Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, petroschelsea είπε

Καλησπέρα είδα στο νεο φυλλάδιο του αβ μπύρες kaiser 4x500 στα 6.72 και με 2 τετράδες δώρο 200 πόντοι. Τετάρτη και Πέμπτη έχει διπλούς πόντους αρά με τις 6ευρες βγαινει 0.72 η τετράδα.

Την προηγουμενη Τεταρτη και Πεμπτη μου διπλασιασαν και τα κουπονια που δινει το touch and go του ΑΒ.

Κριμα παντως γιατι θα στοκαρα πολλα πραματα που με ενδιαφεραν λογω 2πλασιασμου.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε

Η μπαταρια ηταν προφορτισμενη σχεδον στο 100% κατι που γενικα δηλωνει καλη ποιοτητα μπαταριας.

Ελα; Απο που προκυπτει αυτο;
Η αληθεια ειναι οτι απλα ειναι φρεσκια φουρνια που δεν εχει κατσει καιρο στην αποθηκη/ραφι πριν το παρεις εσυ. Οσο καιρο καθονται και περιμενουν να πουληθουν απλα ξεφορτιζονται οι μπαταριες με πολυ αργο ρυθμο οπως κανουν οι μπαταριες λιθιου.
Γαματο φαινεται, μοιαζει διαβολικα με ενα του Lidl που εχω παρει εδω και αρκετα χρονια στα 39,90, τοσο καλο που πουλησα τα DeWalt. (ηταν καλυτερα τα DeWalt αλλα τοσο λεπτομεριες η διαφορα που παντα το φτηνιαρικο του Lidl εβγαζα και δουλευα, εραστιστεχνικα)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Είδα διαφήμιση του ΑΒ κι έλεγε ότι τα κρασιά γι'αύριο και μεθαύριο έχουν 30% έκπτωση, όχι 25% όπως αναγράφεται σε πιο πάνω ποστ.

25% είναι στα καταστήματα.

Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 9:36 ΠΜ, SpirtouLisS είπε

https://www.skroutz.gr/s/6004902/Einhell-TC-CD-12-Li.html

https://www.amazon.de/Einhell-Bohrschrauber-abnehmbares-Bohrfutter-LED-Licht/dp/B00M3U23GO

Επειδη δεν ειναι προιον καμιας τρομερης τεχνολογιας το ποσταρω εδω. Λοιπον πηγα χ8ες στο πρακτικερ ηρακλειου κρητης και πηρα 29.99 ευρω το παραπανω δραπανοκατσαβιδο. Ειχαν μεινει ακομα 5-6 κομματια. Μην κοιτατε στην ιστοσελιδα του πρακτικερ μου φαινεται οτι εχουν μπερδεψει τα μοντελα και δεν βγαζεις ακρη ή απλα δεν υπαρχει το παραπανω μοντελο που βρηκα εγω στο φυσικο καταστημα.Το παραπανω ειναι με διπλο τσοκ και με σφικτηρα για τρυπανια που αφαιρειται και παιρνει και bits κατσαβιδιου. Εχει κρουση στη λειτουργια για τοιχους και ο φορτιστης του ειναι σε μορφη βασης που κα8εται πανω η μπαταρια. Η μπαταρια ηταν προφορτισμενη σχεδον στο 100% κατι που γενικα δηλωνει καλη ποιοτητα μπαταριας. Στο χερι βαρυ, φαινεται σχετικα ποιοτικο σε καμια περιπτωση ψευτικο σαν τα budget, με καλουτσικα πλαστικα και πολυ βολικα λαστιχενια αντιολισθιτικα στις λαβες αλλα και στη μπαταρια! που το ανεβαζουν λιγουλακι εως πολυσε αισθηση ποιοτητας. Σε δυναμη μου φανηκε καλουτσικο και η διαβαθμιση ρυθμιση ροπης ομαλη. Δεν ειναι κανενα τρομερο δραπανοκατσαβιδο αλλα αν δε θελει καποιος να δωσει 40 ευρω για αυτο του λιντλ ειναι μια καλη εναλλακτικη αν και μονο το βρειτε αυριο σε αυτη την τιμη φυσικα

Καλησπέρα. 

Αυτό που βρήκες είναι σε βαλιτσάκι; Γιατί αυτό που είδα εγώ με 29,99, το TH-CD 12Li, ήταν σε κουτί, μόνο τρυπάνι. Ένα TC-CD 12Li-2 είχε νομίζω 39,99. 

B5FB32C2-44BF-4E61-8406-5D55D190B415.jpeg

Δημοσ.
11 ώρες πριν, besddimo είπε

Καλησπέρα. 

Αυτό που βρήκες είναι σε βαλιτσάκι; Γιατί αυτό που είδα εγώ με 29,99, το TH-CD 12Li, ήταν σε κουτί, μόνο τρυπάνι. Ένα TC-CD 12Li-2 είχε νομίζω 39,99. 

B5FB32C2-44BF-4E61-8406-5D55D190B415.jpeg

βαλιτσακι και στην εικονα εξωτερικα δειχνει το διπλο τσοκ και για τρυπανια και για bits κατσαβιδιου. Το TH-CD ναι δεν εχει βαλιτσακι νομιζω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε

βαλιτσακι και στην εικονα εξωτερικα δειχνει το διπλο τσοκ και για τρυπανια και για bits κατσαβιδιου. Το TH-CD ναι δεν εχει βαλιτσακι νομιζω.

Πρέπει να κάνανε λάθος στο συγκεκριμένο κατάστημα, στα υπόλοιπα παίζει άλλο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά. Το th CD χωρίς βαλιτσακι και χωρίς αποσπώμενο τσοκ

Επεξ/σία από crimsonking
Δημοσ.
1 ώρα πριν, crimsonking είπε

Πρέπει να κάνανε λάθος στο συγκεκριμένο κατάστημα, στα υπόλοιπα παίζει άλλο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά. Το th CD χωρίς βαλιτσακι και χωρίς αποσπώμενο τσοκ

Βρε λες να μπερδεψαν τους κωδικους? Γιατι αν ειδες και στην αρχικη μου αναρτηση διευκρινιζω οτι βασει τιμων ιστοσελιδας πρακτικερ ακρη δεν βγαινει, το μοντελο εκει φαινοταν πιο ακριβο και υπε8εσα οτι η προσφορα ηταν μονο στα φυσικα καταστηματα. Βεβαια ειχε διαφημισει το πρακτικερ οτι 8α ειχε προσφορες στα δραπανοκατσαβιδα σε διαφορες μαρκες για αυτο πηγα συγκεκριμενα τις προάλλες. Αλλα ναι αυτη η διαβολικη συμπτωση με την τιμη και την ελαχιστη διαφορα που εχει το ενα προιον απο το αλλο στον τιτλο παραειναι διαβολικη συμπτωση.

Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 1:03 ΠΜ, petroschelsea είπε

Καλησπέρα είδα στο νεο φυλλάδιο του αβ μπύρες kaiser 4x500 στα 6.72 και με 2 τετράδες δώρο 200 πόντοι. Τετάρτη και Πέμπτη έχει διπλούς πόντους αρά με τις 6ευρες βγαινει 0.72 η τετράδα.

σε ενα καταστημα βρηκα 2 τελευταιες τετραδες ,σε ενα αλλο δεν ειχε καθολου (μπορει και να τα κρυβουν αν δεν τελειωσανε).

μια χαρα περασε απο το ταμειο και εδωσε 2 εξαευρες.

ουτε 1,50 ευρω μια χαρα.

ευχαριστω και παλι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sokelas είπε

σε ενα καταστημα βρηκα 2 τελευταιες τετραδες ,σε ενα αλλο δεν ειχε καθολου (μπορει και να τα κρυβουν αν δεν τελειωσανε).

μια χαρα περασε απο το ταμειο και εδωσε 2 εξαευρες.

ουτε 1,50 ευρω μια χαρα.

ευχαριστω και παλι

Το ιδιο και εγω πηρα 2 πακετα και στο ταμειο μου εδωσαν 2 6ευρες. Θα περασω και το απογευμα αν εχει θα παρω και αλλες. Καταστημα Λαμιας

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο καταστημα του Ελληνικου (mega Βασιλοπουλος) δεν υπηρχε τιποτα.Δεν υπηρχε καν ταμπελακι που διαφημιζει τους ποντους.

Για να μην εχει σε αυτο το καταστημα ,που συνεχεια στοκαρουν τα ραφια,χλωμο το βλεπω να βρουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...