Προς το περιεχόμενο

Apple: Το iPad Mini είναι πλέον επίσημο


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

lol,what? δηλαδη θα σταματησει και η κυκλοφορια του μολις βγει το 4; δεν θα βγαινει παραλληλα με αυτο;

 

Και όμως ναι, την ίδια έκπληξη δοκίμασαν πάρα πολλοί χθες το βράδυ. Ήδη το "New" Ipad (ipad 3) έχει εξαφανιστεί από το site της Apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και όμως ναι, την ίδια έκπληξη δοκίμασαν πάρα πολλοί χθες το βράδυ. Ήδη το "New" Ipad (ipad 3) έχει εξαφανιστεί από το site της Apple

 

Βρε, δεν έφυγε. Το ίδιο μοντέλο είναι. Άλλος επεξεργαστής. Υπάρχει λόγος για αυτή την κίνηση. Για να μη το έχουν και άλλο στο Store.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μπορω να καταλαβω γιατι εκνευριζονται οσοι αγορασαν το ipad 3 και τωρα που ειδαν το νεο θυμωνουν με την apple γιατι τους εκανε να νιωθουν χαζοι.

 

1. Μιλαμε για λογική και ωριμότητα 5χρονου που βλεπει το αλλο παιδακι με πιο κουλ παιχνιδακι κ κλαιει.

 

2. Χαζοι ηταν (κατ εμε) ουτως αλλιως που αγορασαν ipad 700ε την στιγμη που στην αγορα high end android 4 tablet να εχει το πολυ 400-500 ξεκινωντας μάλιστα οι τιμες απο 100ε για τα 7ρια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

σε x86 tablet όμως πέρα του ότι βαράνε προς στιγμήν στα αυτιά στις τιμές, δεν μπορείς να περάσεις android. μην μου πεις για ενα project που κυκλοφορεί για android σε x86.. μιλάμε για official support του επεξεργαστή σου και όχι κανιβαλισμούς. αν και επειδή θέλω ακόμα την υποστήριξη flash περιεχομένου, στις απαιτήσεις μου ταιριάζουν περισσότερο oi x86 επεξεργαστές και όχι οι arm... :/

Τι να σου πω,εσυ ξερεις αν σου κανει ή οχι,η σημερινη λυση που υπαρχει!

Απλα μη καταληξεις σαν και μενα,που εχω μεινει κολλημενος στο hd2,γιατι δε βγαινει καποιο καινουριο κινητο,που να τρεχει καλα και τα δυο λογισμικα(wp&android)!Ειναιμεγαλη ξενερα η ολη κατασταση!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα δεν κατάλαβαν μερική... ότι ΔΕΝ Αποσύρθηκε το IPAD 3. Για κάποιο λόγο κάναν αλλαγή τον επεξεργαστή και το Connector. Το ίδιο μοντέλο είναι...

 

Πολύ ωραία, και τώρα που έπεισες τον εαυτό σου, χρησιμοποίησε το ίδιο επιχείρημα και στον υποψήφιο αγοραστή του iPad 3 σου όταν θα κανονίζετε την τιμή. Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει πως είναι «το ίδιο» και δεν θα τον πειράξει να το πληρώσει ως το τρέχον μοντέλο.

 

Παρεμπιπτόντως, όσοι υπερασπίζεστε την Apple στο όσον θέμα, αποφασίστε επιτέλους: είναι το ίδιο μοντέλο οπότε δεν τρέχει και τίποτε, ή άλλαξε το μοντέλο απλά εσάς τους ίδιους δεν σας πειράζει; Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Πολύ ωραία' date=' και τώρα που έπεισες τον εαυτό σου, χρησιμοποίησε το ίδιο επιχείρημα και στον υποψήφιο αγοραστή του iPad 3 σου όταν θα κανονίζετε την τιμή. Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει πως είναι «το ίδιο» και δεν θα τον πειράξει να το πληρώσει ως το τρέχον μοντέλο.

 

Παρεμπιπτόντως, όσοι υπερασπίζεστε την Apple στο όσον θέμα, αποφασίστε επιτέλους: είναι το ίδιο μοντέλο οπότε δεν τρέχει και τίποτε, ή άλλαξε το μοντέλο απλά εσάς τους ίδιους δεν σας πειράζει; Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.[/quote']

 

Δεν θέλω να υπερασπιστώ καμία εταιρεία, απλά λέω αυτό που είπε και ο Cook. Δεν νιώθω ανάγκη, να πάρω την ανανεωμένη συσκευή, ούτε θέλω να αλλάξω IPad. Οτι θα έχει πτώση στην μετά πώληση, δεν το αρνήθηκα. Απλά δεν βλέπω αυτή την κίνηση τόσο τραγική, όσο την κάνουν μερική. Και ποιος ξέρει - μπορεί να απόκτειση αξία επίδη είναι ¨rare¨ Χαχαχαχα

 

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, μην συγκρίνεται το iPad με το iPad mini! Σαφώς δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και ίδιες οθόνες κτλ αφού είναι μόνο του μια νέα κατηγορία!

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά' date=' μην συγκρίνεται το iPad με το iPad mini! Σαφώς δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και ίδιες οθόνες κτλ αφού είναι μόνο του μια νέα κατηγορία!

 

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

 

Καλά χαλάρωσε, το πρώτο iPad ναι, αλλά όχι και το μίνι νέα κατηγορία. Κάνε μια βόλτα να δεις τι 7άρι tablet έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 2 χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο μοντέλο είναι... δεν είδα να φωνάζει κάποιος, γιατί η AUDI, BMW, MERCEDES, μετά από 2-3 μήνες κάναν κάποια αλλαγή.

