Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι αγορες κανετε απο αμαζον να τις κανετε σε GBP

Αν βαζετε currency σε ευρω τα βγαζει αρκετα πιο ακριβα

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι αγορες κανετε απο αμαζον να τις κανετε σε GBP

Αν βαζετε currency σε ευρω τα βγαζει αρκετα πιο ακριβα

Το ίδιο ισχύει και στο PayPal. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση εκεί είναι να κάνει την μετατροπή σε ευρώ αυτόματα πριν την αγορά. Το είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο thread και όταν δοκίμασα και τα δύο νομίσματα όντως σε ευρώ έβγαινε μεγαλύτερο το ποσό. Οπότε το άλλαξα και όλα ΟΚ :)

Δημοσ.

billara δεν προκειται να βρεις την ευκαιρια που ψαχνεις, νομιζω με τιποτα.

δηλαδη πλεον για να παρεις xbone+fifa/forza day1, θα το πληρωσεις πιο ακριβα απο το να αγοραζες σκετο το xbone + 2 games + ενα καλο καπελο.

οταν βλεπεις ενα πραγμα προς πωληση στο αμαζον, να κοιτας παντα αν το δινει το αμαζον απευθειας, ή καποιος reseller.

συνηθως δεν υπαρχει περιπτωση τριτος να ποθυλαει στο αμαζον καλυτερα απο το αμαζον.

πχ, αν κανεις κλικ στο λινκ σου, λεει "available from these resellers".

πατας λοιπον πανω στους resellers, και βλεπεις τι παιζει...

το forza 5 xbone bundle στις 469 λιρες, στην περιγραφη του αναφερει

"μεταχειρο, αλλα σαν καινουργιο. και χωρις forza, αλλα με fifa, μονο που ο κωδικος για το fifa εχει ηδη χρησιμοποιηθει"

δηλαδη, πιαστο αυγο και κουρεφτο :D

αμεσως απο κατω οσοι πωλητες λενε οτι ειναι "καινουργιο", η τιμη εχει παει στο καπακι στις 569 λιρες, φυσικα συν φπα συν μεταφορικα.

για αυτο εγραψα ψες βραδυ οτι η καλυτερη περιπτωση ΜΑΚΡΑΝ ειναι αυτα που ειχε το amazon το ιδιο, που στην ουσια σου εβγαινε (με παραδοση πριν τα χριστουγεννα)  κανα δεκαρικο παραπανω απο το να περιμενες για να παρεις xbone + fifa απο εδω, οταν και οποτε κυκλοφορησει...

• Like 2
Δημοσ.

"μεταχειρο, αλλα σαν καινουργιο. και χωρις forza, αλλα με fifa, μονο που ο κωδικος για το fifa εχει ηδη χρησιμοποιηθει"

δηλαδη, πιαστο αυγο και κουρεφτο :D

εχει κωδικο το φιφα στο XBONE για να μπεις ονλαϊν?

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω κακά νέα για τη δικιά μου κονσόλα. Χάλασε το drive και Δευτέρα φεύγει για Τσεχία για επισκευή ή αντικατασταση. Ξεκίνησε στα ξαφνικά να κάνει έναν πολύ έντονο θόρυβο και τώρα δε διαβάζει τίποτα. Με τις υγείες μου.

Δημοσ.

από ότι φαίνεται αυτό το θέμα με το drive είναι πιο μεγάλο από ότι νομίζαμε, μόλις χθες μου είπε ένας φίλος ότι είχε το ίδιο πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...