Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E από όσο έχω παίξει, πολύ θετικές εντυπώσεις. Τα 60 fps είναι 60 fps και όχι 30-40-50. Ότι μπορούσε η Naughty Dog να βελτιώσει στο παιχνίδι το βελτίωσε. Οι in-game χαρακτήρες ειδικά είναι υπερβολικά βελτιωμένοι.

20140729062307vnk1j.jpg20140729062317u0kym.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ενδεικτικο των αρετων του παιχνιδιου...

Θα μου προτεινες να το αγορασω ξανα το παιχνιδι; Εχω την Joel Edition στην κατοχη μου. Ουτε στριμωγμενος πολυ ειμαι, ουτε και πολυ ανετος, οικονομικα. Δεν θα την αποχωριζουμουν με τιποτα, απο τα λιγα day one που εχω παρει..

Δημοσ.

Ενδεικτικο των αρετων του παιχνιδιου...

Θα μου προτεινες να το αγορασω ξανα το παιχνιδι; Εχω την Joel Edition στην κατοχη μου. Ουτε στριμωγμενος πολυ ειμαι, ουτε και πολυ ανετος, οικονομικα. Δεν θα την αποχωριζουμουν με τιποτα, απο τα λιγα day one που εχω παρει..

Το παιχνίδι δεν είναι διαφορετικό απλά αρκετά βελτιωμένο. Στα 50 ευρώ που ζητάνε (το βρίσκεις και 40 από σκρουτζ) πιστεύω ότι αξίζει μιας και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς. Τώρα άμα θες να το ξαναπαιξεις είναι δικό σου θέμα. Το multi και μόνο αξίζει imo.
Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν είναι διαφορετικό απλά αρκετά βελτιωμένο. Στα 50 ευρώ που ζητάνε (το βρίσκεις και 40 από σκρουτζ) πιστεύω ότι αξίζει μιας και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς. Τώρα άμα θες να το ξαναπαιξεις είναι δικό σου θέμα. Το multi και μόνο αξίζει imo.

Συμφωνω κι επαυξανω. Ουτως ή αλλως κλινω προς την αγορα του, απλως ηθελα και τη γνωμη σου ως κατοχου. Ειμαι πολυ οφφ-τοπικ. Ευχαριστω για τη γνωμοδοτηση. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...