νεους υπερηρωες. Τωρα οσον αφορα την δραση.Σε πολλους αρεσε ο μπατμαν και οι σκηνες δρασης που ειχε,αλλα εγω προσωπικα χαλαστηκα πολυ οταν παρατηρησα οτι σκοτωνε ανθρωπους,κατα τη διαρκεια αυτων των σκηνων αυτων. Τελος,το συναισθημα.Η ταινια αυτη δεν σε κανει να νοιαζεσαι για κανεναν απο τους ηρωες,ποσο μαλλον εγω ψιλοηθελα να πεθανει και καποιος για να χει ενδιαφερον. Για να μην μακρηγορω,πιστευω οτι οι ταινιες που εχουνε καμια ντουζινα υπερηρωες η καθεμια,και αλλους τοσους κακους,ειναι τα χειροτερα ειδη ταινιων υπερηρωων.Οι πιο καλοφτιαγμενες ταινιες ηταν αυτες,που ειχαν εναν ηρωα και εναν κακο, που στεκοντουσαν μονες τους,χωρις να επρεπε να ανηκουνε σε καποιο συμπαν marvel η dc.Ελπιζω να μην επιβεβαιωθω με το civil war,και το suicide squad. Τεσπα η ταινια παιρνει απο εμενα ενα 5/10. 4
gdriver Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 10 cloverfield lane χμμμ! παίρνεις μία σκηνή όλη και όλη από μία άλλη ταινία , στην προκειμένη από το war of the worlds , και χτίζεις γύρω από αυτήν ένα σενάριο και να σου μία καινούργια ταινία. ούτε καν που κράτησαν τα προσχήματα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Racing Extinction (2015) το έχετε ακουστά αυτό ? ''Πολλά τα κακά σ' αυτόν τον κόσμο, μα κανένα χειρότερο απ' τον άνθρωπο.'' η ταινία το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο .. φοβερό ντοκιμαντέρ , δείτε το όλοι .. 8.5/10 4
ASFE Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αξιωθηκα μετα απο χρονια να δω το Oldboy. Απλα συγκλονηστικο!!! Και αυτο το soundtrack ειμαι σιγουρος οτι το εχω ακουσει και αλλου!!!! 2
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 The Cave Ειδικά η σκηνοθεσία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Να μην ξέρεις ποιός χτυπήθηκε και πώς. Και ό,τι νά'ναι σενάριο. Μόνο το τέλος μου άρεσε και τίποτα παραπάνω. 3/10 Citadel Μικρό σε διάρκεια horror/drama story, μέτριο και με κάπως εκνευριστικό πρωταγωνιστή που απ'την αρχή ως το τέλος σε κάνει να αναρωτιέσαι 'Μα καλά; Πόσο άχρηστος είναι αυτός ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν, ας έπαιρνε τουλάχιστον παράδειγμα απ'τον παπά! -και κάνα όπλο επίσης- ' 5/10
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ναι οκ βάλτε και κάνα λινκ να μην τις ψάχνουμε όμως μην βαριέστε , 9 στα 9 προηγούμενα μηνύματα ειναι ξεροσφύρι ! 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πρέπει να ξαναquotάρουμε το αρχικό post
ASFE Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ειδα χθες το memories of a murderhttp://www.imdb.com/title/tt0353969/Ωραιο..αλλα στο τελος σου αφηνει μια...χμμμμ..Μπηκα google μετα το τελος της ταινιας 4 το πρωι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις