Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μολις μιλησα με πλαισιο, οπου και εχω κανει παραγγελια. Η κοπελα εκει μου ειπε οτι επισημη κυκλοφορια στην Ελλαδα γινεται 15/11 και οχι 11/11 και οτι αυτοι που το εχουν προπαραγγειλει εχουν προτεραιοτητα εναντι των λιανικαριων που θα πανε απο εκει.

Δημοσ.

15/11 ? Και γιατι μου εχουν η ολοι banners για επισημη κυκλοφορια στις 10 του μηνα? Τελευταια στιγμη του τα αλλαξε η Sony

Καθε καταστημα λεει τα δικα του μου φαινεται..

Δημοσ.

Άρα φταίνε τα καταστηματα και οχι η Sony Hellas..

Καλα και ολοκληρος Κοτσοβολος λεει για προπαραγγελιες μετα απο 25 μερες, ενω την επόμενη Πέμπτη είναι η επίσημη κυκλοφορία?

Και την ιδια στιγμη εχουν και στο site του Κοτσοβολου μεγαλο banner με την ημερομηνια κυκλοφοριας? Seriously..

Πηρα το καταστημα που εχω κανει την preorder μου public Nεας ερυθραιας και μου ειπε οτι απο 11/11 θα αρχισουμε κανονικα, τι να πω ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του, θα δουμε , τωρα σχετικα με τον κωτσοβολο μπορει να ειναι αυτο που λεει ο φιλος ποιο πανω ειναι μικρο το καταστημα και πολυ εκτος αθηνας,Μαραθωνας..

Δημοσ.

Τα σαίνια στο Πλαίσιο ενημερωμένα φουλ.. Δε λένε ξέρω γω "εμεις θα το εχουμε στην διαθεση μας στις 15 του μηνα".. αλλά "επίσημη κυκλοφορία είναι 5 μέρες μετά γιατί έτσι.. εμείς τότε θα αρχίσουμε να το μοιράζουμε βρε αδερφέ".

Αυτό που είπα και πριν.. κάθε κατάστημα λέει τα δικά του.

• Like 2
Δημοσ.

Τα σαίνια στο Πλαίσιο ενημερωμένα φουλ.. Δε λένε ξέρω γω "εμεις θα το εχουμε στην διαθεση μας στις 15 του μηνα".. αλλά "επίσημη κυκλοφορία είναι 5 μέρες μετά γιατί έτσι.. εμείς τότε θα αρχίσουμε να το μοιράζουμε βρε αδερφέ".

Ακριβως αυτο.. Μεχρι να αρχισουμε να λαμβανουμε email/τηλεφωνα ωστε να παμε να παραλαβουμε καλο ειναι να μην πιστευουμε και πολλα.

Ελπιζω αρχες της αλλης εβδομαδας να αλλαξει το status των παραγγελιων..

Δημοσ.

Γενικος ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Καλό μήνα.

Πλέον από σήμερα έχω και εγώ ps4. :D

Ο Γερμανός είχε/έχει σαν προσφορά το c-chassis με 1 game (uncharted collection ή uncharted 4) [για να δείτε την προσφορά απλά μπείτε/ανοίξτε την σελίδα της κονσόλας c-chassis που θέλετε και κάντε scroll down)

Ήθελα το 1TB με 2ο χειριστήριο + το uncharted collection.

Εχθές το βράδυ δεν μπορούσα καθόλου να το βάλω στο cart και αγχώθηκα μήπως τελείωσε η προσφορα.

Σήμερα το πρωί πήρα τηλ στον Γερμανό στην Λεωφόρο Ηρακλείου και μου είπαν ότι το έχουν και είναι με την προσφορά ακόμα (αφού με πήραν πίσω τηλ για να το ψάξουν).

Τελικά κατέληξα και με extra δώρο που δεν περίμενα. :D

lJDqLwK.jpg

PS4 1TB με 2ο χειριστήριο και δώρo Uncharted Collection + 3o χειριστήριο. :D

Η τιμή ήταν 339€.

• Like 19
Δημοσ.

Καλό μήνα.

Ο Γερμανός είχε/έχει σαν προσφορά το c-chassis με 1 game (uncharted collection ή uncharted 4) [για να δείτε την προσφορά απλά μπείτε/ανοίξτε την σελίδα της κονσόλας c-chassis που θέλετε και κάντε scroll down)

Εχθές το βράδυ δεν μπορούσα καθόλου να το βάλω στο cart και αγχώθηκα μήπως τελείωσε η προσφορα.

Σήμερα το πρωί πήρα τηλ στον Γερμανό στην Λεωφόρο Ηρακλείου και μου είπαν ότι το έχουν και είναι με την προσφορά ακόμα (αφού με πήραν πίσω τηλ για να το ψάξουν).

lJDqLwK.jpg

Η τιμή ήταν 339€.

μεγεια!! πολυ καλο ντιλ

• Like 1
Δημοσ.

Καλό μήνα.

lJDqLwK.jpg

Η τιμή ήταν 339€.

Ωραίος. Εξαιρετική προσφορά!

• Like 1
Δημοσ.

Α εσυ δικε μου επιασες λαβρακι.. 3ο χειριστηριο λεει.. Μια χαρα ξηγηθηκαν οι Γερμαναιοι!

Δε τους ειπες "αφου το πηγαμε ετσι, δε μου κοτσαρετε κι αλλο ενα να κλεισω το καρεδακι να κανουμε παρεακι καλο?" :P

Μεγεια σου και καλη διασκεδαση!

• Like 5
Δημοσ.

Link.png Site: HowPS4 Pro will enhance Horizon Zero Dawn

For starters, for players who still possess standard 1080p HDTVs, we’re able to offer far better image quality.

IT HAS BEGUN...

For me as a developer, the most exciting thing about the PS4 Pro is that it provides a lot of extra processing power. It will be interesting to come up with different ways to put that additional horsepower to use – from finding more efficient ways to output at high resolution, to giving non-4K players more display options, and much more.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...