Arkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχει φτιάξει το παιχνίδι; αξίζει να το ξεκινήσω η περιμένουμε και άλλα updates; Σε λίγες μέρες βγαίνει το νέο μεγάλο patch 1.2 περίμενε αυτό και μετά ξεκίνησε το. 1
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Έχει φτιάξει το παιχνίδι; αξίζει να το ξεκινήσω η περιμένουμε και άλλα updates; εξαρτάται για εμένα δεν είχα κανα τρελό bug που να μην με αφήσει να τελειώσω το παιχνίδι. Αλλά στο τελευταίο patch που είχε βγει είχα δει ότι quests που ήταν οκ πριν τώρα δεν λειτουργούσαν. Άρα ή το ξεκινάς με το νέο patch και ελπίζεις για το καλύτερο ή περιμένεις μια και καλή όταν θα βγει και κάνα dlc.
Balantakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Ελα να ξυπναμε λιγο, στο καλυτερο παιχνιδι του γαλαξια, και λιγα λεω. https://www.cyberpunk.net/en/news/37768/whats-new-in-night-city-patch-1-2-development-insight 1
optimus prime Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Eλα μωρη ομαδα,παμε να παρουμε την πολη... Το βλεπω την Παρασκευη να βγαινει παλι.. 1
AntonisKo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Κρισημότατη ερώτηση: Spoiler την Panam την τρώμε ή το χειρίστηκα λάθος και την έχασα την ευκαιρία μου? 😁
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρα, φαίνεται να ασχολήθηκαν (εκτός απο bugs) με το AI της αστυνομίας και το driving. Πολύ καλά νέα! Για να δούμε στην πράξη τώρα... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από >-Nosakos<-
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Κρισημότατη ερώτηση: Απόκρυψη περιεχομένων την Panam την τρώμε ή το χειρίστηκα λάθος και την έχασα την ευκαιρία μου? 😁 Spoiler Ναι μύστη μου...😎 1
AntonisKo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναι μύστη μου...😎 Άρα reload και πάλι από την αρχή, χαχα
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Άρα reload και πάλι από την αρχή, χαχα Την Panam και τα μάτια σου (στον πα...νάμ της)
AntonisKo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Την Panam και τα μάτια σου (στον πα...νάμ της) Μιλάμε για το σημείο στο τέλος της αποστολής που σώζουμε τον soul, σωστά ?! Η έχω και άλλη ευκαιρία στην συνέχεια? Χμ..
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Μιλάμε για το σημείο στο τέλος της αποστολής που σώζουμε τον soul, σωστά ?! Η έχω και άλλη ευκαιρία στην συνέχεια? Χμ.. Δεν θυμάμαι καλά. Θυμάμαι τρεις φορές άπλωσα τα κουλά μου, την πρώτη ήταν χυλοπιτα τη δεύτερη λέω πάω για metoo αλλά τελικά έκατσε και στη τρίτη έγινε κατάσταση.
AntonisKo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Δεν θυμάμαι καλά. Θυμάμαι τρεις φορές άπλωσα τα κουλά μου, την πρώτη ήταν χυλοπιτα τη δεύτερη λέω πάω για metoo αλλά τελικά έκατσε και στη τρίτη έγινε κατάσταση. Μάλλον στην πρώτη φορά είναι εγώ. Thanks man 😊 1
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 μόνο εγω βλέπω το 1.2 footage να παίζει πιο lagαριστά από το 1.12? Το ΑΙ της αστυνομίας δε το βλέπω διαφορετικό, δεν κατάλαβα τί δείχνει καν το βίντεο που μας έδωσαν. 1
BlueBlade Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε δεν κατάλαβα τί δείχνει καν το βίντεο που μας έδωσαν. Και καλά ότι δεν κάνουν πια Spawn δίπλα σου και παίρνει λίγη ώρα για να φτάσουν σε εσένα. Όπως και το drone που βάλανε δήθεν για να σε "παρακολουθεί" μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα