sintalkas Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 παιδιά να ρωτήσω το Η96 ΜΑΧ αξίζει τα λεφτά του και γενικά μηχανάκια με τον RK3328 και 4 γιγα μνήμη αξίζει γιατι το χω βρει σχετικά φθηνά το θελω για youtube 4k ,netflix,kodi και ελαφρύ gaming,browsing.
p_under Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, sintalkas είπε παιδιά να ρωτήσω το Η96 ΜΑΧ αξίζει τα λεφτά του και γενικά μηχανάκια με τον RK3328 και 4 γιγα μνήμη αξίζει γιατι το χω βρει σχετικά φθηνά το θελω για youtube 4k ,netflix,kodi και ελαφρύ gaming,browsing. Youtube 4k σιγουρα δεν κανει, 5-6 συσκευές εχουν άδεια για 4k youtube.
sintalkas Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 ούτε μέσω browser ; Εδώ κάτι φθηνές 4κ τηλεοράσεις και παίζουν youtube 4k με ψοφίμια επεξεργαστές και χωρίς android ,και 4πυρηνο με 4 γιγα δεν παίζει περίεργο μου φαίνεται.
letom Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 7 hours ago, sintalkas said: ούτε μέσω browser ; Εδώ κάτι φθηνές 4κ τηλεοράσεις και παίζουν youtube 4k με ψοφίμια επεξεργαστές και χωρίς android ,και 4πυρηνο με 4 γιγα δεν παίζει περίεργο μου φαίνεται. Δεν είναι θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Είναι θέμα άδειας από τη Google. Αν δεν κάνω λάθος πάντως μέσω browser παίζει κανονικά 4Κ. Ο περιορισμός νομίζω αφορά μόνο την εφαρμογή youtube.
p_under Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, letom είπε Δεν είναι θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Είναι θέμα άδειας από τη Google. Αν δεν κάνω λάθος πάντως μέσω browser παίζει κανονικά 4Κ. Ο περιορισμός νομίζω αφορά μόνο την εφαρμογή youtube. όχι δεν ισχύει αυτό. είτε μέσω browser είτε μέσω εφαρμογής το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. και μερικές φορές στον browser δεν σε αφήνει να αλλάξεις καν την ανάλυση.
letom Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τώρα το τσεκαρα σε chrome και firefox και δεν έχει στα βίντεο επιλογή ανάλυσης (ούτε καν τις υπόλοιπες επιλογές για captions, annotations κλπ). Είμαι 99% σίγουρος πάντως ότι πριν μερικούς μήνες υπήρχαν όλες αυτές οι επιλογές.
p_under Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, letom είπε Τώρα το τσεκαρα σε chrome και firefox και δεν έχει στα βίντεο επιλογή ανάλυσης (ούτε καν τις υπόλοιπες επιλογές για captions, annotations κλπ). Είμαι 99% σίγουρος πάντως ότι πριν μερικούς μήνες υπήρχαν όλες αυτές οι επιλογές. ακόμα και αν υπήρχαν θα είχες το limitation της DRM άδειας που υποστηρίζει η συσκευή. - ίδια κατάσταση και εδώ σε δύο διαφορετικά tv boxes.
sintalkas Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 ok για το μποξακι ποια είναι η γνώμη σας αξίζει ο rk3328 τα λεφτά του ή είναι πολύ χειρότερος από τον s912?
p_under Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, sintalkas είπε ok για το μποξακι ποια είναι η γνώμη σας αξίζει ο rk3328 τα λεφτά του ή είναι πολύ χειρότερος από τον s912? o rk3328 είναι χειρώτερος από τον s912. αλλά είναι πιο σύγχρονος, δηλαδή υποστηρίζει USB 3.0 ζεσταίνεται λιγότερο και είναι άνετος στην καθημερινότητα. ο rk3328 για να στο δώσω να καταλάβεις είναι ανάμεσα σε s905x και s912. είχα μια καλή υλοποίηση του rk3328 και δεν είχα παράπονο. απλά θα πρότεινα ότι και να πάρεις να είναι καλή υλοποίηση και από σχετικά αξιόπιστη κινέζικη εταιρία. μην πάρεις αντιγραφή του oem...
sintalkas Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 κατάλαβα ,είδα και παρούσιαση ,δεν μου γέμισε το μάτι να ρωτήσω μέχρι 75ε από ευρωπαική αποθήκη μπορώ να πάρω κάτι καλό,μπορείς να μου προτείνεις μερικά αξιόπιστα μποξάκια?
Giorugosu Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Καλημέρα! Ψάχνω android box για τους γονείς. Η κύρια λειτουργία θα είναι ταινίες & σειρές μέσω Terrarium ή/και Kodi, και η σύνδεση ιντερνετ θα είναι μέσω wifi. Δεν με ενδιαφέρει το 4Κ, η τηλεόραση δεν υποστηρίζει. Διάβασα ότι αρκετά έχουν πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. επειδή θα παίζει αρκετές ώρες την ημέρα, θα ήθελα να είναι κάποιο που "αντέχει". Τι έχετε να προτείνετε;
gsa1967 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 to XIAOMI Mi TV Box αξιζει? επειδη ειναι επωνυμο η καλυτερα το beeling gt1?
villasg Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, gsa1967 είπε to XIAOMI Mi TV Box αξιζει? επειδη ειναι επωνυμο η καλυτερα το beeling gt1? καλυτερα το beeling gt1
aristidis540 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 εχω το gt1 ult και πήρα και το mecool m8s pro με την ελπίδα να εχει χαμηλότερες θερμοκρασίες επειδή εχει οπές στο κουτί.Συμπέρασμα το gt1 ειναι καλύτερο και σε θερμοκρασίες και σαν λειτουργικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα