vins Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ilos είπε Λοιπόν επανέρχομαι δριμύτερος για να σώσω Πασχάληδες, Βέγγους κλπ που δεν έχουν DLSS. Για κάποιο λόγο το game έχει περίπου το ίδιο performance στο medium preset σε σχέση με αυτά τα custom settings και φυσικά δείχνει πολύ χειρότερο. Στον κλειστό χώρο του corporate starting area είχα κάπου ~50 fps σε 1440p. Έπειτα ενεργοποίησα το gpu scaling με 35% sharpening με τα ίδια settings και το game τρέχει νεράκι σε 1080p και φυσικά δείχνει πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Δε πιάνει native 1440p, αλλά παίζεις σαν άνθρωπος με πολύ σπάνια drops κάτω από τα 50-55 fps. Σε κλειστούς χώρους έχω σχεδόν πάντα κλειδωμένα 72 που είναι και το ζητούμενο για το monitor μου. 2-3 settings είναι που κάνουν όλη την ζημιά δηλαδή σε high. Θα είναι σαν να έχεις 1440p, αλλά δεν θα έχεις 😂😂😂
AntonisKo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, greekfragma είπε 8600K @ 4.9 5700 (oc/uv) 32GB RAM (3200) 970Evo Plus 1440p freesync2 Να φανταστώ ότι θα παίξω σε High με κάποιες υποχωρήσεις; Chromatic Aberration, Film Grain, Motion Blur OFF Είμαι σε δίλημμα αν θα ξεκινήσω το game μέσα στο ΣΚ ή αν θα περιμένω μερικές μέρες για κάνα ακόμα patch μετά το 1.03 ή και κανέναν ακόμα καλύτερο amd driver. το ηχητικό κομμάτι είναι τόσο καλό για headset; Θα παίξεις σε high ωραιότατα μη μασάς. Ακουστικά είναι must νομίζω, έχει μουσικαρες.
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Manos112 είπε παιδιά με (2560 x 1440) 3080 και 8700k όλα τερματισμένα πιάνω 45-50 fps στην πόλη και σε κλειστούς χώρους 60-63. Σας φαίνεται αυτό οκ? Ξέρω οτι το game έχει θέματα, αλλα 45 fps με 3080 στην πόλη? Εδωσες 1000 ευρω για gpu και παιζεις με 45 fps.....για τοσα λεφτα με 300 fps επρεπε να τρεχει αλλα it is what it is... ειναι οκ? Σαφως και οχι.. Το παιχνίδι ειναι προς το παρων broken, αναμονη και θα στρώσει με patch (θελω να πιστευω) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από giorgosmcmc
angelo1ao Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, LEFteriz είπε Στην ίδια κατάσταση ειμαι με 8700Κ/RTX2080, 1440p δε κραταει FPS με High-Ultra settings και RT ON medium-ultra και DLSS ακομα και performance. Στο Ultra performance μονο πάει καλά αλλά εκεί η ανάλυση πάει περίπατο. Αν κλείσω RT τελειως, παιζει αέρα. Μέχρι στιγμής παντως σε πολλά σημεία δοκιμασα RT ON και OFF και δεν ειδα ΤΙΣ διαφορές... ισως αργότερα. Επίσης τι χάλι ειναι αυτό με τον χάρτη, γιατι φαινεται σε ανάλυση VGA ;;;; Το θαυμα του το rtx το κανει σε αρκετα σημεια ειδικα σε κλειστους χωρους αλλα εχω παρατηρησει και σε εμενα αλλα και σε καποια βιντεο οτι η αλαγη δεν γινεται άμεσα! Παρολαυτα την δουλεια την μεγαλυτερη την κανει το dlss αρα και με τα rtx off ειναι και παλι μαγικα τα γραφικα αλλα αφου το εχουμε το γ@@μενο σκεφτομαι μημπως αξιζει να θυσιασω απο αλλου καλυτερα..δε ξερω θελει ψαξιμο και δεν εχω προλαβει να το ψαξω ακομα! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από angelo1ao
LEFteriz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, angelo1ao είπε Το θαυμα του το rtx το κανει σε αρκετα σημεια ειδικα σε κλειστους χωρους αλλα εχω παρατηρησει και σε εμενα αλλα και σε καποια βιντεο οτι η αλαγη δεν γινεται άμεσα! Παρολαυτα την δουλεια την μεγαλυτερη την κανει το dlss αρα και με τα rtx off ειναι και παλι μαγικα τα γραφικα αλλα αφου το εχουμε το γ@@μενο σκεφτομαι μημπως αξιζει να θυσιασω απο αλλου καλυτερα..δε ξερω θελει ψαξιμο και δεν εχω προλαβει να το ψαξω ακομα! Σιγουρα θα εχει διαφορά το RT... αν βρεις την χρυση τομή ενημέρωσε θα το ψαξω κ γω μολις βρω χρονο.
angelo1ao Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, LEFteriz είπε Σιγουρα θα εχει διαφορά το RT... αν βρεις την χρυση τομή ενημέρωσε θα το ψαξω κ γω μολις βρω χρονο. Ναι εννοειται μετα το ψαξιμο εχει report για εντυπωσεις παντα 🤘 1
nickk0kkav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Ακριβώς frame δε ξερω και δε με νοιάζει σε πρωτη φάση αφου ευχαριστιέμαι το παιχνιδι αλλά εμένα με 3600 x και 5700xt τρέχει το παιχνιδι νεράκι σε 1440 p ultra Είμαι κανένα 4ωρο μέσα κ δυνατή μάχη έχω παιξει μόνο σε κλειστό χώρο οπότε δε ξερω τι γίνεται μετά. Σίγουρα είμαι κοντά στα 60 frames πάντως ή τουλάχιστον στα 50+ μάλλον με εξαίρεση την οδήγηση στη πολη που κ 35 frames να πέσει προσωπικά δε θα το καταλάβαινα . Όσο για τις σκηνές δράσης εκεί αν είχα 30 λίγα frames εκεί σίγουρα θα το επερνα χαμπάρι πιστεψτε με Βασικά περιμένω ρυθμίσεις από hardware unboxed, κανουν φοβερή δουλειά Πάντως εκτός από πολυ συγκεκριμενες στιγμές τα γραφικά δεν με έχουν ενθουσιάσει. Προφανώς δεν έχω rt βέβαια
zeniath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Να πούμε και κάτι άλλο εκτός από γραφικά μέχρι να έρθει κανα patch. Streetkid & Melee (Blades) πάω και το ευχαριστιέμαι παρα πολύ. Σχεδόν 9 ώρες και ακόμα δεν εχω φύγει από το starter area (να φανταστω) ουτε κανένα Keanu Reeves έχω δει. Σαν gameplay/gamestyle είναι πραγματικά αυτό που ήθελα και με εχει ενθουσιάσει πάρα πολύ.
angelo1ao Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Ακριβώς frame δε ξερω και δε με νοιάζει σε πρωτη φάση αφου ευχαριστιέμαι το παιχνιδι αλλά εμένα με 3600 x και 5700xt τρέχει το παιχνιδι νεράκι σε 1440 p ultra Είμαι κανένα 4ωρο μέσα κ δυνατή μάχη έχω παιξει μόνο σε κλειστό χώρο οπότε δε ξερω τι γίνεται μετά. Σίγουρα είμαι κοντά στα 60 frames πάντως ή τουλάχιστον στα 50+ μάλλον με εξαίρεση την οδήγηση στη πολη που κ 35 frames να πέσει προσωπικά δε θα το καταλάβαινα . Όσο για τις σκηνές δράσης εκεί αν είχα 30 λίγα frames εκεί σίγουρα θα το επερνα χαμπάρι πιστεψτε με Βασικά περιμένω ρυθμίσεις από hardware unboxed, κανουν φοβερή δουλειά Πάντως εκτός από πολυ συγκεκριμενες στιγμές τα γραφικά δεν με έχουν ενθουσιάσει. Προφανώς δεν έχω rt βέβαια Το rt ειναι που κανει ολη την ζημια..με rt on θυσιαζεις καμια 40fps..δε τα λες λιγα ειδικα αν παιζεις στα ορια 1
Herald Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή ειπώθηκε κάτι για το CPU performance, σε 5120*1440 με RT off και DLSS στο ultimate performane ωστέ να μη μπουκαλιάζει η κάρτα κάπου 130+ minimum βγάζει o 10900k. Δοκιμάσμενο σε περιοχές με τίγκα κόσμο Όσον αφορά τις κάρτες, χωρίς DLSS υπάρχει θέμα. Με DLSS και με RT off το παιχνίδι πάει άψογα. To RT προφανώς γονατίζει τα πάντα. Οποιοσδήποτε με 2060 και πάνω θα το ευχαριστηθεί με RT off και DLSS Q ή Balanced νομίζω. Για ultra settings σε 1440p θες 3070 / 3060ti / 2080ti και πάντα με συνοδεία DLSS Q ή Balanced. Δεν θα έχεις κλειδωμένο 60αρι αλλά θα είσαι εκεί κοντά. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από Herald
starmanwarz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, zeniath είπε Να πούμε και κάτι άλλο εκτός από γραφικά μέχρι να έρθει κανα patch. Streetkid & Melee (Blades) πάω και το ευχαριστιέμαι παρα πολύ. Σχεδόν 9 ώρες και ακόμα δεν εχω φύγει από το starter area (να φανταστω) ουτε κανένα Keanu Reeves έχω δει. Σαν gameplay/gamestyle είναι πραγματικά αυτό που ήθελα και με εχει ενθουσιάσει πάρα πολύ. Φιλε αν γινεται να διαγραψεις το σχολιο σου γιατι μιλαει για gameplay και εδω ειναι το thread του performance, ευχαριστω! 1
nomes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Σας διαβαζω και αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ έχω αποφασίσει να το παίξω όταν βγει το επόμενο patch γιατι κρασαρει σε τυχαια σημεία.
Herald Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nomes είπε Σας διαβαζω και αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ έχω αποφασίσει να το παίξω όταν βγει το επόμενο patch γιατι κρασαρει σε τυχαια σημεία. Kανένα crash μέχρι στίγμης. Bugs έχω συναντήσει μπόλικα. Πχ. 1) Ενώ έχω βάλει τον ήχο από τα ακουστικά, μετά από alt tab η μουσική παίζει από τα ηχεία ενώ οι διαλόγοι και τα εφφέ από τα ακουστικά. 2)Μετά από load save να εμφανίζει μαύρες μπάρες δεξιά και αριστέρα σε super ultra wide monitor οι οποίες εξαφανίζονται όταν κάνεις crouching !! 3)Εχώ πετύχει ethereal npcs, περνάς κανονικά από μέσα τους. Πχ. σαν Corpo με το που βγαίνεις από το ασανσέρ κάποιος NPC σου κλείνει τον δρόνο, κανένα πρόβλημα, περνάς από μέσα του. 4) Από τα 3 όπλα που μπορείς να έχεις έτοιμα ανά πάσα στιγμή, κάθε φορά που κάνω load εξαφανίζεται και από ένα
Deep2deep Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δλδ με λιγα λογια πληρωσατε 60 ευρω για να γινετε "gamma" testers 1 3
Herald Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Deep2deep είπε Δλδ με λιγα λογια πληρωσατε 60 ευρω για να γινετε "gamma" testers Καλά εσύ πληρώνεις bandwidth για να κάνεις κριτική που πληρώσαμε και τι 😂 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα