leftis95 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το συγκεκριμένο εδώ και 2 εβδομάδες, το οποίο και πήρα γύρω στα 25 € Τρομερή παραγωγή ατμού. Χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνηθίσω την πνευμονική τζούρα, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου ξεραίνει πολύ τον λαιμό. Βέβαια έκανα 9άρα νικοτίνη, που όπως πληροφορήθηκα αργότερα, είναι too much για πνευμονικό. Όμως ακόμα και με 6άρα με ενοχλούσε. Θα πάω σε 3 άρα μήπως βελτιωθεί. Κάτι άλλο. Το συγκεκριμένο έχει αντίσταση 0.3. Με λίγο ψάξιμο διάβασα, ότι δεν είναι και ότι καλύτερο το sub-ohming γιατί υπερθερμένεται το υγρό και εισπνέεις και άλλες ουσίες. Ισχύει?
NobodyRankXV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Το εχω ταχτοποιησει το θεμα με την gb απλα δεν ξερω μηπως ειναι θεμα ημερων και γινεται τετοιο θεμα Επισης εχω δει αλλους με ημερομηνιες νοεμβριου να εχουν λαβει τα δεματα τους τετοιον καιρο και αυτο που φοβαμαι ειναι το βουτηγμα κυριως Φίλε πολλοί το έχουμε πάθει και σε αλλα φόρουμ ειδικά εκείνες τις μέρες εγω εχω παραγγείλει απο 12/11 και ακόμα τίποτα , λογικά εχει φτάσει Ελλάδα απλα δεν εχει σκαναριστεί ακόμα
najinblue3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 ^ Με τιποτα πανω απο 3αρα νικοτινη, δε παλευεται με τπτ, αυτο με τις 0.3 που λες δεν ισχυει, ειμαι με 0,3εδω κ χρονο+ και δε θελω να παω σε κατι αλλο, γευση ντουμανι κτλπ, πολλα υγρα επισης δινουν κατι παραπανω σε 0,3 απ οτι σε 0,5 πχ Beard vape, Mad Hatter, Suicide bunny etc
leftis95 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 ^ Με τιποτα πανω απο 3αρα νικοτινη, δε παλευεται με τπτ, αυτο με τις 0.3 που λες δεν ισχυει, ειμαι με 0,3εδω κ χρονο+ και δε θελω να παω σε κατι αλλο, γευση ντουμανι κτλπ, πολλα υγρα επισης δινουν κατι παραπανω σε 0,3 απ οτι σε 0,5 πχ Beard vape, Mad Hatter, Suicide bunny etc Να προσέχω τίποτα σε σύσταση υγρού? Πχ παραπάνω vg ή δεν παίζει ρόλο?
najinblue3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Με συσταση δεν εχω ασχοληθει προσωπικα, πολλα παιδια ομως εχουν και μπορουν να βοηθησουν , μεχρι 80% ομως εισαι κυριλα 1
Alexisd1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε πολλοί το έχουμε πάθει και σε αλλα φόρουμ ειδικά εκείνες τις μέρες εγω εχω παραγγείλει απο 12/11 και ακόμα τίποτα , λογικά εχει φτάσει Ελλάδα απλα δεν εχει σκαναριστεί ακόμα Εχω κανει απειρα τηλεφωνα στα ελτα και τα ελτα τα ξυνουνε και απο αυριο θα πιασω τηλεφωνο για αεροδρομιο γιατι μου εδωσαν καποια τηλεφωνα για αναζητηση πακετων απο postnl και αυτων που ξεκινανε το tracking num με rs.Το τηλ ειναι 2103538161 αλλα δεν ξερω αμα εχει καλεσει καποιος ποτε να μας πει εμπειριες και τι λενε στο περιπου Δεν ξερω παντως περνανε οι μερες και το πακετο ακομα να φανει Απορω
Sarandis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τελωνείο σου δώσανε. Απο τη στιγμή που δεν έχει σκαναριστεί δε νομίζω να σου πούνε κάτι παραπάνω. Αν πάρεις πες τι σου είπαν απο περιέργεια.
akpe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι άλλο. Το συγκεκριμένο έχει αντίσταση 0.3. Με λίγο ψάξιμο διάβασα, ότι δεν είναι και ότι καλύτερο το sub-ohming γιατί υπερθερμένεται το υγρό και εισπνέεις και άλλες ουσίες. Ισχύει? Σύμφωνα με την απάντηση του Φαρσαλινού στη συγκεκριμένη έρευνα, σημασία έχουν τα volt που περνάνε από το σύρμα και όχι η αντίσταση. Σε γενικές γραμμές εξαρτάται από τα watt και τα volt, πάνω από τα 5v και δεδομένης της τιμής της αντίστασης -μπορεί- να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά πρακτικά είναι αδύνατον να ατμίσεις.
Alexisd1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τελωνείο σου δώσανε. Απο τη στιγμή που δεν έχει σκαναριστεί δε νομίζω να σου πούνε κάτι παραπάνω. Αν πάρεις πες τι σου είπαν απο περιέργεια. Eννοειται πως θα ενημερωσω απλα μου φαινεται οτι ειναι γενικο το θεμα απο τις απαντησεις αλλων ατομων μεσα απο εδω αλλα και απο ομαδες στο φβ για το ηλ τσιγ Επισης εχω παραγγειλει μεχρι και κατι θηκες για ενα κινητο και αυτες αφαντες ΟΛΑ ΑΦΑΝΤΑ Τελος παντων για οτι νεωτερο επικοινωνω μαζι σας!!!
MerlinB4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπεραααα Ποια η διαφορά στις αντιστάσεις στο κεραμικό σε σχέση με το βαμβακι
Alexisd1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα εφτασαν κατι μπαταριες για το ecig μεσω emirates airlines Ειχα δωσει +10 ευρω για μεταφορικα απο gb Αυτες θα ερθουν στο σπιτι με ελτα κουριερ ή κανονικο ταχυδρομειο?? Ευχαριστω πολυ!!
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το συγκεκριμένο εδώ και 2 εβδομάδες, το οποίο και πήρα γύρω στα 25 € Τρομερή παραγωγή ατμού. Χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνηθίσω την πνευμονική τζούρα, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου ξεραίνει πολύ τον λαιμό. Βέβαια έκανα 9άρα νικοτίνη, που όπως πληροφορήθηκα αργότερα, είναι too much για πνευμονικό. Όμως ακόμα και με 6άρα με ενοχλούσε. Θα πάω σε 3 άρα μήπως βελτιωθεί. Κάτι άλλο. Το συγκεκριμένο έχει αντίσταση 0.3. Με λίγο ψάξιμο διάβασα, ότι δεν είναι και ότι καλύτερο το sub-ohming γιατί υπερθερμένεται το υγρό και εισπνέεις και άλλες ουσίες. Ισχύει? Δοκίμασε πρώτιστα υγρά με περισσότερη VG σε συνδυασμό με την νικοτίνη που σου αρκεί για χτύπημα. Αν μειώσει με την μία την νικοτίνη από 9mg πχ σε 3mg, είναι πολύ πιθανό να το κάνεις πιπίλα το εργαλείο γιατί θα αναζητάς την νικοτίνη που σου λείπει. 1
