Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η mediamarkt έχει απόθεμα στα χαρτια υγείας και στα σαμπουάν αλλά μεταφορικά 3,49€....

Αυτοί είναι με τα καλά τους?αρχίσανε να πουλάνε είδη καθαρισμου σπιτιού και σώματος?

Πήρα προϊόντα αξίας 11 ευρώ και δεν πλήρωσα τίποτα μεταφορικα για Άρτα
  • Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αφηνουν τις lacta (ελεω βαλεντινου) να βγαλουν καμια προσφορα για προφυλακτικα λεω εγω που οι τιμες εχουν φθασει στο θεο;

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αφηνουν τις lacta (ελεω βαλεντινου) να βγαλουν καμια προσφορα για προφυλακτικα λεω εγω που οι τιμες εχουν φθασει στο θεο;

Έλα ντε, πώς έχουν αυξηθεί έτσι.

Ευτυχώς που υπάρχουν και του Lidl (φθηνά και αξιόπιστα, απο προσωπική εμπειρία)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kι η Durex βγάζει καλές προσφορές στο Amazon. Με μια πρόχειρη ματιά...

Variety 144 Count

Variety Pack

Extra Sensitive

Maximum Love

Extra Lubricated

Πέρυσι τέτοια εποχή είχανε βγάλει προσφορά 75 δολάρια τα 500τμχ (με ημερομηνία λήξης το 2019).

Η πλάκα είναι πως ήμουνα 1 βδομάδα έγγυος όταν τα παραγγείλαμε.  :lol:

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 14
Δημοσ.

Μιας κ ο λόγος για σουπερ μαρκετς κ προσφορές, πέρασα σήμερα από συνοικιακό Μαρινόπουλο για να εξαργυρώσω τα 5€ του κουπονιού........Τι παρακμή είναι αυτή...? Άδεια ράφια κ τα μισά προιόντα ιδιωτικής ετικέτας!

Έκανα αμάν κ πως να βρω κάποια πράγματα που ήθελα. Το ίδιο περίπου είχα δει κ στο Planet Γερακα τις προάλλες κ ειδικά σε τόσο μεγάλο χώρο ήταν λυπηρό......

Δημοσ.

Για όσους δεν μπορούν να πάνε στον Γαλαξία για τα Ava Perle, μπορούν να πάνε στην προμηθευτικη που τα έχει στα 1,08€. μαζί με κουπόνι από pockee τελική τιμή 0,08€

Τελευταία μέρα!

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους δεν μπορούν να πάνε στον Γαλαξία για τα Ava Perle, μπορούν να πάνε στην προμηθευτικη που τα έχει στα 1,08€. μαζί με κουπόνι από pockee τελική τιμή 0,08€

Τελευταία μέρα!

1,23 τα είχε στην γειτονιά μου... και πάλι χάρισμα βγαίνουν...

Δημοσ.

Έχει στο YOU κάποιες προσφορές σε καθαριστικά σπιτιού .

πχ LENOR μαλακτικό 56μεζ. 1ευρώ 

MR. PROPER 400ml 0,80

http://www.you.gr/proionta/frontida-ygeia/offer-corner/prosfores?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Happy+Valentine%27s+Offers!_12%2F2%2F2016

Η προσθήκη στο καλάθι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω εξάντλησης του αποθέματος

Δημοσ.

Η προσθήκη στο καλάθι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω εξάντλησης του αποθέματος

Ευτυχώς εγώ πρόλαβα πήρα 10 lenor .Προσφορές για να αδειάσει η αποθήκη από 5-6 συσκευασίες . 

Δημοσ.

Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Μαϊμού προσφορές από ένα μαϊμού κατάστημα.

(Κατά παράξενο τρόπο για όλες τις μη προσφορές του υπάρχει απόθεμα)

Και με την ευκαιρία να κάνω και εγώ μια super-προσφορά.

Mercedes-Benz AMG S 65 Μοντέλο 217.379 από 367.000 ευρώ μόνο 1,00 ευρώ,

και δώρο μια Ρωσίδα στο κάθισμα του συνοδηγού με δυνατότητα "παραμετροποίησης" του δώρου

ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού. (Η έκπτωση ισχύει και χωρίς κουπόνι.)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...