Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το πρώτο bug με σκότωσε. :D

Μου έφερε στο μυαλό την φάση από Spider-Man 2 με τον Doc Ock που πέταγε το αμάξι στον Peter. Πάντως σε μια φάση που οδηγούσα στα Badlands είδα κι εγώ 4-5 αμάξια να εκσφενδονίζονται στο βάθος, επειδή μάλλον έγινε περίεργο spawn.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το πρώτο bug με σκότωσε. :D

Φαντάσου το ίδιο σκηνικό στο κέντρο του watson στην πλατεία μέσα από τα κτήρια από το πουθενά και land πάνω σε άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο. Το κερασάκι στη τούρτα είναι ότι ήταν και άλλο αυτοκίνητο και είχε οδηγό μέσα που απλά συνέχισε πορεία του no fucks given. Και μετά bugaρέ και το V και δε μπορούσα να καλέσω τίποτα. Κρίμα που δε στρίμαρα γιατί ήμουν afterhours.😁 όπως έγραψα σε 5-6 μήνες τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Τι κάρτα θα προτείνατε να αγοράσει κάποιος για να παίζει αυτό το παιχνίδι σε desktop που δεν έχει κάρτα γραφικών.

core i5 στα 3.20ghz

8gb ram

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hartoyakas είπε

Τι κάρτα θα προτείνατε να αγοράσει κάποιος για να παίζει αυτό το παιχνίδι σε desktop που δεν έχει κάρτα γραφικών.

core i5 στα 3.20ghz

8gb ram

Δύσκολα είσαι φίλος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελειωσα δεν αντεξα να το καθυστερω αλλο, ενα 60ωρο εχω γραψει και εννοειται θα συνεχιζω να παιζω side/gigs και να ασχοληθω λιγο και με τα vehicles και τις "αστυνομικες ιστοριες" που δεν τις επιασα καν.. Το δευτερο κανονικο playthrough λιγο αργοτερα  να το φτιαξουν περαιτερω και να κανουν polish τα οποια bugs.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Ε πραγματικά δεν εξηγείται αυτό. Έχω κλείσει ήδη 30 ώρες στο παιχνίδι και δεν έχω δει ούτε ένα bug παρόμοιο με αυτά των video που υπάρχουν. Μάλλον παίζω κι εγώ διαφορετικό παιχνίδι. Δεν γίνεται αλλιώς. Άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής σε όλα εκτός απο το UI που το συνήθισα αλλά μπορούν να το κάνουν καλύτερο στο μέλλον.

• Like 2
Δημοσ.

30 ώρες κι εγώ, 0 crashes, 2-3 bugs iirc και κάμποσα χαζά glitches.

Ας μου εξηγήσει κάποιος αν θέλει (σε spoiler) ποιός ο ρόλος του Jackie.
Έπρεπε να δεθώ μαζί του με ένα 3λεπτο Montage και να έχω αισθήματα ... (ξέρετε) ;
Εσάς δεν σας φάνηκε οτι κάτι λείπει στην αρχή; Δεν λείπει ένα ολόκληρο act με story/gameplay ;
Εάν έφευγε όλο αυτό, θα άλλαζε σε κάτι η ιστορία ;
(nomad εγώ, δεν ξέρω τις άλλες ιστορίες, ίσως είναι καλύτερες)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, James. είπε

Φιλε μου ωραιο το review σου αλλα νομιζω οτι εχει σποιλερ μεσα που δεν θα επρεπε να πεις. Οκ μπορεις να λες οτι εχει διαφορετικους τερματισμους το παιχνιδι αναλογα πως θα κινηθεις στο στορυ, αλλα δεν επρεπε να πεις οτι....

Spoiler

εχει ασχημο τελος η στην καλυτερη περιπτωση οτι εχει ενα γλυκοπικρο τελος.

Ο καθενας μπορουσε να φανταζεται τον τερματισμο οπως ηθελε, ενω τωρα ξερει οτι δεν θα ειναι κατι ωραιο. 

Κάνεις κριτική στον αρθρογράφο άρθρου άλλου site, ότι spoiler-ιάζει το τέλος, γράφοντας εδώ το spoiler?

Ευχαριστούμε!

Εν πάση περίπτωση, ναί, το άρθρο προιδεάζει τον παίκτη για το τέλος, οπότε καλό είναι όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο να το ξέρει.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 6
Δημοσ.

2-3 πραγματάκια.

1)Μπορείς να αλλάξεις τα mph σε kmh? 

2) Μπορείς να κάνεις το minimap zoom out? Είναι πολύ κοντά,με αποτέλεσμα όταν οδηγάς πατημένος να μην προλαβαίνεις τις στροφές

3) Γίνεται να είναι always on το map? Το θέμα είναι κάθε φορά που κάνεςι pickup items ή μπαίνεις σε μια άλλη ζώνη εξαφανίζεται ο χαρτής για λίγα δευτερολέπτα έως και λεπτό ολόκληρο (όταν έχεις σηκώσει μπόλικα items) με αποτέλεσμα, να οδηγείς προς τον προορισμό σου στα τυφλά. GPS από τα lidl με λίγα λόγια

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jousis είπε

30 ώρες κι εγώ, 0 crashes, 2-3 bugs iirc και κάμποσα χαζά glitches.

Ας μου εξηγήσει κάποιος αν θέλει (σε spoiler) ποιός ο ρόλος του Jackie.
Έπρεπε να δεθώ μαζί του με ένα 3λεπτο Montage και να έχω αισθήματα ... (ξέρετε) ;
Εσάς δεν σας φάνηκε οτι κάτι λείπει στην αρχή; Δεν λείπει ένα ολόκληρο act με story/gameplay ;
Εάν έφευγε όλο αυτό, θα άλλαζε σε κάτι η ιστορία ;
(nomad εγώ, δεν ξέρω τις άλλες ιστορίες, ίσως είναι καλύτερες)

Συμφωνώ ότι το ξεκίνημα του παιχνιδιου είναι τουλάχιστον μουδιασμενο. 

Υποκειμενικα στις 5-6 πρωτες ώρες δηλαδή όλο το act1 το κεντρικό story είναι κακό. Corpo εδώ 

Μετά βελτιώνονται παρα πολυ τα πραγματα αλλά χωρίς να έχω τελειώσει το παιχνιδι (έχω γυρω στις 40 ωρες)  μάλλον μιλάμε για επανάληψη της κατάστασης του Witcher 3 που ενώ το main story είναι μετριο , επιμέρους main quests ειναι συγκλονιστικά 

Δημοσ.

Λοιπον,ενα 2.5 ωρο συνολικα,το looting Και το combat του παιχνιδιου ειναι απολαυστικο..Στορυ σε τοσες λιγες ωρες δεν εχω καταλαβει ουτε εχω δει φυσικα ,θα εξελιχθει μετα [εχω ακουσει οτι εχει καλο στορυ].Σε βαζει να κανεις side missions για να παρεις Loot,γινεται εθιστικο νομιζω .. Με την rx 580 8gb σε 1080 p τρεχει νερο με σχεδον ολα ultra ..Αλλαααααααα ,σε 2.5 ωρες εχω συναντησει 2 ωραιοτατα bug τα οποια με αναγκαζαν να κανω load πριν για να συνεχισω ,το θεωρω τραγικο σε μολις 2,5 ωρες να συναντω τοσο μεγαλα bug..Αν εχει δει καποιος στις πρωτες αποστολες εμεινα εξω απο την πορτα η οποια δεν ανοιγε ποτε ,επρεπε να κανω load πισω ,επισηςε σε ενα side mission ενω σκοτωσα τον εχθρο το πτωμα εξαφανιστηκε και δεν μπορουσα να ολοκληρωσω το mission ,επρεπε και παλι να κανω Load .,.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...