Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1XBQjwn.jpg

Με αυτή την επιλογή στο Gearbest είναι σίγουρο πως δε θα έχω καθυστερήσεις και τελωνείο; Επειδή κοστίζει 600 ευρώ αυτό που θα πάρω...

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1XBQjwn.jpg

Με αυτή την επιλογή στο Gearbest είναι σίγουρο πως δε θα έχω καθυστερήσεις και τελωνείο; Επειδή κοστίζει 600 ευρώ αυτό που θα πάρω...

Οταν ειναι απαντημένη τόσες φορές η ερώτηση, αν κάποιος σου απαντησει θα τον πιστέψεις ή και πάλι θα ρωτήσεις για επιβεβαίωση της επιβεβαίωσης;

• Like 2
Δημοσ.

Οταν ειναι απαντημένη τόσες φορές η ερώτηση, αν κάποιος σου απαντησει θα τον πιστέψεις ή και πάλι θα ρωτήσεις για επιβεβαίωση της επιβεβαίωσης;

Φίλε μου είναι πολλά τα χρήματα και είναι λογικό να φοβάμαι λίγο και να ρωτάω. Δεν είναι ανάγκη να νευριάζεις ούτε να προσπαθείς να μου την πεις. Απλά ρώτησα αν το έχω "τσεκάρει" σωστά...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έβαλα την φωτό απλά για τους τρόπους αποστολής ώστε να έχουν μια εικόνα τα καινούργια μέλη ή οποίος δεν γνωρίζει με ποιον τρόπο να κάνει παραγγελία κάτι που θέλει,επειδή κάθε μέρα κ εγώ και πολλά άλλα μέλη λέμε τα ίδια κ τα ίδια για τους τρόπους αποστολής κτλπ και γεμίζουμε σελίδες ολόκληρες.

Συμφωνώ και πραγματικά επικροτώ την κινηση σου αλλά βάζω στοιχημα οτι θες οτι και πάλι θα γινονται οι ίδιες ερωτήσεις, ειτε απο νεα αλλα και απο παλιά μέλη. Είναι αυτό που λεμε "βαριέμαι να ψαχνω". 

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ και πραγματικά επικροτώ την κινηση σου αλλά βάζω στοιχημα οτι θες οτι και πάλι θα γινονται οι ίδιες ερωτήσεις, ειτε απο νεα αλλα και απο παλιά μέλη. Είναι αυτό που λεμε "βαριέμαι να ψαχνω". 

Καλά αυτό δεν το αποφεύγεις ποτέ. Πάντα κάποιοι θα ρωτάνε αυτό που έχει ήδη απαντηθεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ ανά 2 σελίδες να βάζω την φωτό ώστε να την βλέπουν και να είναι πάντα πρόχειρη και εύκολη να την δουν :P

• Like 1
Δημοσ.

ένα δάκρυ έτρεξε και από μένα σήμερα τους πήρα τηλέφωνο και αποδέσμευσαν τον δικό μου σάκο και προχώρησε το δέμα μου από 14 Σεπτεμβρίου μπλοκαρισμένο στο αεροδρόμιο  http://prntscr.com/hgudvh

τι τους ειπες ακριβως ?? :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Μπορώ ανά 2 σελίδες να βάζω την φωτό ώστε να την βλέπουν και να είναι πάντα πρόχειρη και εύκολη να την δουν :P

Και πάλι βάζω στοιχημα οτι ακομα κι αν το βάζεις σε κάθε σελιδα στην κορφή, στη μεση και στον πάτο, πάλι κάποιος θα βρεθεί να ρωτήσει "Είναι σιγουρο; ".  :-D  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Και πάλι βάζω στοιχημα οτι ακομα κι αν το βάζεις σε κάθε σελιδα στην κορφή, στη μεση και στον πάτο, πάλι κάποιος θα βρεθεί να ρωτήσει "Είναι σιγουρο; ". :-D :-D :-D

Θα ρωτήσει αν είναι σίγουρο και θα το βάλει και σε 5-6 διαφορετικά τοπικ...

Τι να πεις...

Πάντως έχουμε πει τόσες μα τόσες φορές τα ίδια που τα έχω μάθει λες και δουλεύω τελωνείο η στα ΕΛΤΑ :P

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

τι να κάνω για το εξής δεματάκι;

RS989137452NL

29/11/2017, 00:16:24 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

29/11/2017, 00:16:24 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

29/11/2017, 13:46:07 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

23/11/2017, 10:37:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ         

24/10/2017, 10:51:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Πρόκειται για κινητό αξίας 106 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

τι να κάνω για το εξής δεματάκι;

RS989137452NL

29/11/2017, 00:16:24 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

29/11/2017, 13:46:07 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

23/11/2017, 10:37:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ         

24/10/2017, 10:51:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Πρόκειται για κινητό αξίας 106 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Τίποτα

Να περιμένεις να σου έρθει το κουστούμι του τελωνείου τι θα πληρώσεις.

Γράφει

οποτε πρεπει να στειλει αντιγραφο απο το paypal ή της καρτας (οπως αγοραστηκε) και μετα θα βγει το κουστουμι που θα το πληρωσει στ τελωνειο

Δημοσ.

Nα φανταστώ το μουφατζίδικο Invoice των 20 δολλαρίων του gearbest δεν βοηθάει έτσι; Τους έστειλα αν μπορούν να μου στείλουν μια απόδειξη των 40-50 δολλαρίων μπας και. Αλλιώς πού στέλνω απόδειξη από paypal; Ποιο είναι το mail; Σε κάποια απ τις προηγούμενες σελίδες κάτι είχε αναφερθεί νομίζω.

Δημοσ.

Nα φανταστώ το μουφατζίδικο Invoice των 20 δολλαρίων του gearbest δεν βοηθάει έτσι; Τους έστειλα αν μπορούν να μου στείλουν μια απόδειξη των 40-50 δολλαρίων μπας και. Αλλιώς πού στέλνω απόδειξη από paypal; Ποιο είναι το mail; Σε κάποια απ τις προηγούμενες σελίδες κάτι είχε αναφερθεί νομίζω.

Για αυτό ζητάνε το paypal και οχι το invoice απο το gb.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...