Baator Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια. Νεος στο ητ( 3 βδομαδες περιπου). Απο modaki εχω αυτο :http://www.gearbest.com/aspire-nx75-_gear/ που απο review που εχω δει λενε πολυ καλα λογια ,αν και δεν ειναι ευρεως διαδομενο. Απο ατμοιποιητη εχω αυτον: http://vapormania.gr/Smok-Brit-Mini-Flavor-Tank , επισης πολυ ικανοποιημενος και απο αυτον λογω της πολυ ωραιας γευσης που δινει (χωρις να εχω δοκιμασει αλλους,αλλα εμενα με ικανοποιει τα αποτελεσμα) Βεβαια οι αντιστασεις τσιμπανε λιγο σε τιμη απο Ελλαδα,αλλα εχω κανει ηδη παραγγελια απο alliexpress. Και τωρα στην ερωτηση: Ξεκινησα diy υγρα. πηρα 20αρα βαση κ 3 μηδενικες απο atmos lab (για να φτιαξω 5αρα) η οποιες ειναι επιεικως για ΠΕΤΑΜΑ. μυριζουν σαν κατουρημενο γκαζον.!! Η δευτερη επιλογη ηταν 1 κιλο vg και 1 κιλο pg απο συνδεσμο. Πολυ ωραια γευση ,αν και γλυκιζει λιγο η vg ( οπως ολες οι γλυκερινες). Θελω να μου προτινεται μια καλη 20αρα (η και παραπανω ) βαση απο Ελλαδα για αμεση αγορα.Δεν με νοιαζει αναλογια vg/pg. Εμένα πάλι μου 'χει σπάσει τα νεύρα αυτός ο ατμοποιητής, κάθε φορά που πάω να τον ξεβιδώσω για να γεμίσω, η αντίσταση μένει στο πάνω καπάκι αντί για κάτω στην βάση, το γυαλάκι μένει στον αέρα και αν δεν είμαι τρομερά προσεκτικός και να το κάνω κάπου με την ησυχία μου, γίνομαι χάλια με το υγρό που φεύγει. Η δε αντίσταση 0.6 βγήκε μάπα εντελώς, κάτι πάει σίγουρα στραβά μαζί της γιατί μετά από 30 ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει/αποκτήσει, είναι η πρώτη αντίσταση που λέω μάπα εντελώς. Την 1.2 δεν την δοκίμασα καν γιατί τον έβαλα στην άκρη τον ατμοποιητή μετά από 2 μέρες που πάλευα με αυτά τα προβλήματα. (Με ενθουσίασε το drip tip του όμως, πολύ το γουστάρω, αυτό χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό). Anyway. Εγώ χτύπησα χτες μια 40άρα τέτοια βάση, 500ml με 45 ευρώ που θεωρώ είναι εξαιρετική τιμή (σε σχέση με αυτές που έπαιρνα μέχρι τώρα τουλάχιστον, έχει και κάτι 100mg βάσεις που συμφέρουν ακόμα περισσότερο αλλά τέτοιες συγκεντρώσεις φοβάμαι να βάλω στο σπίτι). Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω γεύση, αλλά μου την πρότειναν αρκετά άτομα και όλοι ευχαριστημένοι είναι. Στα συν ότι την παρήγγειλα χτες κατά τις 4 το απόγευμα και σήμερα το πρωί κατά τις 10 ήταν στην πόρτα μου και μάλιστα μαζί με δωράκι (κάτι touch screen γάντια για κινητά, άσχετο θα πεις, αλλά ευπρόσδεκτο). http://www.cleansmoke.gr/shop/atmistikes-vaseis/purenic-vegetable-nicotine-base/ Στο ίδιο κατάστημα έχει εκτός από την Purenic και την Nicselect που κυμαίνεται στα ίδια καλά επίπεδα τιμών.