 

Να ρωτήσω πως θα αισθανόσουν, αν αγόραζες το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοντέλο BMW (μόλις κυκλοφόρησε!!!) αντί 40.000 ευρώ με 150 άλογα, 8 αερόσακους, A/C και μετά από ένα 3μηνο έρχονταν η BMW και έδινε το ίδιο μοντέλο, σε ίδια τιμή αλλά με 300 άλογα, 16 αερόσακους, διζωνικό κλίμα κτλ?

 

Περίφημα ε? Θα έλεγες:

- "Δεν είμαι παιδί, είναι ενήλικας"

- "Τι να τα κάνω τα 300 άλογα....το όριο είναι ούτως ή άλλως στα 130χλμ/ω"

- "16 αερόσακοι..? άντε να τους αλλάξεις αν ανοίξουν"

- "πολυεθνική είναι το συμφέρον της κοιτάει...είμαι cool"

και ανάλογες ανοησίες που διαβάζω εδώ μέσα από τους αμετανόητους "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ" (βλ. πολιτισμένα fanboys).

 

Εντάξει και εμείς έχουμε Apple products, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Τα αγοράζουμε, αναφερόμαστε σε πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, κράζουμε, επικροτούμε, πουλάμε, κοιτάμε τι υπάρχει παραδίπλα, συγκρίνουμε, ξαναγοράζουμε κ.ο.κ. Εκτός αν υπάρχουν μετοχές οπότε πάω πάσο.

 

Για όσους έχουν ασχοληθεί με Οικονομικά ή Διοίκηση Επιχειρήσεων υπάρχει ένα θέμα στα βιβλία που αναφέρεται στην Επιχειρησιακή Ηθική και τη σημασία της. Το κομμάτι αυτό περιγράφει εκτός από τις σχέσεις εργαζομένων με την επιχείρηση (και το αντίστροφο) και τις ηθικές σχέσεις της επιχείρησης με τους πελάτες, τους ανταγωνιστές, τους μεσάζοντες, τους προμηθευτές κτλ.

Πιθανόν να έχει παραμεληθεί αυτό το κομμάτι από την εταιρεία σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων και μακροπρόθεσμα ίσως γυρίσει μπουμερανγκ. Η ακμή από την παρακμή δεν απέχει πολύ, ακόμη και για τους κολοσσούς.

 

Το γνωρίζουμε πολύ καλύτερα εμείς οι Έλληνες από πρόσφατα παραδείγματα...ότι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό. Κάποιος που υποστήριξε το αντίθετο πριν μερικά χρόνια, έχασε την καλύτερη θέση στο Δημόσιο :)

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Σαν ιδιοκτητρια new ipad σημερα αισθανθηκα πολυ ηλιθια!"

 

Σταμάτησε να δουλεύει;\

 

Ξεκολλάτε με αυτή τη νοοτροπία...

Απο το iPhone 1 (να αυτό που δεν υπήρχε εδώ), πήγα στο 4.... τώρα μάλλον θα περιμένω το 6-7...

 

Απο το iPad 1, στο iPad 3...

 

και ειμαι DEVELOPER, ΖΩ απο αυτά...

 

γιατί αισθάνεστε θιγμένοι δεν μπορώ να καταλάβω...

Δεν κάνει καλά αυτό που το αγοράσατε για να κάνει;

 

επιτέλους αυτό είναι και το σωστό.. τι μας νοιάζει τι προιόν βγαίνει το θέμα είναι αυτό που αγοράζεις ότι θα σε βγάλει μια 3-4ετία χωρίς πρόβλημα.. τέλος!

 

από iphone 3G se 4S και μάλλον σε 6S θα είναι η επόμενη αλλαγή.

 

όσο για το ipad 3, χαζός αισθάνεται αυτός που το πήρε για να κάνει φιγούρα που σε αυτή τη περίπτωση δεν αισθάνεται μόνο αλλά είναι κιόλας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι λένε τα fanboyz,αλλά το να βγάλεις την αντίπαλη συσκευή στην επίσημη παρουσίαση του προϊόντος σου και να πεις:

"κοιτάξτε καλέ κύριοι η δικιά μας ταβλετα είναι καλύτερη από αυτό το πράγμα(παρόλο που το hardware εν συγκρίσει είναι για τους λέοντες και το χτυπάνε 150$ παραπάνω)"

είναι μεγάλη ξεφτίλα.

 

Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο,τουλάχιστον το 3 ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό,για το 4 δεν ξέρω. :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και έκανα μεγάλο σφάλμα που πήρα το ipad 3...βλέπεις, έχει την καλύτερη οθόνη στα 10αρια, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, και προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία εκεί. Αλλά περίμενα υποστήριξη ισάξια με του ipad 2.

 

 

Το iPad-3, υποστηρίζεται κανονικά, όπως και το iPad-2. Για την ακριβεία το iPad-2 δεν έχει siri (και ότι άλλο ξεχνάω), αλλά iOS-6 έχει. Ο ανταγωνισμός που δεν υποστηρίζει ούτε την τελευταία γενιά του είναι καλύτερος; (Samsung). Ε, πάρε samsung που δεν αναβαθμίζει τίποτα και μείνε με ICS και χειρότερη οθόνη.

 

Όσον αφορά το iPad-mini.

 

Ο ένας κατασκευαστής σου δίνει 30% μεγαλύτερη οθόνη, αλουμίνιο αντί για πλαστικό, 5Mpixels κάμερα αντί για 1, 10% μεγαλύτερη αυτονομία (στην πράξη μάλλον μεγαλύτερη) και σου ζητά 80$ παραπάνω (30% παραπάνω χρήματα). Πού το παράξενο; Προσωπικά μόνο για την οθόνη θα τα χαλάλιζα τα 80$ παραπάνω.

 

Αγοράστε Nexus-7 με μικρότερη οθόνη και τελείωσε η υπόθεση.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...