Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mples είπε

φιλε εκανα το ιδιο με εσενα  και χωρις προειδοποίηση μου εκαναν  refund χωρις να τους το ζητησω  ειναι εντελως γιδια μα εντελως μιλαμε

καλυτερα να πληρωσω κατι παραπανω  παρα να εχεις νταλαβερια  μαζι τους  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GB 

Lol όντως; Εμένα είχαν γίνει ήδη shipped οπότε δεν πείραξαν κάτι.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 20/1/2018 στις 10:29 ΠΜ, divo είπε

Το βλέπω πολύ γρήγορα να Μπήκε και να βγήκε και Το πιθανότερο είναι να μην έχει τελωνείο Σε περίπτωση όμως που έχει θα είναι κάνα 3 ευρώ

Τελικα δεν πηγε τελωνειο..ουτε 3ε πληρωσα ;)

Δημοσ.

2 παραλαβές σήμερα: 

1) Από aliexpress unregisted σε χρόνο ρεκόρ, 15 μέρες! Να σημειώσω ότι παραγγελίες που περίμενα από 11.11.17 μου ήρθαν την προηγούμενη βδομάδα.

2) Από bangood κινητό με το καινούργιο PDM, 12 μέρες.

Καμία επιβάρρυνση σε κανένα από τα δύο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

2 παραλαβές σήμερα: 

1) Από aliexpress unregisted σε χρόνο ρεκόρ, 15 μέρες! Να σημειώσω ότι παραγγελίες που περίμενα από 11.11.17 μου ήρθαν την προηγούμενη βδομάδα.

τι εννοεις το καινουριο pdm?? Το european λες??

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

2 παραλαβές σήμερα: 

Ναι αλλά δεν μας έγραψες την τελική τιμή των αγορών μαζι με μεταφορικά

Επισης για τη μέθοδο pdm, το αυτοκολλητο του φακέλου τι εγραφε; Είχε κάποια αναφορα για Κίνα; Είχε περιγραφή του ειδους και τιμή; Τέλος στο track trace των ελτα, φαίνεται οτι το pdm δεμ σου περασε απο γετα ή απευθειας ΚΑΤ μετα κεντρο διανομής, κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερετε που πρεπει να τους στειλω screenshot απ το paypal μου?

με mail ?

Επεξ/σία από anthkout
Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμάσεις και με γράμμα, fax ή και ταχυδρομικο περιστέρι.

Spoiler

Με email. Κοιταξες τις τελευταίες 5-10 σελίδες της παρουσας συζητησης να δεις που και τι πρεπει να στειλεις.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, isay είπε

Μπορεις να δοκιμάσεις και με γράμμα, fax ή και ταχυδρομικο περιστέρι.

Απόκρυψη περιεχομένων

Με email. Κοιταξες τις τελευταίες 5-10 σελίδες της παρουσας συζητησης να δεις που και τι πρεπει να στειλεις.

ναι, βρηκα αυτο: [email protected]

αλλα ρωταω εδω μηπως υπαρχει καποιο αλλο, sorry ε

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, margie1990 είπε

[email protected]

Παιδια ξερετε ποσο καιρο καθεται δεμα στο κδ αττικης;περιπου..

Κι εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι από 31/01 ένα άλλο δέμα σε δύο μέρες είχε φύγει από εκεί για Ρουφ... 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, isay είπε

Ναι αλλά δεν μας έγραψες την τελική τιμή των αγορών μαζι με μεταφορικά

Επισης για τη μέθοδο pdm, το αυτοκολλητο του φακέλου τι εγραφε; Είχε κάποια αναφορα για Κίνα; Είχε περιγραφή του ειδους και τιμή; Τέλος στο track trace των ελτα, φαίνεται οτι το pdm δεμ σου περασε απο γετα ή απευθειας ΚΑΤ μετα κεντρο διανομής, κλπ;

3 και 180 ευρώ αντίστοιχα. 

Δεν είχε αναφορά για Κίνα, πέρα απο μια αναφορά στο χρωμα του κινητού στα κινέζικα. Δεν λέει ωστόσο τι είναι. Ουτε τιμή έχει. Απο κατ κατευθείαν ΚΔ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...