gkarabid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάλι μου 'χει σπάσει τα νεύρα αυτός ο ατμοποιητής, κάθε φορά που πάω να τον ξεβιδώσω για να γεμίσω, η αντίσταση μένει στο πάνω καπάκι αντί για κάτω στην βάση, το γυαλάκι μένει στον αέρα και αν δεν είμαι τρομερά προσεκτικός και να το κάνω κάπου με την ησυχία μου, γίνομαι χάλια με το υγρό που φεύγει. Η δε αντίσταση 0.6 βγήκε μάπα εντελώς, κάτι πάει σίγουρα στραβά μαζί της γιατί μετά από 30 ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει/αποκτήσει, είναι η πρώτη αντίσταση που λέω μάπα εντελώς. Την 1.2 δεν την δοκίμασα καν γιατί τον έβαλα στην άκρη τον ατμοποιητή μετά από 2 μέρες που πάλευα με αυτά τα προβλήματα. (Με ενθουσίασε το drip tip του όμως, πολύ το γουστάρω, αυτό χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό). Anyway. Εγώ χτύπησα χτες μια 40άρα τέτοια βάση, 500ml με 45 ευρώ που θεωρώ είναι εξαιρετική τιμή (σε σχέση με αυτές που έπαιρνα μέχρι τώρα τουλάχιστον, έχει και κάτι 100mg βάσεις που συμφέρουν ακόμα περισσότερο αλλά τέτοιες συγκεντρώσεις φοβάμαι να βάλω στο σπίτι). Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω γεύση, αλλά μου την πρότειναν αρκετά άτομα και όλοι ευχαριστημένοι είναι. Στα συν ότι την παρήγγειλα χτες κατά τις 4 το απόγευμα και σήμερα το πρωί κατά τις 10 ήταν στην πόρτα μου και μάλιστα μαζί με δωράκι (κάτι touch screen γάντια για κινητά, άσχετο θα πεις, αλλά ευπρόσδεκτο). http://www.cleansmoke.gr/shop/atmistikes-vaseis/purenic-vegetable-nicotine-base/ Στο ίδιο κατάστημα έχει εκτός από την Purenic και την Nicselect που κυμαίνεται στα ίδια καλά επίπεδα τιμών. Για πείτε καμιά γνώμη για της Nicselect βάσεις παιδιά γιατί 1000ml 6mg 50/50 στα 23€ + μεταφορικά ειναι μία πολύ καλή τιμή. Μολις τελειωσε ή 500ml βάση που είχα Nic Master (εφτιαξα το τελευταίο soho) και δεν το κρύβω καλή ή τιμή της αλλά από γεύση ή ακόμα χειρότερα μυρωδιά σαν βιομηχανικό υγρό (αλλοστε τι είναι ).Σε καμιά περίπτωση δεν τι λες αγευστη.... Πάντως μέχρι τώρα είμαι κολλημένος στο soho και αν θα φύγω θα είναι μόνο από την τιμή του και μόνο.6€ το μπουκαλάκι 10ml με ποσοστό ανάμειξη 15% (προτεινόμενο 20%) δεν είναι και λίγα.....(για κάποιον σαν εμένα που πινω 30ml σε 3 βαριά ημέρες)
Baator Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Για πείτε καμιά γνώμη για της Nicselect βάσεις παιδιά γιατί 1000ml 6mg 50/50 στα 23€ + μεταφορικά ειναι μία πολύ καλή τιμή. Μολις τελειωσε ή 500ml βάση που είχα Nic Master (εφτιαξα το τελευταίο soho) και δεν το κρύβω καλή ή τιμή της αλλά από γεύση ή ακόμα χειρότερα μυρωδιά σαν βιομηχανικό υγρό (αλλοστε τι είναι ).Σε καμιά περίπτωση δεν τι λες αγευστη.... Πάντως μέχρι τώρα είμαι κολλημένος στο soho και αν θα φύγω θα είναι μόνο από την τιμή του και μόνο.6€ το μπουκαλάκι 10ml με ποσοστό ανάμειξη 15% (προτεινόμενο 20%) δεν είναι και λίγα.....(για κάποιον σαν εμένα που πινω 30ml σε 3 βαριά ημέρες) Ανέβα λίγο στην περιεκτικότητα νικοτίνης και αραίωσε την με μηδενική να πάει εκεί που θες. Με 23 ευρώ παίρνεις 6000mg νικοτίνης ενώ με 45 (διπλάσια τιμή) 20.000mg (3.5 φορές περισσότερο δηλαδή, συμφέρει πάρα πολύ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις