Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο κατάστημα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πάντως, δεν υπήρχε ούτε καν καρτελάκι για τα συγκεκριμένα πάνω στο ράφι, την ψιλιάστηκαν την γκάφα ;)

Και εγώ σε 2 που πήγα στην ανατ. Θεσσαλονίκη δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα με τους πόντους. Πολύ πιθανό αυτό που λες, μπορεί να τους ήρθε εντολή εκ των υστέρων για να τα εξαφανίσουν, μπορεί όμως και τα καταστήματα που επισκέφτηκα να μη τα φέρνουν καν. Απ΄ τα άλλα αρώματα υπήρχαν πάντως πολλά τεμάχια.

Mexri poτε ειναι η προσφορα στο soupline (αν εχει μεινει κατι βεβαια).?

Μέχρι αύριο, σύμφωνα με το φυλλάδιο, αυτά με τους πόντους, μέχρι και το Σάββατο το -50%.

• Like 1
Δημοσ.

Η προσφορά με τα Soupline τρέχει αρκετές ημέρες πάντως. Προσωπικά το θεώρησα ως προωθητική κίνηση, και δε θεωρώ ότι έχει γίνει γκάφα.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως ισχύει η προσφορά με τα Soupline στα ΑΒ Ρέντη που πήγα, -50% και 50 πόντους ανά συσκευασία 750ml, τουλάχιστον για τα αρώματα "Τροπικό Άρωμα" / "Εκρηκριτκή Απόλαυση".

Πήρα 4 τεμάχια, πλήρωσα €6,20 και μου έδωσαν επιτόπου δωροεπιταγή €6. Μπήκα στον πειρασμό να δω αν το glitch δουλεύει και με χρήση της δωροεπιταγής, δηλαδή αν δίνοντας την δωροεπιταγή για να πάρω άλλα 4 τεμάχια θα μου έδιναν κι άλλη δωροεπιταγή, αλλά πραγματικά δεν χρειάζομαι άλλα μαλακτικά για αρκετό χρόνο ακόμα, ας οφεληθεί και κάποιος άλλος της προσφοράς :-)

Ευχαριστώ τους fantakola και drdedus που ανακάλυψαν το glitch, πρέπει να είναι η δεύτερη καλύτερη προσφορά super market ever μετά τις Oral-B Vitality των €0,26 :-D  

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως ισχύει η προσφορά με τα Soupline στα ΑΒ Ρέντη που πήγα, -50% και 50 πόντους ανά συσκευασία 750ml, τουλάχιστον για τα αρώματα "Τροπικό Άρωμα" / "Εκρηκριτκή Απόλαυση".

Πήρα 4 τεμάχια, πλήρωσα €6,20 και μου έδωσαν επιτόπου δωροεπιταγή €6.

Αφου σου εδωσαν τη δωροεπιταγη πληρωσες κατευθειαν με αυτη; Δηλαδη την εξαργυρωσες αμεσως ή δεν το δεχτηκαν αυτο;

Δημοσ.

Να διευκρινίσω ότι εννοούσα ότι το έψαξα στο ίντερνετ και δεν πήγα να δω σε κατάστημα τι γράφουν στα ράφια.

Ξέχασες να αφαιρέσεις και το 50% της έκπτωσης:

http://www.killdeal.gr/soupline/soupline-malaktika/detailsPage.aspx?id=95385

Για την ιστορια, δεν ξεχασα απλα στο δικο μας ab ειχε κατεξαιρεση την τιμη ολοκληρη στο συγκεκριμενο αρωμα σε αντιθεση με τα αλλα -50% (αναγραφομενες τιμες). Αλλα αν ταπαιρνα στο ταμειο....απο οτι φαινεται θα ταπαιρνα και αυτα τσαμπα οπως πηρα τα 1.5λιτρα και δεν με χαλασε καθολου! Ευχαριστω το φιλο που μας τα σφυριξε, ολες οι μπουγαδες στην υγεια του!Χι χι!

Δημοσ.

Εγώ δεν βρήκα δείγμα από τα 750άρια σε αυτά τα αρώματα. Βολεύτηκα με 10 1,5 με τελική τιμή 0,55 το ένα. Not that bad! Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Παιδιά, σορρυ για το off-topic..

Έχουμε καμιά προσφορά στα προϊόντα nivea στα καταστήματα Αττικής??

(my market, AB, carrefour, γαλαξίας κλπ)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Thx & γω. Αύριο έφυγα για μαλακτικά.

Αν & θυμάμαι πως δε με είχε ξετρελάνει η μυρωδιά τους & η γυναίκα που είχε δοκιμάσει λέει δε μαλακώνει όσο το lenor.

Κρίμα που έχω ήδη στοκάρει & εγώ με lenor για κάνα χρόνο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...