ilos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Παιδες επειδη δε μου περισευουν 3K για νεα gpu & cpu τη προκειμενη περιοδο 😆 εχω καμια ελπιδα με το συστημα μου να πιασω 60αρι με λιγο πετσοκομα εδω και εκει με ψιλο αξιοπρεπη ποιοτητα γραφικων ή θα μου τρεχει με 20 fps στα low? Να μη μπω καν στη διαδικασια να το αγορασω δλδ αν ειναι ετσι γιατι ειδα λιγα benchmark video και τρομαξα..... 1080p60 low/medium είσαι.
vins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Λοιπόν η ταπεινή μου προσωπική γνώμη: Αγόρασα μέσω steam για να μπορέσω να παίξω κανα 2ωρο και να αποφασίσω αν θα κάνω refund και θα κρατήσω τα λεφτα μου ή αν θα κάνω refund και θα τα δώσω 100% CDPR. Την πρώτη ώρα όντας επηρεασμένος από το hype φυσικά, πιεζα τον εαυτό μου να συγχωρεσει πράγματα. Όπως compromises στα γραφικά (δεν εχω 3090 αλλα ούτε και καμια 570). Όπως το fact ότι δειχνει port από console. Όπως το γεγονός ότι το interaction είναι φτωχό και τα npcs είναι βαρετά (για τέτοιου είδους game). Τελικά το γεγονός ότι "με άφησε" να το κλείσω στο 2ωρο με επιβεβαίωσε. Το ήθελα πραγματικά να μου αρέσει (ακομη κι αν ήξερα ότι το υπερβολικο hype δε θα λειτουργούσε πολύ υπερ) και το γεγονός ότι ακόμη δεν ξέρω πώς νιώθω εντέλει απαντάει μόνο του. 3
Alastor192 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, vins είπε Απόκρυψη περιεχομένων Παντως στο γειτονικό θέμα για κονσόλες πέφτει πολύ κλαμα και θάψιμο και από ότι είδα οχι άδικα... Μεγάλο fail της πολωνεζας σε αυτά τα platforms που αγγίζει τα όρια της εξαπάτησης! Το λαθος της CD Project ειναι οτι ουδεποτε εδειξε το performance σε base consoles,ουτε εδωσε τετοιες εκδοσεις για review. Καποιος κατοχος τετοιας κονσολας μπορει να θεωρει οτι εξαπατηθηκε λογω ελλειψης footage. Ωστοσο ενα τετοιο παιχνιδι open world,με τετοιο density και λεπτομερεια(για open world) , δεν ξερω αν θα μπορουσε ανθρωπινως να τρεξει καλυτερα σε τετοια hardware. Δηλαδη δεν θεωρω πως εχουν πολλα περιθωρια για optimize σε hardware 7ετιας. Τελικα το delay 3 εβδομαδων παιζει να γινει μονο μονο για να κερδισουν χρονο, ουτως ωστε περισσοτερος κοσμος να κανει upgrade σε next gen consoles,για να μεινει λιγοτερο ποσοστο κοινου δυσαρεστημενου. ΥΓ: Μου θυμιζει το Shadow of Mordor,που στο PS4 φαινοταν πανεμορφο και η PS3 version μια παρωδια 1
hellraiser2030 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε 1080p60 low/medium είσαι. εδω φιλε μου σε 5600χ με 3080 δεν πίανεις 60 fps χαλια τα πραγματα τελικα.
ilos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Επειδή στο Cyberpunk 2077 μάλλον έχουν παρόμοιες επιδόσεις οι κάρτες μας με βάση το Guru3D, πως τα κατάφερες και έχεις 70-90 fps; Σε ανοικτούς χώρους έχεις τόσα; Έχεις βάλει και κάποια settings στο Low; Επίσης, γενικά η βέλτιστη τιμή για το Sharpening είναι 0,20; H μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι το έβαλες τόσo; Είπαμε όλα medium τέσταρα και η area δεν πρέπει να ήταν ιδιαίτερα απαιτητική (το χολ έξω από την τουαλέτα που ξεκινάς σαν corporate). Τα crowds τα έχω στο medium επίσης ίσως παίζει ρόλο. Λογικά έξω θα είμαι 10-20 fps παρακάτω. Το sharpening το είχα μειώσει αρκετά γιατί σε άλλα games χτύπαγε άσχημα στο 50% ή έκανε και artifacts. Το CP θέλει λίγο παραπάνω sharpening σίγουρα από 20%. 5 λεπτά πριν, vins είπε Όπως compromises στα γραφικά (δεν εχω 3090 αλλα ούτε και καμια 570). Well η 580 δεν απέχει το ίδιο με την 3090 όσο και με την 570.😁 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από ilos 1
vins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε Είπαμε όλα medium τέσταρα και η area δεν πρέπει να ήταν ιδιαίτερα απαιτητική (το χολ έξω από την τουαλέτα που ξεκινάς σαν corporate). Τα crowds τα έχω στο medium επίσης ίσως παίζει ρόλο. Λογικά έξω 8α είμαι 10-20 fps παρακάτω. Well η 580 δεν απέχει το ίδιο με την 3090 όσο και με την 570.😁 Well 5700xt oc εχω 😅
aekoriginal21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 5 minutes ago, vins said: Λοιπόν η ταπεινή μου προσωπική γνώμη: Αγόρασα μέσω steam για να μπορέσω να παίξω κανα 2ωρο και να αποφασίσω αν θα κάνω refund και θα κρατήσω τα λεφτα μου ή αν θα κάνω refund και θα τα δώσω 100% CDPR. Την πρώτη ώρα όντας επηρεασμένος από το hype φυσικά, πιεζα τον εαυτό μου να συγχωρεσει πράγματα. Όπως compromises στα γραφικά (δεν εχω 3090 αλλα ούτε και καμια 570). Όπως το fact ότι δειχνει port από console. Όπως το γεγονός ότι το interaction είναι φτωχό και τα npcs είναι βαρετά (για τέτοιου είδους game). Τελικά το γεγονός ότι "με άφησε" να το κλείσω στο 2ωρο με επιβεβαίωσε. Το ήθελα πραγματικά να μου αρέσει (ακομη κι αν ήξερα ότι το υπερβολικο hype δε θα λειτουργούσε πολύ υπερ) και το γεγονός ότι ακόμη δεν ξέρω πώς νιώθω εντέλει απαντάει μόνο του. Συμφωνώ σε οτι λές, απλά ας του δώσουμε και χρόνο. Αυτό με το hype είναι που νομίζω οτι έκανε πολλούς απο μας να είμαστε πιο επικριτικοί αλλά δεν βοήθησε και το πόσο ακραία το έκανε hype η ίδια η εταιρία.
ilos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, vins είπε Well 5700xt oc εχω 😅 Α συγχωρεμένος τότε.😁 Δε θα έπρεπε να έχεις μεγάλα θέματα με αυτή τη κάρτα.
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Anastazio είπε με 8700κ και 5700xt 3440*1440 τον νιωθω τον πονο παντως...medium παλευεται,στα high θελει ζογκλερικα! Για πες πως παει ειμαι με ακριβως ιδιο cpu/gpu και αναλυση. Medium θα βγαζει 50+fps να δουλευει και το freesync τουλαχιστον?
aekoriginal21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Just now, Arkin said: Για πες πως παει ειμαι με ακριβως ιδιο cpu/gpu και αναλυση. Medium θα βγαζει 50+fps να δουλευει και το freesync τουλαχιστον? Μεγάλη υπόθεση αυτό με το freesync range. Νομίζω οτι πιο πολύ μου έχει κακοφανεί στο game οτι πέφτω στα 40αρια κι έχω καλομάθει με 60 + freesync. Βέβαια τα έβαλα όλα low εκτός απο lod και ambient occlusion και με με cas στο 90 παίζω με 45-65.
vins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Συμφωνώ σε οτι λές, απλά ας του δώσουμε και χρόνο. Αυτό με το hype είναι που νομίζω οτι έκανε πολλούς απο μας να είμαστε πιο επικριτικοί αλλά δεν βοήθησε και το πόσο ακραία το έκανε hype η ίδια η εταιρία. Πίστεψέ με μόλις τελειωσε το download, ειχα πρώτη φορά μετά από χρόνια τέτοια χαρα και προσμονή και ξανανιωσα εφηβος 😂 Απλά επειδή δεν είμαι πια, σκέφτηκα κάποια πράγματα, τα ζυγισα και αποφάσισα προσωπικά οτι τα 60€ αυτή τη στιγμή για εμένα δεν τα αξίζει. Ίσως τα αξίζει σε λίγο καιρό, ίσως όμως και όχι και αξίζει να δω πως θα πάει για να δω αν θα δώσω λιγότερα. Δεν είμαι τσιπης, ωστόσο όπως δε θα έδινα ολο το ποσο σε ένα μαστορα που θα μου έταζε εκπληκτικό αποτέλεσμα και τελικά άφηνε το σπιτι μπ@ρντελ@, έτσι θα πράξω κι εδώ 😅 1 λεπτό πριν, ilos είπε Α συγχωρεμένος τότε.😁 Δε θα έπρεπε να έχεις μεγάλα θέματα με αυτή τη κάρτα. Θέματα ιδιαιτερα δεν είχα, αλλά δεν με έκανε και να το καταευχαριστηθω. Αλλά εδώ το ίδιο λένε και άνθρωποι με 3080...
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Μεγάλη υπόθεση αυτό με το freesync range. Νομίζω οτι πιο πολύ μου έχει κακοφανεί στο game οτι πέφτω στα 40αρια κι έχω καλομάθει με 60 + freesync. Βέβαια τα έβαλα όλα low εκτός απο lod και ambient occlusion και με με cas στο 90 παίζω με 45-65. Τα freesync/gsync θα κανουν ολη τη δουλεια για οσους δεν εχουν καρτα με DLSS. To monitor εχει 48-100hz freesync range αλλα αν πεφτει κατω απο 48 θα πρεπει να παιξω με CRU ωστε να ριξω το freesync range κατω απο τα 48 ισως να πηγαινει μεχρι 30. Ετσι καπως θα παλευετε η κατασταση ωστε να κρατησουμε και το fidelity των γραφικων για τι αν ειναι να παμε σε low για 50+fps σε τετοια αναλυση ζητω που καηκαμε.
ilos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Κάτι άλλο που δοκίμασα και ξέχασα να το αναφέρω πριν. Ενώ το dualshock4 είναι μια χαρά, το dualsense δε το βλέπει το game παρόλα που στα υπόλοιπα steam games δουλεύει κανονικά. 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Τα freesync/gsync θα κανουν ολη τη δουλεια για οσους δεν εχουν καρτα με DLSS. To monitor εχει 48-100hz freesync range αλλα αν πεφτει κατω απο 48 θα πρεπει να παιξω με CRU ωστε να ριξω το freesync range κατω απο τα 48 ισως να πηγαινει μεχρι 30. Ετσι καπως θα παλευετε η κατασταση ωστε να κρατησουμε και το fidelity των γραφικων για τι αν ειναι να παμε σε low για 50+fps σε τετοια αναλυση ζητω που καηκαμε. Τυχερός είσαι εμένα το δικό μου έχει το ίδιο range αλλά sub54 αρχίζει το flickering. 1
Herald Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Kαλά το game είναι απίστευτο, τα video does not do it justice. Τα γραφικά τινάζουν σαγόνια απλά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όντως επιβεβαιώνω ότι με max settings + RT σε 4Κ δεν στέκεται κανένα γκέιμ δίπλα, ούτε καν το RDR 2. Η εικόνα είναι ξυράφι. Το YT το αδικεί πολύ, ειδικά στις υφές. Τις δικαιολογεί απόλυτα τις απαιτήσεις στα max. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Psycho_Warhead 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα