Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Aπο οτι βλεπω η καρτα θελει DLSS και πολυ δυνατη καρτα για high σε μεγαλες αναλυσεις. Ας το παιξουμε και σε κανα χρονο δεν πειραζει. 

Με 540 ευρω αυτη τη στιγμη που μιλαμε (aka 3060 ti) μπορεις να παιξεις το συγκεκριμενο game σε επιδοσεις περιπου ισες με 2080ti σε 1440p ultra, rtx on στα 75-80 fps και 40-50 fps αντιστοιχα σε 4k.

Δεν εχει υπαρξει ποτε ξανα στα χρονικα καλυτερη προταση απο την nvidia, θα ελεγε κανεις σχεδον κλοπη οταν μιλαμε για τον πετσινο και δε περιμενα πως θα το πω ποτε αυτο για τους πρασινους.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vins είπε

Αυτά περίπατο πήγαν ε;

16_9_EN_3-_02qt7qdkx3b50kqk.jpg

Σε λιγο θα μας πεις πως εχεις ΚΑΙ SSD 70GB. Μια ερώτηση έχω, που και ποσο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αληθεια εσεις με τις rtx gpu και το dlss σε performance-ultra performance εχετε δει καποια οπτικη διαφορα ή θολουρα, bug κτλπ συγκριτικα? Ειναι τοσο smooth οσο λανσαρετε και σε αυτο το game? Θα με ενδιεφερε να μαθω.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Αληθεια εσεις με τις rtx gpu και το dlss σε performance-ultra performance εχετε δει καποια οπτικη διαφορα ή θολουρα, bug κτλπ συγκριτικα? Ειναι τοσο smooth οσο λανσαρετε και σε αυτο το game? Θα με ενδιεφερε να μαθω.

To performance είναι okay, αλλά καλύτερα balanced ή quality

1 λεπτό πριν, ilos είπε

Αυτά είναι για γέλια ακόμα και αν μιλάμε για 30 fps.

Πάντως σε 4k με DLSS quality RT OFF βγάζω χαλαρά 100αρια +

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι μαλακια τους βαρεσε εκει στην Πολωνια και δεν εχουν βαλει RTX αντανακλασεις στον/στην V.

Παιχνιδι τετοιου βεληνεκους,με customization στην εμφανιση και να μην μπορεις να δεις τον εαυτο σου στην τζαμαρια ενος κτηριου η στο τζαμι ενος αυτοκινητου.

Μεγαλη πατατα κανανε..

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, morehp είπε

Σε λιγο θα μας πεις πως εχεις ΚΑΙ SSD 70GB. Μια ερώτηση έχω, που και ποσο;

Δε σε πιάνω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vins είπε

Δε σε πιάνω 

Καλαμπουρι κάνω 😎

2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν μπορω να καταλαβω τι μαλακια τους βαρεσε εκει στην Πολωνια και δεν εχουν βαλει RTX αντανακλασεις στον/στην V.

Παιχνιδι τετοιου βεληνεκους,με customization στην εμφανιση και να μην μπορεις να δεις τον εαυτο σου στην τζαμαρια ενος κτηριου η στο τζαμι ενος αυτοκινητου.

Μεγαλη πατατα κανανε..

Στον καθρεφτη του διαμερίσματος σε βλέπεις με πολυ λεπτομέρεια. Ειναι αρκετα taxing το εφέ και το ειδαν πως δεν θα προσθετε κατι wow αλλού μέσα στο παιχνίδι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, morehp είπε

Καλαμπουρι κάνω 😎

Στον καθρεφτη του διαμερίσματος σε βλέπεις με πολυ λεπτομέρεια. Ειναι αρκετα taxing το εφέ και το ειδαν πως δεν θα προσθετε κατι wow αλλού μέσα στο παιχνίδι

Τώρα σε πιάνω 😂😂😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, morehp είπε

Δλδ πρεπει να γυρναω στο διαμερισμα συνεχεια εαν θελω να δω ποσο κουκλος ειμαι?

Εδω μιλαμε δεν κανει ουτε μια σκια η φιγουρα σου,ειναι λες και εισαι αορατος τελειως.

Απο οτι εχω δει στα βιντεο γιατι δεν το εχω ξεκινησει ακομα.

Δεν ξερω για εσενα αλλα εμενα με χαλαει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλως ή κακως το μελλον απο δω και περα θα ειναι δυσοίωνο για οσους ξεμειναν με last gen amd ή nvidia gpu κυριως σε ΑΑΑ big τιτλους, δεν εχει να κανει τοσο με το optimization οσο με το μελλον πιστευω και ολα αυτα τα χρονια που εβγαλαν οι προηγουμενες gpu και πολλα ηταν μεχρη και σημερα ακομη αλλα μη περιμενετε να αναστηθει και ο πεθαμενος.

Στο κατω κατω σιγα σιγα θα στρωσουν και οι τιμες και πιστευω πως απο μηνα σε μηνα θα ειναι η καλυτερη περιοδος να αναβαθμιστει καποιος σε μια νεα gpu και να παιζει αξιοπρεπως και οπως πρεπει τιτλους σαν αυτον με πολυ λιγοτερους εως και καθολου συμβιβασμους στα graphics settings αναλογα με τι gpu που θα επιλεξει.

Γι' αυτο κατα τη γνωμη μου πρωτα αναβαθμιστητε και μετα παιξτε το συγκεκριμενο game οπως αρμοζει σε παιχνιδια τετοιου βεληνεκους. 

Spoiler

Ειδα μερικα streaming video στο ps4 pro και εχω να πω πως το παιχνιδι ειναι τοσο flat και κακογραμμενο σχεδιαστικα σχεδον αλλο game και ειναι κριμα να αδικειτε σε τοσο μεγαλο βαθμο ενα παιχνιδι με τοσο υπεροχους φωτισμους, εφε και μεγεθους σαν αυτο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Δλδ πρεπει να γυρναω στο διαμερισμα συνεχεια εαν θελω να δω ποσο κουκλος ειμαι?

Εδω μιλαμε δεν κανει ουτε μια σκια η φιγουρα σου,ειναι λες και εισαι αορατος τελειως.

Απο οτι εχω δει στα βιντεο γιατι δεν το εχω ξεκινησει ακομα.

Δεν ξερω για εσενα αλλα εμενα με χαλαει.

Κατανοητό αλλά ρεαλιστικά choose your battles που λενε και στο χωριο μου. Αν δεις το εφε στον καθρεφτηωσε φουλ μορφή θα καταλάβεις γιατί κάτι τέτοιο σε όλες τις επιφάνειες μέσα στο παιχνίδι δεν θα ήταν εφικτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έτρεξα και εγώ σήμερα. Μετά απο τόσα σχόλια που διάβασα εδώ μέσα για το performance πίστευα πως θα σέρνεται και στο δικό μου σύστημα ( 8600κ ,2070). Όμως, προς το παρόν, με ολα high, 2Κ αναλυση και DLSS στο performance,  είμαι καρφωτο 60fps με μερικά drops 

Επεξ/σία από Jimys2008

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...