Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελειωσα και εγω ,γυρω στις 40 ωρες μου πηρε με αρκετα απο τα side quests και δεν ασχοληθηκα σχεδον καθολου με τα θαυμαστικα.Level 31 εφτασα.

Πως σας φανηκαν τα τελη?

Εγω διαλεξα

Spoiler

και εκανα ντου με τη rogue και στο τελος εμεινα στο σωμα και πηγε στο διαστημα να γινει αστροναυτης ο V :P

Ενταξει ,σιγουρα παντως δεν εχει την ιδια αισθηση με το witcher,απο τη μεση και μετα ψιλο φορτσαρει το παιχνιδι,αλλα σιγουρα οταν το τελειωσα δεν μου αφησε το ιδιο συναισθημα με το witcher.

Τωρα παιζω λιγο και τα εναλλακτικα τελη μιας ουσιαστικα σε ενα σημειο αποφασιζεις για ολα.Ξενερα αυτο...

Δημοσ.

Βρε παιδια,επειδη δε θυμαμαι ποιος

Spoiler

εδωσε το κολιε αυτο στο V και το κραταει με τοση αγαπη?H misty νομιζω δεν ηταν?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Βρε παιδια,επειδη δε θυμαμαι ποιος

Απόκρυψη περιεχομένων

εδωσε το κολιε αυτο στο V και το κραταει με τοση αγαπη?H misty νομιζω δεν ηταν?

Spoiler

Ναι και αν θυμάμαι καλά ήταν του κολλητού του...

• Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, _Theo_ είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι και αν θυμάμαι καλά ήταν του κολλητού του...

Spoiler

Δεν ηταν του κολητου,η σφαιρα που εβγαλε απο το κεφαλι του ο Vic ειναι.

Eτσι σκοτωθηκε δλδ στην αρχη της ιστοριας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Balantakos είπε

ναι .

Δεν ξερω αλλα εγω που το παιζω ξανα αυτες τις ημερες το βρισκω σε χειροτερη κατασταση απο οτι ηταν πριν 3-4 μηνες.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, optimus prime είπε

Δεν ξερω αλλα εγω που το παιζω ξανα αυτες τις ημερες το βρισκω σε χειροτερη κατασταση απο οτι ηταν πριν 3-4 μηνες.

Θα το αφήσουμε λιγάκι ακόμα και ίσως πέσει και η τιμή του ....

Πραγματικά όποιος δεν πήρε τα λεφτά του πίσω όταν τα πρόσφερε η CDProject έκανε μεγάλη βλακεία

Δημοσ.

Bugs που να κανουν το παιχνιδι unplayable δεν υπαρχουν.Κρασαρισματα δεν ειχα,θεματα με τα quests δεν ειχα.

Τα μονα θεματα που υπαρχουν πλεον ειναι σε gameplay.Δηλαδη τιποτα αντικειμενα που μενουν στον αερα,τυπαδες να πετανε κτλ.Αυτα δε νομιζω να επιλυθουν συντομα ...

Γενικα δε το θεωρω beta σε καμια περιπτωση.Απλα στο παιχνιδι δε προλαβαν να δωσουν βαθος στα παντα,αλλα δωσαν σε καποια στοιχεια που προλαβαν.

• Like 2
Δημοσ.

Oπως και να το κανεις ειναι σπαστικο,ακομα και εγω που τους εχω υπερασπιστει αρκετες φορες τωρα που το επιασα ξανα μετα απο μηνες δεν εχω την ιδια εμπειρια που ειχα στο 1ο μου playthrough.

Δημοσ.

Προφανως ειναι εκνευριστικο,δε το συζηταω.Σου επηρεαζει την εμπειρια,αλλα αν κανεις περιμενει να λυθουν ολα για να το παιξει,τοτε θα απογοητευτει.Στη κατασταση που ειναι το παιχνιδι,δε προκειται να λυθουν ποτε ολα.Ειναι μεγαλες οι ελλειψεις (δε θα πω προβληματα) για να θεωρηθει ολοκληρομενο καποια στιγμη...

Καποια στιγμη θα το ξαναπαιξω,κυριως επειδη το πρωτο μισο του παιχνιδιου το χα περασει λιγο αερα,γιατι δε με ειχε αγγιξει  ιδιαιτερα.Ελπιζω να εχουν μπαλωσει και κατι μεχρι τοτε.

Απλα ηταν κριμα γιατι ειχε δυνατα γραφικα (ανεξαρτητα απο τη γκρινια εδω),δυνατο χαρτη και κοσμο,καλο στορι (ασχετα αν δεν εγινε πολυ καλη υλοποιηση καθως οι επιλογες στην αρχη δε μετρανε ιδιαιτερα,γενικα ηταν λιγο ρηχο το συστημα που απαντουσες σε σχεση με το ποσο επηρεαζε στο τελος),ωραια μουσικη αλλα του ελειπαν τα στοιχεια για να δεσουν ομορφα ολα αυτα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα γραφικά είναι καλά αν έχεις την κάρτα για να τα δεις. H γκρίνια εδώ ήταν για τα γραφικά με RT-OFF τα οποία είναι ομολογουμένως απαράδεκτα to say the least..

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι.Επαιξα και με RT off και με on και ειλικρινα,τρελες διαφορες δεν ειδα.Εχετε ασχοληθει πιο πολυ εδω μεσα με τα screenshot για να βρειτε διαφορες ,παρα με το ιδιο το παιχνιδι..

• Like 4
Δημοσ.

Καλά το RT στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάνει μεγάλη διαφορά στις περισσότερες σκηνές και δεν είναι μόνο στα screenshots όπως λες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...