discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ναι αυτες ειναι..αν θες φθηνη 0mg σου λεω , παρε καλυτερα απο το φαρμακειο να ξερεις τι βαζεις μεσα σου. η pink mule για μενα ειναι απειρα παχυρευστη.. η ατμος ειναι αηδια και με νικοτινη και χωρις. οποτε μενουν η DIY (φαρμακειο με κατω του 1ευρου στα 100ml) η Umami που δεν θυμαμαι ποσο παει αλλα ειναι σιγουρα κατω των 5ευρο. η FA που παει γυρο στα 5ευρο για μενα. και η Tottaly που παει καπου στα 8ευρο (αν και δεν εχω αγορασει ποτε μου 0mg) Μα αυτό είναι το θέμα, δύο εβδομάδες τώρα (γενικά) πτώση στην απόδοση δεν έχω! Μόνο όταν πέφτει η μπαταρία, στα 50J αρχίζει στο 40% και στα 35 γύρω στο 20%. Κατά τα άλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι Θα δω και αν το έχει και άλλο αυτός στο μινι και στη χειρότερη θα επικοινωνήσω με τη YiHi just in case ποιο mod εχεις ειπαμε? μπορει να εχουν προβλημα οι μπαταριες σου ρε, τι μπαταριες εχεις?
akpe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το SX Mini M Class με LG HE4 18650 35A (continuous discharge στα 20Α αν παίζει ρόλο), και οι δύο καινούριες Χμ μόλις διάβασα στο reddit ότι οι συγκεκριμένες μπαταρίες με κωδικό 134 είναι fake... Έστω πως τους πιστεύω, οι δικές μου έχουν 134 στο τέλος. Fuck? The worrying thing about the cells I've seen from asian resellers is the "134". Basically if you compare the manufacture code, everything lines up with an HE2, but the HE4 has the 134 tacked on the end. Why that worries me is because fake VTC4's have the "134" tag on the end, as well as some fake VTC5's I've seen. So vape vendors started selling these, fuck. I knew I shouldn't have made this post. I don't know yet if these are legitimate LG batteries. That "134" has been on the fake VTC5's and VTC4's, and this LG has that code, and it shouldn't be there. 1
discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το SX Mini M Class με LG HE4 18650 35A (continuous discharge στα 20Α αν παίζει ρόλο), και οι δύο καινούριες Χμ μόλις διάβασα στο reddit ότι οι συγκεκριμένες μπαταρίες με κωδικό 134 είναι fake... Έστω πως τους πιστεύω, οι δικές μου έχουν 134 στο τέλος. Fuck? κορυφη mod! οι μπαταριες κομπλε.. σαν μοντελο. τωρα αν πετυχες σε fake δεν ξερω δοκιμασε να βρεις authentic vtc4 , samsung 25r επισης εγω εχω τις lg hg2. που μου φαινονται πολυ καλες! θυμησου οτι με 4.2v και 0.15Ω τραβας 120watt !! (αναλογος τα Joule παιζουν και τα Volt) οποτε ειναι λογικο η μπαταριες (ειδικα FAKE να μην μπορουν να αποδωσουν οταν πεφτουν..) εγω με 20% μπαταρια αν ανεβασω 50-60 watt η 40-50 joule με μικρες αντιστασεις μου γραφει Check Battery και Low καποιες φορες. εχεις ακομα μπαταρια δλδ αλλα ισως δεν αρκει για να δωσει αυτα που θες (επειδη κανει step-up) (δλδ η μπαταρια μπορει να εχει 3.5 κ εσυ να θες 4.8 , 5.4 κλπ) μια λιστα που εκανα πριν λιγο καιρο για μπαταριες που προτεινα σε φιλο απο τις καλυτερες στις λιγοτερο καλες.. Sony US18650VTC5 (Green 30A) 2600mAh Samsung INR18650-25R (LightBlue 20A) 2500 mAh LG - 18650HE2 (DarkRed 35A) 2500 mAh Efest 18650 (Purple 35A) 2500mAh MXJO 18650 (Yellow 35A) 2500 mAh SubOhmCell 35A 2800 mAh 1
akpe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 θυμησου οτι με 4.2v και 0.15Ω τραβας 120watt !! (αναλογος τα Joule παιζουν και τα Volt) οποτε ειναι λογικο η μπαταριες (ειδικα FAKE να μην μπορουν να αποδωσουν οταν πεφτουν..) εγω με 20% μπαταρια αν ανεβασω 50-60 watt η 40-50 joule με μικρες αντιστασεις μου γραφει Check Battery και Low καποιες φορες. εχεις ακομα μπαταρια δλδ αλλα ισως δεν αρκει για να δωσει αυτα που θες (επειδη κανει step-up) (δλδ η μπαταρια μπορει να εχει 3.5 κ εσυ να θες 4.8 , 5.4 κλπ) Ακριβώς αυτό μου κάνει, και αυτό ακριβώς έχω καταλάβει από τα λίγα που έχω μάθει για μπαταρίες Θα το ψάξω για τυχόν fake, αλλά θα δοκιμάσω και με κάποια 25r για την οποία ακούω τα καλύτερα Πάντως και τώρα που ατμίζω, εμφανίζει που και που low battery (διαγώνια γραμμή στη μπαταρία) αλλά τα V ανεβοκατεβαίνουν από τα ~3.80V μέχρι τα ~4.40V. Η μπαταρία έχει ονομαστική τιμή τα 3.7v, σωστά; Φαντάζομαι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας όταν τραβάει στα 4.2-4.4 που βλέπω, δεδομένου του ότι είναι (αν είναι) αυθεντική;
discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 3.7 μεσος ορος. η μπαταρια φορτιζει full στα 4.2. τα καλα τσιπακια σταματανε την μπαταρια , στα 3.15 - 3.2 θεμα ασφαλειας..δεν ξερω..δεν μπλεκω ποτε με fake (τουλαχισον ετσι πιστευω αχαχα) αν βραχυκυκλωσει , το πολυ πολυ ρε να αρχισει να μυριζει καμενο (απο την πλακετα που καικε), να σφηνωσει η μπαταρια μεσα στο mod , να χαλασει τα τειχοματα του mod , και να παρεις νεο sx mini. δεν νομιζω να σκασει μπροστα σου.. για 200ευρο τοσες ερωτησεις..πωπωπωπω.. παντως μην αγχωνεσε , σε ηλεκτρονικο mod , δυσκολα να φουσκωσει μπαταρια..γι αυτο εξαλου σου κοβει τα volt και σου λεει low battery. αλλιως θα τραβουσε οτι ηθελε η πλακετα και θα ζεματουσε ολο το mod.εκει αρχιζουν τα προβληματα 1
ferongr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικά με τις βάσεις, αγόρασα ένα batch 1Lt VG, 250ml PG και 50ml νικοτινούχας PG στα 100mg. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος, ειδικά από τη νικοτινούχα που δεν επηρρεάζει τη γεύση των υγρών. Η νικοτίνη της Atmos άφηνε μια τραχιά γεύση.
discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 τι μαρκα?? απο ποιο site? ποσο στοιχησε?
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρα μία Traditional FA 18ρα και μία Velvet (VG) μηδενική και ένα άρωμα maxx blend. Τώρα αυτά πώς τα σπάω για να πετύχω 9ρα; Μισή 18ρα, μισή μηδενική (άρα VG/PG ~70/30) και το άρωμα το υπολογίζω ξεχωριστά; Πόσα ml αρώματος ενδεικνύονται από την FA για τα κλασικά της υγρά; Αρχικά θα φτιάξω ένα 20μελο να το δοκιμάσω. Εεευχαριστώ^. 1
discoboyminimal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρα μία Traditional FA 18ρα και μία Velvet (VG) μηδενική και ένα άρωμα maxx blend. Τώρα αυτά πώς τα σπάω για να πετύχω 9ρα; Μισή 18ρα, μισή μηδενική (άρα VG/PG ~70/30) και το άρωμα το υπολογίζω ξεχωριστά; Πόσα ml αρώματος ενδεικνύονται από την FA για τα κλασικά της υγρά; Αρχικά θα φτιάξω ένα 20μελο να το δοκιμάσω. Εεευχαριστώ^. 69/31 βγαινει η αναλογια και ειναι καλη για αρχη! ξεκινα με 5ml στα 200βασης. σπασε την βαση σε ενα μεγαλο μπουκαλι. μετα ριξε μεσα 5ml αρωμα (κανονικα η FA λεει 1% να ξεκινησεις και να ανεβασεις στην πορεια..) εγω ριχνω 20-25-30 σταγονες στα υγρα μου (20ml μπουκαλακια) που αναλογει σε 1-1.5 ml (για τα 20ml) αρα 10ml αρωμα στα 200ml βασης για μενα..απλα εσυ ξεκινα με 5ml που ειναι safe bet και βλεπεις.η FA λεει 2ml στα 200 βασης..ελεος.. και κουνα το καλα. καθε μερα ενα καλο κουνημα για 1 βδομαδα (αναλογος το αρωμα!) εχει αρωματα που θελουν 1 μηνα για να οριμασουν και εχει αλλα που τα φτιαχνεις και τα ατμιζεις.. και κατευθειαν να το δοκιμασεις δεν παθενεις τιποτα..απλα μπορει να μην αποδωσει το μεγιστο η γευση. 1
Baator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ επειδή είμαι τεμπέλης δεν μπλέκω με αυτές τις περίεργες βάσεις που έχουν λίγο από όλα μέσα. Τα μαθηματικά είναι απλούστατα αν πάρεις μια βάση με νικοτίνη και άλλα 2 μπουκάλια σκέτο VG, σκέτο PG. Η Traditional Flavor Art λέει πως είναι 50% Προπυλενογλυκόλη - 40% Γλυκερίνη - 10% DIW (Απιονισμένο νερό). Μετά σου προτείνει αυτές τις δοσολογίες: Δεν καταλαβαίνω όμως...για να φτιάξω ΤΙ υγρό; Με τι αναλογία VG/PG; Κάτι που δεν ξέρω είναι πως υπολογίζεται το νερό στην βάση. Έχω π.χ. αυτό το προγραματάκι: http://www.steam-engine.org/juice.asp Τι αναλογία VG/PG βάζεις όταν η νικοτινούχα βάση σου έχει μέσα και νερό; (Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα, παρακαλώ κάποιος να απαντήσει!) Από 'κει και πέρα όμως, βλέπω ότι ό,τι υγρό και να θέλω να φτιάξω, πάλι μια ποσότητα καθαρό PG θα την χρειαστώ. Άρα ποιος ο λόγος να πάρω αυτήν την...περίεργη βάση εξαρχής; Απευθύνεται σε αυτούς που κάνουν μόνο μία συγκεκριμένη αναλογία VG/PG; Για το άρωμα απλά να πω πως τα αρώματα της FA είναι από τα πιο δυνατά που κυκλοφορούν, συνήθως η προτεινόμενη δοσολογία είναι 2-5% μαξ σε ένα υγρό. Ξεκίνα με 2% και αναλόγως του πως θα σου φανεί, ανέβα ή κατέβα. 2% σε 20 ml υγρού που θες να φτιάξεις σημαίνει 0.4 ml αρώματος. Καλό θα ήταν να πάρεις μια σύριγγα του 1 ml και να υπολογίζεις έτσι το άρωμα σου, παρά με σταγόνες. 1.5 ml αρώματος σε 20 ml υγρού που λέει ο disco είναι πάρα πολύ (για FA, από άλλες εταιρίες βάζουμε και 15% άρωμα). Επίσης να θυμάσαι ότι περισσότερο άρωμα δεν σημαίνει πλουσιότερη γεύση, υπάρχει η σωστή ποσότητα και μετά όταν πας πολύ πάνω χάνεται τελείως η γεύση γιατί "μπουκώνει" το υγρό σου και το αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θες να πετύχεις. 1
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ ρε σεις. Θα τα τσεκάρω αμέσως μόλις βρω χρόνο.
aGka8l Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 δειτε και αυτά για να σας βοηθήσουν για την ιδιοκατασκευή http://www.steam-engine.org/juice.asp http://ecigvape.com/simple_calc.php http://diy-mixing.com/ http://whatecigarette.co.uk/e-liquid-calculator/ 1
mindtrapper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 @ferongr γιατί το Divino Cigar μου βγάζει μόνο Turkish Tobacco γεύση, άντε με κάτι γλυκό σαν σοκολάτα κάπως; Έτσι πρέπει να είναι; Σε ρωτάω γιατί είχες πει κάποια περίοδο ότι σου άρεσε πολύ κτλ.
giorgos147 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Διάβασα όσα μου είπατε. Με την περιεκτικότητα 10% νερού με βραχυκύκλωσες Baator. Και γω τα είχα φτιάξει μια χαρά στο μυαλό μου με το 50/50... Δε μπορώ να σκεφτώ τώρα τι ποσοστά να βγάλω. Φέρτε μου ένα χαρτί και ένα μολύβι, παρακαλώ. Προσωπικά, επέλεξα έτοιμη νικοτινούχα βάση, για να μη μπλέκω με "καθαρό περιεχόμενο" νικοτίνης. Edit: Βασικά, τι κάθομαι και λέω. Κανονικά, με 50% 18ρας και 50% μηδενικής θα παίξω, αλλιώς πώς θα πιάσω το 9ρι σε νικοτίνη. Απλά θα πέσω σε VG. Δε θα τα βάλω κατευθείαν όλα μαζί. Θα φτιάξω τώρα ένα 20ml να δω πώς θα πάει και βλέπουμε. Ευτυχώς το σκέφτηκα και πήρα μια 10ml και μία 2.5ml σύριγγα. 1
ferongr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 @ferongr γιατί το Divino Cigar μου βγάζει μόνο Turkish Tobacco γεύση, άντε με κάτι γλυκό σαν σοκολάτα κάπως; Έτσι πρέπει να είναι; Σε ρωτάω γιατί είχες πει κάποια περίοδο ότι σου άρεσε πολύ κτλ. Πόσο το άφησες να γίνει; Είναι καιρός που το έχω σταματήσει αλλά θυμάμαι ότι το άφηνα εγώ τουλάχιστον 1-2 βδομάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις