Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάτι ξέρετε οι "παλιοί στο κουρμπέτι". Όσοι βέβαια θα ψωνίσετε, να είστε έτοιμοι να σας σπάσει τα νεύρα η εφαρμογή τους με τα καμώματα και τους κωδικούς τους. 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη λίρα στο 1,17 τι συμφέρει ξέρει κανεις; GBP ή EUR...

Ή πανω κάτω τα ίδια βγαίνει με τις προμήθειες κλπ;

EDIT: Αγορά με λίρες και πληρωμή σε ευρώ μέσω Paypal σιγουρα δε συμφέρει καθώς το paypal ανταλλάσει με 1,23 ευρώ τη λίρα.

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, akisbouriblog είπε

Αυτο δεν ισχυει για Ελλαδα σωστά? Εμενα μου βγαζει κανονικα να πληρωσω μεταφορικα.

Edit: Στο τελευταίο στάδιο τα αφαιρεί

Επεξ/σία από spartak1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, akisbouriblog είπε

Αυτο δεν ισχυει για Ελλαδα σωστά? Εμενα μου βγαζει κανονικα να πληρωσω μεταφορικα.

Και σε μένα στην αρχή δε μου αφαιρούσε τα μεταφορικά.

Έβγαλα κάποια προϊόντα από το καλάθι που είχανε έκπτωση στα 3 τεμάχια προσφορά με ένα ποσό, μου πέρασε την έκπτωση των μεταφορικών, μετά τα ξαναέβαλα και δέχτηκε όλες τις εκπτώσεις.

Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό ή απλά είχε κολλήσει...

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Ηθελα να ρωτησω για τη σημερινη προσφορα που εχει η SportDirect.Λεει και 10 λιρες Voucher στα μεταφορικα.Αυτο ισχυει για Ελλαδα ? γιατι βαζω στο καλαθι καποια προιντα που εχω και δεν μυο αφαιρει τα μεταοφορικα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, giorgoskost88 είπε

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Ηθελα να ρωτησω για τη σημερινη προσφορα που εχει η SportDirect.Λεει και 10 λιρες Voucher στα μεταφορικα.Αυτο ισχυει για Ελλαδα ? γιατι βαζω στο καλαθι καποια προιντα που εχω και δεν μυο αφαιρει τα μεταοφορικα.

μεταφορικά;

10 λίρες λέει αν καταλαβα καλά για παραλαβή από store

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...