Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ εκανα παραγγελια 120€ πριν λιγο

Ελπιζω ολα να πάνε καλα και να μην εχω θεματα.

Ποτε υπολογιζετε να μου ερθουν;

Τρίτη-Τετάρτη λογικά

• Like 1
Δημοσ.

πριν λίγο έκανα την μεγαλύτερη παραγγελία ever....τελικό κόστος 830 ευρώ εκ των οποίων μεταφορικά 25ευρώ....δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο discount voucher για τον Νοέμβριο :-(...

Δημοσ.

πριν λίγο έκανα την μεγαλύτερη παραγγελία ever....τελικό κόστος 830 ευρώ εκ των οποίων μεταφορικά 25ευρώ....δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο discount voucher για τον Νοέμβριο :-(...

απο περιεργια τι πηρες?

Δημοσ.

για μένα μόνο τα Nike Capri III Mid, ήτοι 57.59 ευρώ....όλα τα άλλα είναι για φίλους/φίλες....είχα ένα κατεβατό από links, μου πήρε ένα μισάωρο να βγάλω άκρη:-)....

Δημοσ.

θελω να πηγαινω 1-2 φορες τη βδομαδα στο σταδιο που εχουμε στα χανια , κυριως τα θελω για αυτο το σκοπο...επειδη δεν θα τα πολιοφοραω δεν θελω κατι ακριβο, αλλα να μην ειναι και τελιως της πλακας....

Δημοσ.

Τα pegasus29 σε κάτι περίεργα χρωματάκια τα είχε σε πολύ καλή τιμή. Εξαιρετικό παπούτσι ειδικά για κάποιον που ξεκινάει τώρα το τρέξιμο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

για μένα μόνο τα Nike Capri III Mid, ήτοι 57.59 ευρώ....όλα τα άλλα είναι για φίλους/φίλες....είχα ένα κατεβατό από links, μου πήρε ένα μισάωρο να βγάλω άκρη :-)....

Χαρά στο κουράγιο σου.

Δημοσ.

εγώ τρέχω κάθε μέρα 90 λεπτά....ένα από τα ζευγάρια που φοράω είναι αυτό....

http://www.sportsdirect.com/reebok-realflex-advanced-mens-running-shoes-211890?colcode=21189040

για τα χρήματα του εξαιρετικο!

Τα pegasus29 σε κάτι περίεργα χρωματάκια τα είχε σε πολύ καλή τιμή. Εξαιρετικό παπούτσι ειδικά για κάποιον που ξεκινάει τώρα το τρέξιμο.

Sent from my iPhone using Insomnia

μπηκαν και τα δυο στη λιστα επιλογης... το αλλο που κοιταζα ηταν αυτο μιας και διαβασα μερικες καλες κριτικες στο ιντερνετ   http://www.sportsdirect.com/nike-downshifter-v-mens-running-shoes-121267?colcode=12126748  λεει τιποτα σαν παπουτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...