SaFiS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ξεστοκάρισμα FTW!!! Πρώτα το iPhone 6S 64GB στα 499€, τώρα το XBOX... Ζούμε μεγάλες στιγμές...
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 προσφορα πολυ καλη, xbox one 1TB + rise of the tomb raider = 199E https://www.germanos.gr/product/xbox-one-1tb-rise-of-the-tomb-raider/20308449/ Σκότωμα. Εγώ θα την τσίμπαγα χθές με αυτη την παιχνιδάρα.
ralistas13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 παιχνιδια xbox 360 με 3D support παιζουν στο xbox ONE? καλησπερα φιλοι/φιλες. Ξερει κανεις εαν τα παιγνιδια που παιζουν στο xbox 360 με stereoskopic 3D θα παιζουν 3D εικονα και στο χβοχ one? το one εχει επιλογη ενεργοποιησης 3D απο τα settings σιγουρα, αλλα μηπως δεν αναπαραγει 3D games του 360 και παιζει μονο 3D games αποκλειστικα για xbox one? αν παιζουν ενδιaφερομαι για αγορα καποιο απο τα παρακατω 3D games του 360 (compatible με to one) αν τα διαθετει κανεις προς πωληση : DOOM 3 BFG edition, Crysis II, III, COD black ops II, Silent Hill : Downpour, Gears of War 3. επισης για xbox one games with 3D support DOOM 4, Titan Fall 2, Tom CLancy's The Division, μεταχειρισμενα.. Γιαννης..
johng4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καινούργιος κάτοχος και έχω μία απορία. Γιατί στο store τα παιχνίδια είναι πιο ακριβά σε ευρώ από ότι σε δολλάρια? Πχ 89e για το πακέτο Titanfall 2 + b1 ενώ αν μπω με αμερικάνικο region 75$. Αν αγοράσω σε $ δεν θα μπορέσω να παίξω?
jokul7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ΧΒΟΧ ΟΝΕ 1ΤΒ + Gears of War 4 + 3μήνες Gold = 189ευρώ... http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/169078-microsoft-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-xbox-one-1tb-&-gears-of-war-4-&-xbox-live-3-month-gold-card 1
kistos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πριν από κανά μήνα αγόρασα το Xbox One Slim. Τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι στο χειριστήριο υπάρχει θέμα με το κουμπί RB, καθώς στα δέκα χτυπήματα ζήτημα είναι να πιάνει τα δύο. Φαίνεται πως είναι προβληματικό. Καλύπτεται από την εγγύηση; Πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το αγόρασα;
Alejandro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πριν από κανά μήνα αγόρασα το Xbox One Slim. Τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι στο χειριστήριο υπάρχει θέμα με το κουμπί RB, καθώς στα δέκα χτυπήματα ζήτημα είναι να πιάνει τα δύο. Φαίνεται πως είναι προβληματικό. Καλύπτεται από την εγγύηση; Πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το αγόρασα; Προφανώς. 1
SaFiS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Άνοιξε RMA κατευθείαν στην MS. Από το μαγαζί που το πήρες, πιθανότατα δεν θα βγάλεις άκρη... Ακολούθησε το link, κάνε register τo ΧΒΟΧ και άνοιξε τίκετ για επισκευή... https://support.xbox.com/el-GR/my-account/warranty-and-service/getting-your-product-serviced 1
kistos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Άνοιξε RMA κατευθείαν στην MS. Από το μαγαζί που το πήρες, πιθανότατα δεν θα βγάλεις άκρη... Ακολούθησε το link, κάνε register τo ΧΒΟΧ και άνοιξε τίκετ για επισκευή... https://support.xbox.com/el-GR/my-account/warranty-and-service/getting-your-product-serviced Φίλε μου έκανα τη διεργασία. Για να καταλάβω πρέπει να κανονίσω να έρθει κάποιος από τη UPS για να παραλάβει το δέμα ή πρέπει να το πάω εγώ στην εταιρία;
Liakos10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, φρέσκος xbox one user και θα ήθελα να μου πείτε αν ψωνίζω άφοβα από κλειδάδικα (g2a κλπ), συγκεκριμένα το AC unity πουλιέται από 2.20€ (wtf??) και επίσης οι κάρτες για gold είναι σε καλές τιμές. Pc games έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς προβλήματα, ισχύουν τα ίδια και για xbox; Φχαριστώ.
greekboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, φρέσκος xbox one user και θα ήθελα να μου πείτε αν ψωνίζω άφοβα από κλειδάδικα (g2a κλπ), συγκεκριμένα το AC unity πουλιέται από 2.20€ (wtf??) και επίσης οι κάρτες για gold είναι σε καλές τιμές. Pc games έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς προβλήματα, ισχύουν τα ίδια και για xbox; Φχαριστώ. το πηρα χθες απο cdkeys.com στα 2.99. αριστες εντυπωσεις απο το site μεσα σε 5λεπτα που πατησα το buy, κατεβαινε ηδη το παιχνιδι στο xbox μου. το g2a εχω τσεκαρει μερικες φορες αλλα το φοβηθηκα με τα τελευταια review εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις