Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάθος το έθεσα,και εγώ πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό να φέρουν και το office στην κονσόλα , γιατί αυτόματα το XBOX ONE αποκτά έξτρα χρησιμότητα πολύ πέρα από τα συνηθισμένα.

Btw δεν κατάφερα να βρω την συνέντευξη του Phil Spencer, που αποκλείει το ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Πήγα σε τέσσερα Seven Spot στη Θεσσαλονίκη και σε κανένα δεν είχε παιχνίδια για το Xbox One, παρά μόνο 2-3 (FIFA, Forza Horizon). Πραγματικά ξενέρωσα φουλ... Υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα στην πόλη που να έχει προς ενοικίαση παιχνίδια; 

Δημοσ.

Πήγα σε τέσσερα Seven Spot στη Θεσσαλονίκη και σε κανένα δεν είχε παιχνίδια για το Xbox One, παρά μόνο 2-3 (FIFA, Forza Horizon). Πραγματικά ξενέρωσα φουλ... Υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα στην πόλη που να έχει προς ενοικίαση παιχνίδια; 

Χλωμό. Φέρνουν μόνο ό,τι έχει ζήτηση, οπότε καταλαβαίνεις... ψάξου σε αγγελίες.

• Like 1
Δημοσ.

Α ναι; Κρίμα, αν έβγαζαν και office για το XBONE θα τσίμπαγα ένα για τη δουλειά μου, προκειμένου να αντικαθιστούσα το πισί του γραφείου. Βλακεία κάνουν πάντως, πιστεύω υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται σαν εμένα.

Oh well...

πάρε μια alienware κονσόλα ή φτιάξε ενα media center pc και άσε το "oh well"

• Like 1
Δημοσ.

Νοικιασα απο Seven το Recore ετσι για κατι αναλαφρο platform/shoter και .. παιζει να εχει τα χειροτερα loading times που εχω δει + 3 κολληματα γιατι ετσι . Και αφου κατεβασε 5-6 giga patch τιποτα .... καλα κανουν και το κραζουν

Δημοσ.

Α ναι; Κρίμα, αν έβγαζαν και office για το XBONE θα τσίμπαγα ένα για τη δουλειά μου, προκειμένου να αντικαθιστούσα το πισί του γραφείου. Βλακεία κάνουν πάντως, πιστεύω υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται σαν εμένα.

Oh well...

Better integrated keyboard + mouse support θα ερθει σε ολα τα X1 (Original & S).

Φυσικά, ήδη υπάρχει keyboard support (σύνδεση με usb, όχι bluetooth) για apps. Μπορείς να κάνεις navigate στο dashboard με left-right arrow key, ενώ μερικά πλήκτρα είναι συμβατά (π.χ. με το windows πλήκτρο μπορείς να πας πίσω στο home).

Αν θέλεις μεγαλύτερη υποστήριξη και touch, μπορείς να εγκαταστήσεις σε κινητό ή σε tablet (βολεύει καλύτερα), το Xbox Smartglass App.

Επίσης, αρχές του 2017 έρχεται σε όλα τα X1 και υποστήριξη DTS-X και Dolby Atmos support.

Δημοσ.

Νέα δήλωση από τον Phil Spencer

Μιλώντας στο Game Informer, ο Phil Spencer διευκρίνισε τις προθέσεις της Microsoft με το νέο Xbox που φέρει την κωδική ονομασία Project Scorpio. Συγκεκριμένα, η εταιρία δεν σκοπεύει να διαθέτει διαρκώς στην αγορά νέες κονσόλες, όπως πολλοί gamers φοβήθηκαν μετά την ανακοίνωση του Scorpio.

Δημοσ.

Το αντιγραμμένο δισκάκι του 360 δεν μετράει ε; :P :devil:

Τι φοβερό παιχνίδι ρε παιδιά. Έπρεπε να τα βγάζουν στο store αυτά τα πράγματα για να τα αγοράσουμε στο Χ1.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...