lak10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 το Divinity μεχρι τις 28/11 στα 13.75 ευρω για κατοχους gold οποιος το παρει ας με κανει add για co-op mitsos17 https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/divinity-original-sin-enhanced-edition/bpnsjszcrppf
johng4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Έχω το Xbox με το καινούργιο controller με το 3.5" jack για ακουστικά. Έχω συνδέσει 2 διαφορετικά ακουστικά και κανένα δεν παίζει. Μόνο το μικρόφωνο δουλεύει. Για να έρχεται και ο ήχος και να μην ακούγεται από την tv πρέπει να πάρω αυτό το adapter η έχει τίποτα αλλά settings?
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ^^Κι εγώ έχω αυτή την απορία. Έχω δύο S controllers και σε ότι συσκευή τα έχω συνδέσει (X1, PC, Steam Link, android) δεν λειτουργεί ο ήχος από το jack ούτε με τα Cloud II, ούτε με random ψείρες ακουστικά. Εάν ο adapter είναι απαραίτητος για να παίξουν τα ακουστικά στο gamepad, τότε γιατί όλοι θεώρησαν την αλλαγή από την proprietary θύρα σε jack σαν κάτι ουσιώδες;
mikele13- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σε μένα οποιοδήποτε ζευγάρι ψειρας ακουστικά από ότι να ναι κινητό δουλεύει μια χαρά ήχος και μικρόφωνο
NickTG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Με Xiaomi Hybrid και Hyper X Cloud που έχω δουλεύει κανονικά. Έχετε ανεβάσει την ένταση των ακουστικών από τις ρυθμίσεις?
garrett156 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 και εγω με τα ακουστικα απο το mls το κινητο ακουω μια χαρα.
johng4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Η ένταση είναι στο φουλ και από τις ρυθμίσεις του xbox και από τα ακουστικά. Και το θέμα ότι ακούγεται από την τηλεόραση σημαίνει ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι τα αναγνωρίζει κανονικά και το μικρόφωνο δουλεύει τέλεια. Καμία ιδέα? Να φταίνε και τα 3 ζευγάρια που δοκίμασα?
kalampakas. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα,σε αναμονη του πακετου να ερθει και ψαχνομαι για παιχνιδια.απο online shops εκτος απο cdkeys ποια ειναι δοκιμασμενα-αξιοπιστα;ευχαριστω
greekboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Για τα ακουστικά καμία φορά πρέπει να δοκιμάσεις πάνω από μια φορά να τα συνδέσεις για να έρθει ο ήχος στα ακουστικά... Γιατί δεν ξέρω, δουλεύει πάντως
Chrysostomos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 το τσάκωσα και εγώ με την τρέχουσα προσφορά. τεράστια αλλαγή με το μακρινό 360...
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να κάνεις browse το ρημαδοshop μέσω browser όπως στο psn? Όχι να σου δείξει 5-10 παιχνίδια που νομίζει το xbox.com. Αλλα κανονικό store με κατηγοριοποίηση/sales κτλ Τώρα θυμήθηκα πόσο απαίσια σάπιο είναι το store στο ίδιο το xbone και συνειδητοποιώντας οτι δε βρίσκω εύκολα ένα online marketplace tilτάρω.... εδιτ: Αυτό είναι ότι πιο κοντά σε ανθρώπινο shop μπόρεσα να βρώ. https://www.microsoft.com/el-gr/store/top-paid/games/xbox Σάπιοι. 1
ababapanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδια σύμφωνα με αυτήν την ειδηση http://www.enternity.gr/Article/Xbox-One-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-BD-R-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-BD-RE-discs/39630.html πλεον το xbox ONE με το τελευταίο firmware update , μπορεί πλέον να αναπαράγει και εγγεγραμμένα bluray δισκάκια , ταινιες γραμμένες σε BD-R κλπ. Μπορεί κάποιος που το δοκιμαςε Και του δούλεψε να το επιβεβαιώσει; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2016 από ababapanos
Chrysostomos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μια απορία αρχάριου στο One. την ώρα που παίζουμε,πως τραβάμε screenshot?
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μια απορία αρχάριου στο One. την ώρα που παίζουμε,πως τραβάμε screenshot? Πατάς γρήγορα δυο φορές το μεγάλο Χ στο χειριστήριο. Διπλό γρήγορο ταπ, όχι βαθύ πάτημα. Και μετά απλα πατάς να το σώσεις. 1
Chrysostomos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πατάς γρήγορα δυο φορές το μεγάλο Χ στο χειριστήριο. Διπλό γρήγορο ταπ, όχι βαθύ πάτημα. Και μετά απλα πατάς να το σώσεις. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις