louben Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Mexri poτε ειναι η προσφορα στο soupline (αν εχει μεινει κατι βεβαια).?
frankp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Στο κατάστημα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πάντως, δεν υπήρχε ούτε καν καρτελάκι για τα συγκεκριμένα πάνω στο ράφι, την ψιλιάστηκαν την γκάφα Και εγώ σε 2 που πήγα στην ανατ. Θεσσαλονίκη δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα με τους πόντους. Πολύ πιθανό αυτό που λες, μπορεί να τους ήρθε εντολή εκ των υστέρων για να τα εξαφανίσουν, μπορεί όμως και τα καταστήματα που επισκέφτηκα να μη τα φέρνουν καν. Απ΄ τα άλλα αρώματα υπήρχαν πάντως πολλά τεμάχια. Mexri poτε ειναι η προσφορα στο soupline (αν εχει μεινει κατι βεβαια).? Μέχρι αύριο, σύμφωνα με το φυλλάδιο, αυτά με τους πόντους, μέχρι και το Σάββατο το -50%. 1
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Η προσφορά με τα Soupline τρέχει αρκετές ημέρες πάντως. Προσωπικά το θεώρησα ως προωθητική κίνηση, και δε θεωρώ ότι έχει γίνει γκάφα.
drdedus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Από 3.10 αρχική σε 0.05 cent το μπουκάλι 750ml και δεν το θεωρείς γκάφα? 1
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοώ ότι δε θεωρώ πως έχει γίνει λάθος που δεν έχουν πάρει χαμπάρι και με το που το δουν θα ακυρώσουν την προσφορά.
el00019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βριλήσσια στην Πεντέλης τα είχε τα soupline. Κρατηθηκα και δεν ζήτησα κιβώτιο
frankp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βριλήσσια στην Πεντέλης τα είχε τα soupline. Κρατηθηκα και δεν ζήτησα κιβώτιο Χαχα, καλά πλυσίματα!
Narayan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Επιβεβαιώνω πως ισχύει η προσφορά με τα Soupline στα ΑΒ Ρέντη που πήγα, -50% και 50 πόντους ανά συσκευασία 750ml, τουλάχιστον για τα αρώματα "Τροπικό Άρωμα" / "Εκρηκριτκή Απόλαυση". Πήρα 4 τεμάχια, πλήρωσα €6,20 και μου έδωσαν επιτόπου δωροεπιταγή €6. Μπήκα στον πειρασμό να δω αν το glitch δουλεύει και με χρήση της δωροεπιταγής, δηλαδή αν δίνοντας την δωροεπιταγή για να πάρω άλλα 4 τεμάχια θα μου έδιναν κι άλλη δωροεπιταγή, αλλά πραγματικά δεν χρειάζομαι άλλα μαλακτικά για αρκετό χρόνο ακόμα, ας οφεληθεί και κάποιος άλλος της προσφοράς Ευχαριστώ τους fantakola και drdedus που ανακάλυψαν το glitch, πρέπει να είναι η δεύτερη καλύτερη προσφορά super market ever μετά τις Oral-B Vitality των €0,26
lambroszekis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Επιβεβαιώνω πως ισχύει η προσφορά με τα Soupline στα ΑΒ Ρέντη που πήγα, -50% και 50 πόντους ανά συσκευασία 750ml, τουλάχιστον για τα αρώματα "Τροπικό Άρωμα" / "Εκρηκριτκή Απόλαυση". Πήρα 4 τεμάχια, πλήρωσα €6,20 και μου έδωσαν επιτόπου δωροεπιταγή €6. Αφου σου εδωσαν τη δωροεπιταγη πληρωσες κατευθειαν με αυτη; Δηλαδη την εξαργυρωσες αμεσως ή δεν το δεχτηκαν αυτο;
user27 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Να διευκρινίσω ότι εννοούσα ότι το έψαξα στο ίντερνετ και δεν πήγα να δω σε κατάστημα τι γράφουν στα ράφια. Ξέχασες να αφαιρέσεις και το 50% της έκπτωσης: http://www.killdeal.gr/soupline/soupline-malaktika/detailsPage.aspx?id=95385 Για την ιστορια, δεν ξεχασα απλα στο δικο μας ab ειχε κατεξαιρεση την τιμη ολοκληρη στο συγκεκριμενο αρωμα σε αντιθεση με τα αλλα -50% (αναγραφομενες τιμες). Αλλα αν ταπαιρνα στο ταμειο....απο οτι φαινεται θα ταπαιρνα και αυτα τσαμπα οπως πηρα τα 1.5λιτρα και δεν με χαλασε καθολου! Ευχαριστω το φιλο που μας τα σφυριξε, ολες οι μπουγαδες στην υγεια του!Χι χι!
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα μου είπαν πάντως ότι σαν αρώματα δεν πολυπαλεύονται.
Questioner Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ δεν βρήκα δείγμα από τα 750άρια σε αυτά τα αρώματα. Βολεύτηκα με 10 1,5 με τελική τιμή 0,55 το ένα. Not that bad! Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Nemesis1288 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά, σορρυ για το off-topic.. Έχουμε καμιά προσφορά στα προϊόντα nivea στα καταστήματα Αττικής?? (my market, AB, carrefour, γαλαξίας κλπ) Ευχαριστώ!
άδικος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Thx & γω. Αύριο έφυγα για μαλακτικά. Αν & θυμάμαι πως δε με είχε ξετρελάνει η μυρωδιά τους & η γυναίκα που είχε δοκιμάσει λέει δε μαλακώνει όσο το lenor. Κρίμα που έχω ήδη στοκάρει & εγώ με lenor για κάνα χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις