Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φακίρη, το support της MS είναι το μόνο που δεν πρέπει να φοβάσαι αν πάρεις Χμποχ. Πολλά παράπονα μπορεί να έχω για την εμπειρία μου με το 360 και τις 4 φορές που χάλασε, για το support τους δεν έχω κανένα. 

Το Live και, γενικά, το UI του Χμποχ είναι καλύτερα. Το UI μικρή σημασία έχει στην τελική, τα παιχνίδια είναι που μετράνε, ουσιαστικά, αλλά το Live είναι όντως καλύτερα στημένο. 'Η ήταν στο 360, δεν μπορώ να μιλήσω εκ πείρας για το Χ1, κι απ' όσο έχω δει, λείπουν πράγματα, ή έχουν αλλάξει πράγματα προς το χειρότερο, προς το παρόν συγκριτικά με το 360. Αλλά αυτά φτιάχνονται (βέβαια, παρόμοια φτιάχνεται και το PSN, αλλά η Sony πάντα ακολουθεί σε αυτό τον τομέα). Από την άλλη η Sony δίνει και παιχνίδια, κι αν έχεις PS3 πιθανώς θα έχεις Plus (που πιθανώς θα κρατήσεις για τα παιχνίδια του PS3), οπότε έχεις ήδη 3 παιχνίδια για το PS4. Ζύγισμα προτιμήσεων κι απαιτήσεων είναι, πλέον, το Live vs PSN. 

Το μόνο μείον δυνητικά στην περίπτωσή σου αν πάρεις Χ1 είναι ότι, όπως λες, δεν ξέρεις κανέναν που να είχε ή έχει Χμποχ. Οπότε ούτε παιχνίδια θα μοιράζεσαι (αλήθεια, στο κομμάτι του game sharing τι παίζει με το Χ1; Ισχύει ό,τι και στο 360; ), ούτε θα έρχονται φίλοι με το χειριστήριο και το παιχνίδι τους να παίζετε ούτε θα παίζεις μαζί τους online. Αυτά δεν ξέρω πόσο σημασία έχουν για σένα, οπότε εσύ θα τα κρίνεις. Για μένα, πχ, μετράνε, γι' αυτό και πάντα παίζει σύσκεψη με 2-3 στενούς φίλους πριν αγοραστεί νέα κονσόλα. 

Το controller είναι καλύτερο. Τελεία. :P

Ωστόσο, το χειριστήριο του PS4 έχει βελτιωθεί παραπάνω από αισθητά σε όλα. Εχει επίσης το καλό ότι μπορείς να του συνδέσεις ό,τι ακουστικά θες εσύ με 3μισάρι βύσμα και να βγάζει και τον ήχο του παιχνιδιού κανονικά, όχι μόνο το τσατ. 

Το ότι έχει μπαταρίες δεν ξέρω αν το λες καλό. Εγώ το λέω άρμεγμα από την MS για να σου πουλάει τα επαναφορτιζόμενα πακέτα της.

Τώρα, για τη διαφορά των παιχνιδιών είναι πολύ νωρίς, θεωρώ, για να κρίνουμε. Τα νούμερα λένε ότι θα είναι εμφανής, περισσότερο απ' ό,τι ήταν μεταξύ 360 - PS3. Το καλύτερο θα ήταν να περίμενες ως το ερχόμενο φθινόπωρο, ή τουλάχιστον το καλοκαίρι. Αν βιάζεσαι να πάρεις κονσόλα τώρα θα πρέπει να το κάνεις γνωρίζοντας ότι παίρνεις ρίσκα σε διάφορα επίπεδα. 

Για τις λοιπές υπηρεσίες τηλεόρασης και τα σχετικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως σχεδόν τίποτα από αυτά δε θα υποστηρίζεται στην Ελλάδα, οπότε μην παρασυρθείς από το hype που πουλάει η MS σε αυτό το κομμάτι. 

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιαυτό δεν βιάζομαι να πάρω καινούρια κονσόλα και θέλω να τις δω και απο κοντά ωστέ να δώ και τις διαφορές + αν κάποιο απο την μεριά της tv θα πιάνει και εμάς. πχ κάπου διάβασα ότι θα έχει κάποια κανάλια eurosport κλπ και αν ναι να δώ και ποια κανάλια είναι.

4 κονσόλες ψψψψψ... εγω το πσ3 το έχω απο τις πρώτες μέρες τόσο εύκολα χάλαγαν τα xbox?

Δημοσ.

"το halo ειναι η σημαντικοτερη πνευματικη μας ιδιοκτησια, δεν προκειται να κανουμε τιποτα ανουσιο με αυτο"

αυτα δηλωσε ο spencer, για το επερχομενο HALO TV SHOW που φτιαχνεται μαζι με τον ..σπιλμπεργκ.

πηγα να κανω και copy-paste τα εδαφια, αλλα η μηχανη του forum μου ελεγε οτι "απαγορευονται τα greeklish", opote bazv mono to link.

http://www.oxm.co.uk/68935/halo-is-our-most-important-ip-says-microsoft-tv-show-wont-be-filler/

αϊντε να δουμε..

• Like 1
Δημοσ.
Zampella Shares More Details on Titanfall’s 6 vs 6 Player Count and AI: it’s a “Crazy Experience”

Μολις το διαβασα , η αντιδραση μου ηταν "μονο 6 εναντιον 6" wtf???

Αλλα μετα σκεφτηκα , οτι αν θελω 64 ατομα , πανικο ελικοπτερα  αεροπλανα και .....crashαρισματα υπαρχει το BF4

Aν θελω COD ....υπαρχει το COD

και ειμαι ανοιχτος λοιπον σε νεες προτασεις Multiplayer.

Σιγουρα τα παιχνιδια θα ειναι μικροτερης διαρκειας , και καθε ματς θα ειναι πιο "προσωπικο" . Θα θυμασαι ποιος σε σκοτωσε και πως, και θα υπαρχει μεγαλυτερη κοντρα και αντιπαλοτητα. Αυτο ειναι καλο

Το αρνητικο ειναι πως αν δεν βαλουν ενα mode "mercenaries" ή οπως τελος παντων λεγοταν εκεινο το Mode του COD που ολοι οσοι παιζαν δεν ειχαν ομαδα αλλα ηταν μονοι τους και ψαχναν για παιχνιδι, βλεπω το Titanfall σε πολυ λιγο χρονο να γινεται team/clan πανηγυρι και τελειως frustrating για τον casual gamer και για οσους προσπαθουν να παιξουν χωρις ομαδα.

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά με μια μικρή καθυστέρηση η κονσόλα έφυγε εχθές για Τσεχία για επισκευή ή αλλαγή. Είχα χάσει το προηγούμενο ραντεβού με τη ups και ξανασυνδεσα τη κονσόλα μέσα στις γιορτές και δούλευε κανονικά... Πίστεψα ότι μπορεί ναι είχε μπει κανένα σκουπιδακι μέσα και για αυτό να έκανε θορύβους και να μη διαβάζει τα cd. Μετά απο δυο μέρες το cd drive τίναξε τελείως.. Ότι cd και να έβαζα μέσα δεν έκανε τίποτα. Όπως και να έχει θα ενημερώνω για να ξέρουν και οι λοιποί κατόχοι του xbox one τι παίζετε με το after sales της Microsoft. Μέχρι στιγμής πάντως μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Την Τρίτη 14 η κονσόλα θα είναι Τσεχία οπότε απο 15 και μετά θα δώσω update με το τι γίνετε. Καλή χρόνια σε όλους αν και καθυστερημένα!

• Like 3
Δημοσ.

Στο amazon παιδια πως γινεται παραγγελια γιατι δεν γνωριζω ,κανω λογαριασμο καταθετω τα λεφτα μεσω visa και το στελνουν με ταχυδρομειο ? Ελλαδα στελνουν ?

Δημοσ.

Στο amazon παιδια πως γινεται παραγγελια γιατι δεν γνωριζω ,κανω λογαριασμο καταθετω τα λεφτα μεσω visa και το στελνουν με ταχυδρομειο ? Ελλαδα στελνουν ?

Κανονικά και με το νόμο στέλνουν με χρήση πιστωτικής , σε μεγάλα πακέτα  στέλνουν με κούριερ.

Δημοσ.

Τελικά με μια μικρή καθυστέρηση η κονσόλα έφυγε εχθές για Τσεχία για επισκευή ή αλλαγή. Είχα χάσει το προηγούμενο ραντεβού με τη ups και ξανασυνδεσα τη κονσόλα μέσα στις γιορτές και δούλευε κανονικά... Πίστεψα ότι μπορεί ναι είχε μπει κανένα σκουπιδακι μέσα και για αυτό να έκανε θορύβους και να μη διαβάζει τα cd. Μετά απο δυο μέρες το cd drive τίναξε τελείως.. Ότι cd και να έβαζα μέσα δεν έκανε τίποτα. Όπως και να έχει θα ενημερώνω για να ξέρουν και οι λοιποί κατόχοι του xbox one τι παίζετε με το after sales της Microsoft. Μέχρι στιγμής πάντως μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Την Τρίτη 14 η κονσόλα θα είναι Τσεχία οπότε απο 15 και μετά θα δώσω update με το τι γίνετε. Καλή χρόνια σε όλους αν και καθυστερημένα!

Καλή χρονιά φίλε και γρήγορα να ξανά χαρείς την κονσόλα,περιμένουμε νέα !

@konstantinos77 αν πάρεις από αμαζον θα σου έρθει με ups η DHL συνήθως ups από ότι έχω πάρει εγώ τουλάχιστον το one και άλλες αγορές που έκανα θα έχεις και track id, αν επιλέξεις στάνταρ μεταφορικά θα σου έρθει μέσα σε 3-5 μέρες και με εξπρές σε 1-2 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

amazon.uk στελνει με UPS, το κουτι μεσα σε αλλη, μεγαλυτερη κουτα, εχεις tracking number και η απλη αποστολη εχει σε 5 μερες παραδοση/παραλαβη στην πορτα σου με υπογραφη.

μονο προσεξε, γιατι στην Ελλαδα αυτοι οι κουριερ ΔΕΝ δουλευουν σαββατοκυριακα, ειτε κανονικη αποστολη ειτε εξπρες, οποτε υπολογισε τα σωστα για να μην μεινεις καβ..μενος :D

Δημοσ.

Μην ξεχασεις να βαλεις πληρωμη σε GPB. Προσεξε το. Default θα σου βγαλει σε EUR (προφανως βλεπει το localization απο τον browser αυτοματα) οταν κανεις checkout, γιατι κανει εκεινο μετατροπη με δικα του rates τα οποια ειναι εις βαρος του αγοραστη. Βγαινει περισσοτερο το ποσο σε EUR. Οποτε ασε να κανει τη μετατροπη η τραπεζα.

Offtopic: Με UPS μια VAX σκουπα εγινε dispatched και απεσταλη στις 6 Ιανουαριου απογευμα. Στις 7 Ιανουαριου κατα τις 14:30 μου χτυπησαν το κουδουνι και την ειχα σπιτι

• Like 1
Δημοσ.

Offtopic: Με UPS μια VAX σκουπα εγινε dispatched και απεσταλη στις 6 Ιανουαριου απογευμα. Στις 7 Ιανουαριου κατα τις 14:30 ....

offtopic2: τι ειδους ..gadgetια ειναι η vax σκουπα? για ενημερωσε σε παρακαλω, ευκαιρια να το παιξω και ψαγμενος στην γυναικα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...