Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βερόπουλος  9/2 - 12/2

-Μπριζόλα νωπή με κόκκαλο 4,20€ /κιλό

-Χοιρινή πανσέτα νωπή με κόκκαλο 3,99€ /κιλό

-Γραβιέρα Αμφιλοχίας 9,80€ /κιλό

-Κρασί Cabernet Sauvignon ερυθρό και Σαββατιανό λευκό, 8,90€  το βαρελάκι των 5 λίτρων

-Ξυλοκάρβουνα 5 κιλά 4,49€ 

-Χαρτί υγείας Softex cotton soft 16 ρολά 3,99€ 

ΑΒ  9/2 - 10/2

-25% σε όλες τις μουστάρδες και κέτσαπ

ΑΒ 9/2 - 12/2

-Ελληνικό αρνάκι και κατσικάκι γάλακτος 5,99€/κιλό

-Φέτα Π.Ο.Π. Ελασσόνας 5,99€/κιλό

-Μπίρα ''Άλφα'' τετράδα(4Χ500ml) 1+1 δώρο

-35% στους ποικιλιακούς οίνους ''Ελληνικά Κελάρια'' 1,5lt

Carrefour 9/2 - 10/2

-20% στα συσκευασμένα τυριά

-30% στα όσπρια

-Tζατζίκι ή ρώσικη σαλάτα Carrefour 450γρ.  0,99

-35% στα ζυμαρικά ''Μέλισσα''(εκτός των ζυμαρικών ''Χρυσή Επιλογή'')

Market In  9/2 - 14/2

-Οίνος Krasaki(λευκός,ροζέ,ερυθρός) 750ml 1,20

-Mini Twix,Mars,Snickers (συσκευασία 303 gr)  1,99

-Μπριζόλα χοιρινή (κόντρα)  3,58€/κιλό

-Πανσέτα χοιρινή 3,28€/κιλό 

Μασούτης 9/2 - 10/2

-20% σε όλους τους χυμούς και τα αναψυκτικά Mr Grand(με τη mas card)

-30% σε όλα τα προϊόντα Quanto και Dettol(με τη mas card)

-40% σε όλες τις οδοντόκρεμες λεύκανσης,τις οδοντόβουρτσες και τα στοματικά διαλύματα Colgate(με τη mas card)

-Ariel σκόνη 50 μεζ. ή υγρό 48 μεζ. ή κάψουλες 38/45 μεζ.  8,90€ η συσκευασία

-όλες οι πολυσυσκευασίες ''Kinder'' ψυγείου 1+1 δώρο

-Γάλα ''Φάρμα'' της ΦΑΓΕ πλήρες ή ελαφρύ 1lt 2+1 δώρο (1,66€/τεμάχιο άρα 3,32€ τα τρία τεμάχια)

-

Επεξ/σία από efkola
  • Like 5
Δημοσ.

Σε ότι αφορά το Soupline από ΑΒ, δεν στάθηκα στο ποσό...δεν έχω ιδέα αν αποτελεί προσφορά ως προς τα χρήματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και θεώρησα προσφορά, είναι ότι προστίθενται 100 πόντοι (εξαιρετικά σπάνιο) στην κάρτα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το κανει σχετικα συχνα ο Βασιλόπουλος αυτό. Το εχουμε δει 3-4 φορες τους τελευταίους μηνες.

Δημοσ.

Σε ότι αφορά το Soupline από ΑΒ, δεν στάθηκα στο ποσό...δεν έχω ιδέα αν αποτελεί προσφορά ως προς τα χρήματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και θεώρησα προσφορά, είναι ότι προστίθενται 100 πόντοι (εξαιρετικά σπάνιο) στην κάρτα.

Να σου θυμίσω ότι πριν 2-3 μήνες αν αγόραζες 2 γκαζολιν σου έβγαινε 0,01 το κάθε μπουκάλι

Αλλα αυτό δεν ηταν προσφορά ηταν λάθος που όμως διηρκησε αρκετές μέρες.

Δημοσ.

Αν δείτε αμερική τη γίνεται με τα κουπόνια το παραπάνω μόνο λάθος δεν θα ήταν με τα δεδομένα τα δικά τους τουλάχιστον.

Μαζεύουν κουπόνια και σε λογαριασμούς 500-1000 και παραπάνω δολλαρίων πληρώνουν 0$ δολλάρια στο ταμείο.

Το εβλεπα και μου έτρεχαν τα σάλια.

Δεν λέω να έχουμε κάτι τέτοιο εδώ αλλά λίγο μεγαλύτερη ποικιλία με κουπόνια θα ηταν οτι έπρεπε.

Εκτός απο επιθυμίες και livesmart εχουμε κάτι άλλο αξιόλογο;

Δημοσ.

Αν δείτε αμερική τη γίνεται με τα κουπόνια το παραπάνω μόνο λάθος δεν θα ήταν με τα δεδομένα τα δικά τους τουλάχιστον.

Μαζεύουν κουπόνια και σε λογαριασμούς 500-1000 και παραπάνω δολλαρίων πληρώνουν 0$ δολλάρια στο ταμείο.

Το εβλεπα και μου έτρεχαν τα σάλια.

Δεν λέω να έχουμε κάτι τέτοιο εδώ αλλά λίγο μεγαλύτερη ποικιλία με κουπόνια θα ηταν οτι έπρεπε.

Εκτός απο επιθυμίες και livesmart εχουμε κάτι άλλο αξιόλογο;

Επειδη και εγω το εχω δει αυτο , η βασικη διαφορα ειναι οτι τα κουπονια ισχυουν ανεξερτητα εαν υπαρχει ηδη προσφορα σε συγκεκριμενο προιον , ενω εδω οι περισσοτεροι σου λενε οτι δεν μπορει να γινει αυτο.

Επισης θα δεις οτι υπαρχει περισσοτερη γκαμα απο κουπονια ΑΛΛΑ τα κουπονια βρισκονται παντου!! εφημεριδες, νετ κτλ ενω εδω απο εφημεριδες σχεδον τιποτα και απο νετ μια απο τα ιδια.

Θα δεις ακομα οτι σε πολλα προιντα τα super markets "μπαινουν" σε καποιες πριπτωσεις και "μεσα" με το να χρωστανε στον πελατη λεφτα......ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ

Δημοσ.

αναγειά σου

Οταν μας έφεραν την καφετιερα TASSIMO δώρο , είχε μέσα και ενα πακέτο με 50 κουπόνια έκπτωσης 1€ το καθε ενα για αγορές καψουλών απο τα ΑΒ-Βασιλόπουλος .

Αν μια μέρα έχει εκπτώσεις στις κάψουλες , τα κουπόνια ισχύουν;

Δημοσ.

μια και λεμε για πιτσες ειχα δει στη dominos οτι για το φεβρουαριο εχει αν γινει παραλαβη απο το καταστημα  εκπτωση 50% στις πιτσες.

Δημοσ.

Τρέχει μια προσφορά στην pizza fan για δωρο πίτσα. Απλά βάζετε την mobile εφαρμογή και κάνετε παραγγελία από αυτήν.

Προσοχή: Έχει ελάχιστη παραγγελία 4€.

http://apps.pizzafan.gr/

Για να συμπληρώσετε τα €4 βάλτε στη παραγγελία το σουφλέ σοκολάτας (+οτι άλλο θέλετε) . Το σουφλέ ΤΑ ΣΠΑΕΙ !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...