nick_opc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 μηπως ξερετε τι κοστος εχει να στειλω αυτα κ να μου στειλουν τα σωστα?
Nikosdr28 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 μηπως ξερετε τι κοστος εχει να στειλω αυτα κ να μου στειλουν τα σωστα? 10 με 15 ευρώ πρέπει να έχουν τα μεταφορικά για να τα στείλεις πίσω. Για το πρόβλημα μου δεν έχει κανείς ιδέα ε;
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για το πρόβλημα μου δεν έχει κανείς ιδέα ε; Άνοιξε dispute στο paypal και θα τα βρείτε όλα. Εξήγησε ότι χρεώθηκε η παραγγελία αλλά στο κατάστημα δεν φαίνεται πουθενά. Θα σου απαντήσουν αυτοί, γιατί το paypal τους μπλοκάρει τις πληρωμές.
Nikosdr28 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η παραγγελία στο paypal είναι ακόμα στο pending...Με λίγα λόγια δεν έχουν λάβει ακόμα τα χρήματα από το sportsdirect και τα έχει δεσμεύσει το paypal περιμένοντας απάντηση από το κατάστημα.Γίνεται dispute για αυτό το θέμα και τόσο νωρίς;(χθες έγινε η παραγγελία)
NIRVANAGRE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η παραγγελία στο paypal είναι ακόμα στο pending...Με λίγα λόγια δεν έχουν λάβει ακόμα τα χρήματα από το sportsdirect και τα έχει δεσμεύσει το paypal περιμένοντας απάντηση από το κατάστημα.Γίνεται dispute για αυτό το θέμα και τόσο νωρίς;(χθες έγινε η παραγγελία) Kαι μενα ειχε μεινει αρκετες μερες στο Pending , μπορει και 2 μερες αλλα τελικα η παραγγελια εγινε κανονικα
Nikosdr28 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Κατά ένα περίεργο λόγο απάντησαν στο email που τους έστειλα χαχα Thank you for your email, your order has been placed and should be with you shortly, please let me know if I can assist you further Οπότε λογικά όλα καλά
2koykoy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν ξέρει κάποιος τα πράγματα που στέλνουμε για αλλαγή σε νούμερο η γιατί ήταν ελαττωματικό, όταν θα τα στείλουν θα μας χρεώσουν ξανά μεταφορικά; Το ποσό που μας πιστώνουν από τα πράγματα που επιστρέφουμε, το αφαιρούμε με κάτι άλλο που μπορεί να θέλουμε η επιστρέφετε στην κάρτα και γίνετε νέα χρέωση των πραγμάτων;
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 έχει κανείς γνώμη για τα t-shirt everlast τι παίζει με τα νούμερα; ξέρω οτι είναι λίγο πιο φαρδιά γραμμή.. Φοράω M προς L λόγο πλάτης και χέρια και τα everlast τα παρήγγειλα σε M .. 1.76-75 κιλά. http://www.sportsdirect.com/everlast-classic-t-shirt-mens-596517
mens Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κάνει μια παραγγελία και εδώ και 3 μέρες λέει Awaiting Courier Pickup. Τι γίνεται ρε παιδιά, και διάβαζα εδώ ότι σε 2 μέρες φτάνουν ελλάδα.
Questioner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θα πατήσεις δεξιά το "track my order" όπου θα μπορέσεις να δεις μέσω του site της DHL που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σου. 1
mens Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ok ευχαριστώ, νόμιζα οτι περίμεναν την dhl να παραλάβει από αυτούς την παραγγελια. και βασικά περίμενα ενα mail για tracking.
Questioner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι όντως μπερδεύει και οι περισσότεροι αυτό νομίζουν. Νομίζω πως παλιότερα ήταν διαφορετικό το σύστημα.
portishead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μου ήρθε σήμερα ενα παλτό που είχα παραγγείλει και μου έρχεται μεγάλο. Νουμερο small και δεν υπάρχει μικρότερο. Το παλτο εκανε 40 ευρω.Με το 'υπολογιστήρι' των ελτα κανει περίπου 20 ευρω να το στειλω πισω. Τι μπορώ να κάνω για να γλιτώσω τα μεταφορικά? Επισης μπορω να κάνω refund εφόσων δεν υπάρχει μικρότερο νούμερο και πως? Τι μπορώ να κάνω?Καμια ιδέα?
portishead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 http://www.sportsdirect.com/kangol-wool-duffle-jacket-mens-608673#customerreviews Αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα