g_alkis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Έχει πλάκα. "Θα περιμένουμε το πόρισμα" (θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε). Βγαίνει το πόρισμα. "Λες και δεν το περιμέναμε" (πουλημένοι, συγκάλυψη κτλ) Λατρεύουμε ελληνική αριστερά. 4
tolis_01 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Άλλος ένας αναρχοτρομοκράτης που αντιστάθηκε στη σύλληψη:http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2013/01/10/greek-police-beat-up-another-illegal-immigrant-whos-actually-a-tourist/ Είναι βέβαια από την μπατσοφοβική Washington Post, αλλά δείξτε κατανόηση! Κάποιος να πει στους απεργούς ότι μας χαλάνε τον τουρισμό. Προσωπικά δεν θα πήγαινα διακοπές σε χώρα που οι πολίτες της έχουν το θράσος να απεργούν (!), πολύ εύκολα θα πήγαινα όμως σε χώρα που υπάρχει περίπτωση να με δείρουν μέχρι λιποθυμίας επειδή είμαι διαφορετικός.
arsenal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Aν ηταν αληθινοι επαναστατες και οχι παιδακια που παιζουν δεν θα φωναζαν τωρα μαμα με χτύπησαν κτλ ουτε θα εμπαιναν στην διαδικασια μεγαλοδικηγοροι..και οσο για τα χτυπηματα σε αυτη την περιπτωση οπου αν οντως εβαλαν αυτοι την φωτια στο μολ οπου δεν όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το κακό είναι πως χρησιμοποιούμε την αστυνομική βία για να "ελαφρύνουμε" στην συνείδηση μας εν δυνάμει φονιάδες. 2
arsenal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Nαι αυτο ειναι απιστευτο θα ασχολουμαστε τωρα με το ποσο πολυκαι πως τους εδειραν και οχι την ουσια του θεματος.Φνταζεστε σε 5-10 χρονια αν δεν τους επιαναν τι θα εκαναν...ισοοοοβιααα ρεεεε
dhmhtrhs79 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τι στο καλό; Θα πάω να παίξω τζόκερ μου φαίνεται, πρέπει να είμαι πολύ τυχερός. Τόσα χρόνια, δουλεύοντας κάθε μέρα στο κέντρο έχω ζήσει δεκάδες απεργίες, συμπλοκές, επεισόδια κτλ. από πολύ κοντά. Στους γύρω δρόμους είναι μονίμως μπάτσοι και ασφαλίτες. Όσες φορές και να πέρασα από δίπλα τους ή ανάμεσά τους δεν έφαγα ποτέ ξύλο ούτε μου επιτέθηκε κανένας στα καλά καθούμενα. Με αυτά που διαβάζω πρέπει να οφείλεται σε θαύμα, δεν εξηγείται. Δεν μπορεί να τους σαπίζουν όλους στο ξύλο αναίτια άσπρους, μαύρους, κίτρινους και εμένα να με έχουν αφήσει έτσι. Ισως να οφείλεται στο γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά μου μοιάζουν με αυτά της αριας φυλης ή ίσως στο ότι δεν συνηθιζω να κυκλοφορώ φορώντας full face ή κράνος και να κουβαλάω μαζί μου μολότοφ και μαδέρια. Όπως και νά'χει πρόκειται για καθαρή τύχη, ξεκάθαρα. Φεύγω για το πρακτορείο... 2
Fotis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 <p>Τι στο καλό; Θα πάω να παίξω τζόκερ μου φαίνεται, πρέπει να είμαι πολύ τυχερός. Τόσα χρόνια, δουλεύοντας κάθε μέρα στο κέντρο έχω ζήσει δεκάδες απεργίες, συμπλοκές, επεισόδια κτλ. από πολύ κοντά. Στους γύρω δρόμους είναι μονίμως μπάτσοι και ασφαλίτες. Όσες φορές και να πέρασα από δίπλα τους ή ανάμεσά τους δεν έφαγα ποτέ ξύλο ούτε μου επιτέθηκε κανένας στα καλά καθούμενα.</p> <p> </p> <p>Με αυτά που διαβάζω πρέπει να οφείλεται σε θαύμα, δεν εξηγείται. Δεν μπορεί να τους σαπίζουν όλους στο ξύλο αναίτια άσπρους, μαύρους, κίτρινους και εμένα να με έχουν αφήσει έτσι.</p> <p> </p> <p>Ισως να οφείλεται στο γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά μου μοιάζουν με αυτά της αριας φυλης ή ίσως στο ότι δεν συνηθιζω να κυκλοφορώ φορώντας full face ή κράνος και να κουβαλάω μαζί μου μολότοφ και μαδέρια.</p> <p> </p> <p>Όπως και νά'χει πρόκειται για καθαρή τύχη, ξεκάθαρα. Φεύγω για το πρακτορείο...</p> Παιξε 1 και για μενα! Sent from my iPhone5 using Insomnia 1
arsenal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Aν δεν προκαλεσεις δεν σε δερνουν απλο.ναι μερικοι ειναι ψυχακηδες αλλοι οχι αλλα τι να κανουμε?ετσι ειναι η ζωη δεν μπορει να ειναι ολοι τέλειοι στο επάγγελμα τους και ενα παραπανω του Αστυνομικο.Τωρα γιατι ασχολουμαστε αν τους εδειραν η οχι δεν καταλαβαινω καλα τους εκαναν και τους αξιζε κιολας.Δεν κατάλαβα τι να τους πουμε?α μωρε τα καημένα τα παιδακια επεσαν θυμα τους συστηματος?ναι και η εμπειρια που εζησε ο Ρωμανος με τον Αλεξ ειναι τραγικοι ΑΛΛΑ υπάρχουν και χειροτερες περιπτώσεις.Εδω στην Κρητη ενα μωρο πεθανε επειδη ο γιατρος το αμελούσε και απο πανω ειρωνευοταν τους γονεις.Να παει να βαλει βομβα στο σπιτι του ε?ο γιατρος τιμωρηθηκε οπως και ο αστυνομικςο που σκοτωσε τον Αλεξ και η ζωη συνεχιζετα. 1
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τι στο καλό; Θα πάω να παίξω τζόκερ μου φαίνεται, πρέπει να είμαι πολύ τυχερός. Τόσα χρόνια, δουλεύοντας κάθε μέρα στο κέντρο έχω ζήσει δεκάδες απεργίες, συμπλοκές, επεισόδια κτλ. από πολύ κοντά. Στους γύρω δρόμους είναι μονίμως μπάτσοι και ασφαλίτες. Όσες φορές και να πέρασα από δίπλα τους ή ανάμεσά τους δεν έφαγα ποτέ ξύλο ούτε μου επιτέθηκε κανένας στα καλά καθούμενα. Με αυτά που διαβάζω πρέπει να οφείλεται σε θαύμα, δεν εξηγείται. Δεν μπορεί να τους σαπίζουν όλους στο ξύλο αναίτια άσπρους, μαύρους, κίτρινους και εμένα να με έχουν αφήσει έτσι. Ισως να οφείλεται στο γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά μου μοιάζουν με αυτά της αριας φυλης ή ίσως στο ότι δεν συνηθιζω να κυκλοφορώ φορώντας full face ή κράνος και να κουβαλάω μαζί μου μολότοφ και μαδέρια. Όπως και νά'χει πρόκειται για καθαρή τύχη, ξεκάθαρα. Φεύγω για το πρακτορείο... Και εγώ χρόνια πολλά δεν το είχα δει. Mία φορά όμως έτυχε να είμαι μπροστά σε αναίτιο ξυλοδαρμό. Είναι να μην πέσεις σε μαλάκα αστυνομικό (ή μαλάκα υπάλληλο ή μαλάκα γενικά). Μια άλλη φορά σε πορεία κάποιος που ξεσήκωνε κόσμο του σηκώθηκε η μπλούζα και είχε ασύρματο που έγραφε ΑΤ Αμαρουσίου (αν θυμάμαι καλά). Μπορεί να ήταν και κλεμμένος από original αστυνομικό tbh. Duno.
arsenal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Nα βαλουμε ακροδεξιους και ακροαριστερούς σε ενα κλουβί να σφαχτούνε μμεταξυ τους να ξεβρομέσει ο τοπος 3
liopyr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το κακό είναι πως χρησιμοποιούμε την αστυνομική βία για να "ελαφρύνουμε" στην συνείδηση μας εν δυνάμει φονιάδες. Το κακό είναι πως χρησιμοποιούμε εν δυνάμει φονιάδες για να δικαιολογήσουμε την αστυνομική βία. ;p 3
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Nα βαλουμε ακροδεξιους και ακροαριστερούς σε ενα κλουβί να σφαχτούνε μμεταξυ τους να ξεβρομέσει ο τοπος Λόγο έλλειψης ιδεολογίας και νοημοσύνης θα τα βρουν μεταξύ τους και θα επιστρέψουν να χτυπήσουν την κοινωνία ενωμένοι. Μην κάνετε το "λάθος" να διαχωρίζεται την ακροαριστερά από την ακροδεξιά. Είναι έκφραση του ίδιου πράγματος. 1
aris1986 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Λόγο έλλειψης ιδεολογίας και νοημοσύνης θα τα βρουν μεταξύ τους και θα επιστρέψουν να χτυπήσουν την κοινωνία ενωμένοι. Μην κάνετε το "λάθος" να διαχωρίζεται την ακροαριστερά από την ακροδεξιά. Είναι έκφραση του ίδιου πράγματος. Eδω ο Χιτλερ και ο Σταλιν μιλαγαν στο τηλεφωνο. Μετα δεν τα βρηκαν στα διοικητικα και σφαχτήκανε!
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το κακό είναι πως χρησιμοποιούμε εν δυνάμει φονιάδες για να δικαιολογήσουμε την αστυνομική βία. ;p Και αυτό. Αν και είναι ασύμμετρο με το άλλο.
LogokrisiaGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Λόγο έλλειψης ιδεολογίας και νοημοσύνης θα τα βρουν μεταξύ τους και θα επιστρέψουν να χτυπήσουν την κοινωνία ενωμένοι. Μην κάνετε το "λάθος" να διαχωρίζεται την ακροαριστερά από την ακροδεξιά. Είναι έκφραση του ίδιου πράγματος. ίδιο πράγμα η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη με το φυλετικό μίσος. ότι πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις