Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα έτσι για την πλάκα να κάνω κονσόλα το PC, να βάλω 30fps δηλαδή :P Μπορώ να παίξω με όλα τα RT στο τέρμα και γενικά όσο περπατάς στην πόλη καλά είναι τα 30fps γιατί είναι locked, αλλά οι μάχες, meh.
Με τα lod τι φάση; Βλέπω pop in στα 10 μέτρα..

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Με τα lod τι φάση; Βλέπω pop in στα 10 μέτρα..

Από την αρχή έτσι ήταν. Κακός προγραμματισμός.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Από την αρχή έτσι ήταν. Κακός προγραμματισμός.

Μου φαίνεται πιο έντονο τώρα. Ίσως απλά έτυχε να το προσέξω περισσότερο..

Δημοσ.

Το παίζεις με το τελευταίο patch ; Αν ναι, έχει χειροτερέψει. Προφανώς το μείωσαν για να αυξηθεί το performance στα κονσόλια και το PC είναι ''παράπλευρη απώλεια''. Τραγικό που σε κανένα παιχνίδι δεν βάζουν στα settings ρύθμιση για το LoD.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κονσόλια έχουν rtx 2080 super equivalent, τι δι@@ολο χρειάζονται τόσο χαμηλό LOD;

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ αυτά, είναι αχανής ο κόσμος του παιχνιδιού, που να τα συμμαζέψουν..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ αυτά, είναι αχανής ο κόσμος του παιχνιδιού, που να τα συμμαζέψουν..

Το πιο ωραίο είνια τα υποβρύχια....αυτοκίνητα. Με οδήγους μέσα, κανονικά, πάνε στις δουλείες τους or whatever. Είναι στις τελευταίες αποστολές, μου κατέστρεψαν την ψυχολογία

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Το πιο ωραίο είνια τα υποβρύχια....αυτοκίνητα. Με οδήγους μέσα, κανονικά, πάνε στις δουλείες τους or whatever. Είναι στις τελευταίες αποστολές, μου κατέστρεψαν την ψυχολογία

Ωχ...σοβαρά?? Καλα φεύγω από το θέμα πάλι. Θα αρχίσω να φυτιλιάζομαι με τα χαζά bugs που γράφετε ότι ακόμα έχει...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Herald είπε

2 cyberpunk 4 u.😁 Μπορεί να είναι Έλληνες και να το κάνουν για να γλιτώσουν τα διόδια.

Δημοσ.

Τελικά ειμαι πολυ τυχερός δεν μου έτυχε ποτέ κανένα τέτοιο bug στις 90 ωρες που έχω στο παιχνίδι. Φτου μην το ματιάσω 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...